Zavaros, komoly problémákról beszélt Rebrov a vereség után

imici
Aranylabdás

Re: Zavaros, komoly problémákról beszélt Rebrov a vereség után

HozzászólásSzerző: imici » 2018.11.12. 11:18

kristof98.haladas írta:
imici írta:
Savaria1919 írta:Gaál már pénteken tudta, hogy büntetőt fog rúgni. Magas volt az oddsz a Halira. Érdekes játékvezetői ítéletek. Horváth Feri NER-béli kapcsolatai.
Tovább is van, mondjam még?

Aki nem vak az látta hogy bunda volt. Én mondjuk nem láttam a meccset csak Feri nyilatkozatát, de az nagyon tetszett.

Rugózzatok csak a nyilvánvaló hülyeségen! Pedig jobban tennétek, ha azt agyalnátok ki, hogy őrzitek meg az előnyt a Vidivel szemben tavasszal. A stadionavatót behúzzák, onnantól már csak 5 pont, ami pillanatok alatt elfogyhat.

Kristóf, én kedvellek téged, de a humor részt még tanulnod kell. Az egyetlen dolgot amit láttam a meccsel kapcsolatban az Feri nyilatkozata volt.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.11.12. 12:06

imici írta:
kristof98.haladas írta:
imici írta:Aki nem vak az látta hogy bunda volt. Én mondjuk nem láttam a meccset csak Feri nyilatkozatát, de az nagyon tetszett.

Rugózzatok csak a nyilvánvaló hülyeségen! Pedig jobban tennétek, ha azt agyalnátok ki, hogy őrzitek meg az előnyt a Vidivel szemben tavasszal. A stadionavatót behúzzák, onnantól már csak 5 pont, ami pillanatok alatt elfogyhat.

Kristóf, én kedvellek téged, de a humor részt még tanulnod kell. Az egyetlen dolgot amit láttam a meccsel kapcsolatban az Feri nyilatkozata volt.

Könnyen elmegy a humorérzék, ha már a harmadik nap a sok okos tojás teleszar minden orgánumot azzal, hogy bunda. Köztük olyanok, akik nemhogy a lessel lennének meglőve, hanem azt se tudnák megmondani, hogy mennyi ideig tart egy meccs és hányan játsszák. Ezért ugrottam már a poénra is.
HAJRÁ HALI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.11.12. 12:11

kristof98.haladas írta:
imici írta:
Savaria1919 írta:Gaál már pénteken tudta, hogy büntetőt fog rúgni. Magas volt az oddsz a Halira. Érdekes játékvezetői ítéletek. Horváth Feri NER-béli kapcsolatai.
Tovább is van, mondjam még?

Aki nem vak az látta hogy bunda volt. Én mondjuk nem láttam a meccset csak Feri nyilatkozatát, de az nagyon tetszett.

szerintem az ezen való agyalás a szakmai stáb feladata, de ez csak egy tipp
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.11.12. 12:41

kristof98.haladas írta:
imici írta:
kristof98.haladas írta:Rugózzatok csak a nyilvánvaló hülyeségen! Pedig jobban tennétek, ha azt agyalnátok ki, hogy őrzitek meg az előnyt a Vidivel szemben tavasszal. A stadionavatót behúzzák, onnantól már csak 5 pont, ami pillanatok alatt elfogyhat.

Könnyen elmegy a humorérzék, ha már a harmadik nap a sok okos tojás teleszar minden orgánumot azzal, hogy bunda. Köztük olyanok, akik nemhogy a lessel lennének meglőve, hanem azt se tudnák megmondani, hogy mennyi ideig tart egy meccs és hányan játsszák. Ezért ugrottam már a poénra is.

Egy ideig harcoltam ezekkel, a V mint Vas nevű oldallal különösképp, de hagytam, nem ér ennyit a dolog. Nem akarják megérteni a másik fél álláspontját. Te a stadionokat választottad, mert meccsre jársz, így hozzájárulsz az egészségügy itthoni helyzetének romlásához.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.12. 12:53

Adamek írta:
kristof98.haladas írta:
imici írta:Aki nem vak az látta hogy bunda volt. Én mondjuk nem láttam a meccset csak Feri nyilatkozatát, de az nagyon tetszett.

szerintem az ezen való agyalás a szakmai stáb feladata, de ez csak egy tipp

BUNDA! Szűcs Lali elintézte ezt is.

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.11.12. 13:03

Savaria1919 írta:
kristof98.haladas írta:
imici írta:Kristóf, én kedvellek téged, de a humor részt még tanulnod kell. Az egyetlen dolgot amit láttam a meccsel kapcsolatban az Feri nyilatkozata volt.

Egy ideig harcoltam ezekkel, a V mint Vas nevű oldallal különösképp, de hagytam, nem ér ennyit a dolog. Nem akarják megérteni a másik fél álláspontját. Te a stadionokat választottad, mert meccsre jársz, így hozzájárulsz az egészségügy itthoni helyzetének romlásához.

Jól is teszed, hogy nem pazarlod rájuk az energiádat. Őszintén szólva kár a kommentekbe is beleolvasni az ilyen helyeken.
HAJRÁ HALI!

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2018.11.12. 13:35

kristof98.haladas írta:
Savaria1919 írta:
kristof98.haladas írta:Könnyen elmegy a humorérzék, ha már a harmadik nap a sok okos tojás teleszar minden orgánumot azzal, hogy bunda. Köztük olyanok, akik nemhogy a lessel lennének meglőve, hanem azt se tudnák megmondani, hogy mennyi ideig tart egy meccs és hányan játsszák. Ezért ugrottam már a poénra is.

Jól is teszed, hogy nem pazarlod rájuk az energiádat. Őszintén szólva kár a kommentekbe is beleolvasni az ilyen helyeken.

akkor csak annyi: remélem hogy jövőre is ebben a posványban lesztek amit enbéegynek hívnak.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.12. 13:41

imici írta:
kristof98.haladas írta:
Savaria1919 írta:Egy ideig harcoltam ezekkel, a V mint Vas nevű oldallal különösképp, de hagytam, nem ér ennyit a dolog. Nem akarják megérteni a másik fél álláspontját. Te a stadionokat választottad, mert meccsre jársz, így hozzájárulsz az egészségügy itthoni helyzetének romlásához.

akkor csak annyi: remélem hogy jövőre is ebben a posványban lesztek amit enbéegynek hívnak.

Én is szurkolok a Halinak, hogy benn maradjanak. Legjobb lenne, ha a Várda és a PUFLA esne ki.

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.11.12. 13:51

imici írta:
kristof98.haladas írta:
Savaria1919 írta:Egy ideig harcoltam ezekkel, a V mint Vas nevű oldallal különösképp, de hagytam, nem ér ennyit a dolog. Nem akarják megérteni a másik fél álláspontját. Te a stadionokat választottad, mert meccsre jársz, így hozzájárulsz az egészségügy itthoni helyzetének romlásához.

Köszi!
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.11.12. 13:58

imici írta:
kristof98.haladas írta:

Köszi! Remélem én is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”