Böde kikerült a Fradiból: friss fejlemények

inreallife
Sztár

Re: Böde kikerült a Fradiból: friss fejlemények

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.12.12. 11:17

Adamek írta:
inreallife írta:
Adamek írta:szerintem mindenképpen az utóbbi az aki egy meccs hevében elröppenő káromkodás miatt kirakja a csékéját, legyen bármi is amit mondott a mókamájszterünk

Szerintem nem ez volt az elso huzasa bodenek, mar a multkor is felkapta a sajto, hogy "uzent". Es a franc tudja, hogy edzesen hogyan viselkedik. Elkovette azt a hibat, hogy nyilvanosan durcizott, ami elfogadhatatlan es az edzotol is elvarhato volt, hogy lep az ugyben. Oroszek szerintem komoly lobbyharcot folytattak, hogy ne bassza ki bodet egybol a fradibol. Meg lennek lepve, ha tavasszal egy 5 perces tapsikalason kivul Bode a palyan lenne, szerintem elvagta magat...

semmi üzengetés nem volt abban sem, elmondta, hogy játszana többet, ebben semmi sértő sincs, de a legutóbbi káromkodásában sincs
egy népszerűségre féltékeny, kölyöklélek teszi ezért ki egy főnök a beosztottját, vagy csak egy komolytalan indok kellett, hogy megszabaduljanak a féktől aminél lássuk be vannak komolyabb fékezőerővel bírók még a keretben
szerintem a télen le lesz passzolva a 4 kiesőjelölt közül az egyikhez vagy hazakullog a reaktortó mellé

Ebbol felcsut lesz, a foni bejelentkezik erte...
kubatov takarodj!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.12.12. 15:00

Rebrov olyan szerződéssel van itt, hogy komolyabb pénzt csak sikeres nemzetközi szereplés esetén kap. Ennek szellemében építi a csapatot, el nem ítélhető módon. Böde itthon nagy király, sokat köszönhetünk neki, de a Maccabi-Mityilland stb. szint már sok neki (is). Ezt nyilván az ukrán is tudja, látja, ha ő már a következő szintre akar építkezni, akkor vélhetően nem Danival képzeli el a jövőt. Szóval Bödének sajnos ettől a perpatvartól függetlenül is már inkább kifele áll a széna, látok rá esélyt, hogy nyártól már nem lesz itt. Más kérdés, hogy kurvára nincs most (még) megfelelő helyettese.

A konkrét esetet meg nehéz megítélni a körülmények ismerete nélkül, mi történt utána az öltözőben stb. Érthető, hogy Rebrov fegyelmet akar tartani, és egy ilyen csapkodást nem hagy szó nélkül. Talán lehetett volna ezt másképp, máskor, kissé merész így a hétvégi bajnoki előtt, egyben előrevetíti a várható taktikánkat és játékunkat is :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.12.12. 19:31

inreallife írta:
Adamek írta:
inreallife írta:Szerintem nem ez volt az elso huzasa bodenek, mar a multkor is felkapta a sajto, hogy "uzent". Es a franc tudja, hogy edzesen hogyan viselkedik. Elkovette azt a hibat, hogy nyilvanosan durcizott, ami elfogadhatatlan es az edzotol is elvarhato volt, hogy lep az ugyben. Oroszek szerintem komoly lobbyharcot folytattak, hogy ne bassza ki bodet egybol a fradibol. Meg lennek lepve, ha tavasszal egy 5 perces tapsikalason kivul Bode a palyan lenne, szerintem elvagta magat...

semmi üzengetés nem volt abban sem, elmondta, hogy játszana többet, ebben semmi sértő sincs, de a legutóbbi káromkodásában sincs
egy népszerűségre féltékeny, kölyöklélek teszi ezért ki egy főnök a beosztottját, vagy csak egy komolytalan indok kellett, hogy megszabaduljanak a féktől aminél lássuk be vannak komolyabb fékezőerővel bírók még a keretben
szerintem a télen le lesz passzolva a 4 kiesőjelölt közül az egyikhez vagy hazakullog a reaktortó mellé

Ebbol felcsut lesz, a foni bejelentkezik erte...

Legalább a tatabányai fradistákkal másfélszeresére emelkedik a felcsúti hazai nézőszám néhány meccs erejéig.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.12.12. 20:27

Ferencváros // Man Utd írta:Rebrov olyan szerződéssel van itt, hogy komolyabb pénzt csak sikeres nemzetközi szereplés esetén kap. Ennek szellemében építi a csapatot, el nem ítélhető módon. Böde itthon nagy király, sokat köszönhetünk neki, de a Maccabi-Mityilland stb. szint már sok neki (is). Ezt nyilván az ukrán is tudja, látja, ha ő már a következő szintre akar építkezni, akkor vélhetően nem Danival képzeli el a jövőt. Szóval Bödének sajnos ettől a perpatvartól függetlenül is már inkább kifele áll a széna, látok rá esélyt, hogy nyártól már nem lesz itt. Más kérdés, hogy kurvára nincs most (még) megfelelő helyettese.

A konkrét esetet meg nehéz megítélni a körülmények ismerete nélkül, mi történt utána az öltözőben stb. Érthető, hogy Rebrov fegyelmet akar tartani, és egy ilyen csapkodást nem hagy szó nélkül. Talán lehetett volna ezt másképp, máskor, kissé merész így a hétvégi bajnoki előtt, egyben előrevetíti a várható taktikánkat és játékunkat is :)

ez rendben is lehetne akár, de ha neki magas a Mutyiland léc és emiatt mennie kell akkor gyakorlatilag 20-25 arcot lehetne kapásból kirakni a jelenlegi keretből
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”