Feczkó Tamás az év interjúját adta a kiesés után - videó

Mantequilla
Aranylabdás

Re: Feczkó Tamás az év interjúját adta a kiesés után - videó

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.12.08. 11:54

beroka írta:
Mantequilla írta:
beroka írta:Lehet számodra nincs jelentősége de az elmúlt lassan 20 év legjobb eredménye.
Ekranas (litván)
Varteks (horvát)
Paok (görög)
FC Burges

3 sikeres párharc egy bukott. Akkor ennyi kellett a tavaszhoz amit lehoztak. Tudod akkoriban nem kellett már júniusban játszani a magyar csapatoknak s azért volt kevesebb meccs.
Nagy siker volt az, talán az egyik legnagyobb mert a kiesés sem BL vagy EL szintű volt hanem ki-ki meccsben maradtunk alul.
Azóta sem volt s sajnos nem valószínű hogy bármelyik magyar csapat eljut a tavaszig.

Slovan
Gent
Trabzonspor

Ugyanannyi sikeres ki-ki párharc, az egyik tavaszt, a másik őszi EL-csoportkört ért. Erről beszél ManBat.

Igen és?
Akkor és most.
Érdekes hogy egy 20 éves eredményt hasonlítotok egy maival....
Fillérekből eljutott odáig Szentes most meg milliárdokból sem tudunk egy bate szintű csapatot megverni...

Te írtad, hogy az elmúlt 20 év legjobb eredménye volt. Szerintünk nem.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.08. 11:59

Mantequilla írta:
beroka írta:
Mantequilla írta:
Slovan
Gent
Trabzonspor

Ugyanannyi sikeres ki-ki párharc, az egyik tavaszt, a másik őszi EL-csoportkört ért. Erről beszél ManBat.

Igen és?
Akkor és most.
Fillérekből eljutott odáig Szentes most meg milliárdokból sem tudunk egy bate szintű csapatot megverni...

Berokával értek egyet. Az, hogy milyen a szervezés, rendezés, mindegy. Igen: milliárdok is hiába vannak nálatok, vagy a Fradinál. Anno meg ott volt a tavasz és kész. Előtte meg az Újpest Fekete Laci csukájával Kölnben. Azóta lófasz esti fénnyel.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.12.08. 12:23

BSTH írta:
Mantequilla írta:
beroka írta:Igen és?
Akkor és most.

Berokával értek egyet. Az, hogy milyen a szervezés, rendezés, mindegy. Igen: milliárdok is hiába vannak nálatok, vagy a Fradinál. Anno meg ott volt a tavasz és kész. Előtte meg az Újpest Fekete Laci csukájával Kölnben. Azóta lófasz esti fénnyel.

A Vidi idei mérlege Dudelange, Ludogorec, Malmö, PAOK. Ez négy, eggyel több, mint a Debrecené Lézer alatt. Szimpla naptári bűvészkedés a tavasz (ami tél).
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.12.08. 14:40

Savaria1919 írta:
SAW írta:
nick2005 írta:
Tóth Bálint legalább őszinte volt és a maga stílusában humoros, de még véletlenül sem volt lekezelő, ellenben Szentesnek sokszor volt nagyon nagy arca, sokszor volt pökhendi, lekezelő. Érdekes, hogy ezek a tulajdonságok valahogy mindig vereségek után jönnek elő.

Én Lázár interjúit is kedveltem. Rém ostoba riporteri kérdésekre kapta fel a vizet, ráadásul meccs utáni idegállapotban. A "Milyen érzés" kezdetű panel kérdést nagyon futtatják valamiért, igazi bulvár semmi.

Itt egy érdekes beszélgetés vele:
https://www.youtube.com/watch?v=jysqSBWI9kc

Azzal én is tisztában vagyok, hogy Szentes az egyik legképzettebb szakember több diplomáéval, több (ha jól tudom 3) felsőfokú nyelvvizsgával. A dolog másik része, hogy ez, hogy jön ki a mindennapokban. Szentes kicsit úgy járt-kelt, mint a középkorban egy gróf vagy báró a parasztok között. Sokszor volt lekezelő, pökhendi és ha tehette megpróbált elegáns kívülállóként viselkedni, mindenki hibás volt csak ő nem..... rossz volt a közeg, a tulaj, a játékosok, stb...….
########################
HAJRÁ HALI!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.12.08. 21:44

Savaria1919 írta:
SAW írta:
nick2005 írta:
Tóth Bálint legalább őszinte volt és a maga stílusában humoros, de még véletlenül sem volt lekezelő, ellenben Szentesnek sokszor volt nagyon nagy arca, sokszor volt pökhendi, lekezelő. Érdekes, hogy ezek a tulajdonságok valahogy mindig vereségek után jönnek elő.

Én Lázár interjúit is kedveltem. Rém ostoba riporteri kérdésekre kapta fel a vizet, ráadásul meccs utáni idegállapotban. A "Milyen érzés" kezdetű panel kérdést nagyon futtatják valamiért, igazi bulvár semmi.

Itt egy érdekes beszélgetés vele:
https://www.youtube.com/watch?v=jysqSBWI9kc

Nem változott a véleményem róla, kedvelem.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”