Fernando elmondta, hogy mit tudott

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.10. 18:09

Magyarország egyik legjobb csapatáról is beszélt.

1-0-ra verte a DVTK a DVSC-t, a hazaiak mestere így értékelt a mérkőzés után.

Fernando Fernández: - Fontos győzelmet arattunk ma, hiszen hat meccses negatív szériából jöttünk ki. Ilyen helyzetben nehéz a játékosoknak, mert hétről hétre jobbak vagyunk, de még nem hagytuk el a kiesési zónát, azonban ma megmutatták, hogy mire képesek. Igyekeztünk minél többet birtokolni a labdát, mert akkor az ellenfél nem tudott gólveszélyt kialakítani. Jobbak voltunk, domináltunk, akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna. A végén le kellett volna zárni a mérkőzést egy második góllal, és akkor nyugodtabban várhattuk volna a találkozó végét. A végén még nem volt elég önbizalma a játékosoknak ehhez, kicsit szenvedtünk Magyarország egyik legjobb csapata ellen, az első félidőben jobbak voltunk. Amikor elkezdtük a közös munkát, akkor tudtam, hogy hosszú távon lesz meg az eredménye. Legelőször a játékról alkotott elképzeléseimet kellet átadni, és begyakorolni. Minden játékos hisz ebben a játékban, miként én is bennük. Meg kell köszönnöm a győzelmet nekik, mert tisztában vagyok vele, milyen nehéz úgy játszani, koncentrálni, ha minden összeesküszik ellened. A múlt héten Felcsúton még jobban játszottunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, birtokoltuk a labdát. Jó úton járunk, de a mai mérkőzésből is kell tanulni: a második félidőben hogyan tudjuk jobban uralni a mérkőzést. Kulcsmomentum, hogy mi szereztük meg a vezetést Florent Hasani gyönyörű góljával. A DVSC csak két mérkőzést veszített idén, ezért szokatlan lehetett számukra ez a helyzet.

ManBat
Aranylabdás

Re: Fernando elmondta, hogy mit tudott

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.10. 18:19

találtunk egy gólt a kapusuk miatt, és impotensek voltak gólt rúgni, eközben továbbra is kiesőhelyen vagyunk mert a Kisvárda éppen az Újpestet veri... milyen eredményről beszélsz te senkiházi faszszopó élettelen alember????
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.11.10. 19:13

hogy lehet erről a győzelemről ennyit beszélni....
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.11.10. 19:46

ManBat írta:találtunk egy gólt a kapusuk miatt, és impotensek voltak gólt rúgni, eközben továbbra is kiesőhelyen vagyunk mert a Kisvárda éppen az Újpestet veri... milyen eredményről beszélsz te senkiházi faszszopó élettelen alember????

10. hely. :cool:
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.10. 19:53

Cselszky írta:
ManBat írta:találtunk egy gólt a kapusuk miatt, és impotensek voltak gólt rúgni, eközben továbbra is kiesőhelyen vagyunk mert a Kisvárda éppen az Újpestet veri... milyen eredményről beszélsz te senkiházi faszszopó élettelen alember????

10. hely. :cool:

Pont egy 0-val több van benne, mint amit eredménynek lehet hívni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.11.10. 19:57

fú bm, ez a fogalmatlan még februárban is a nyakunkon lesz
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.11.10. 19:58

alember ? az mi a lófasz :) :) alhadnagyról hallottam már, de alemberről még nem
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.11.10. 20:00

SuperDepor írta:

alember ? az mi a lófasz :) :) alhadnagyról hallottam már, de alemberről még nem

a második félidőt nem láttam, most néztem az összefoglalót, volt vagy három ziccerünk, mit akartok még, örömfutball

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.10. 20:05

SuperDepor írta:
SuperDepor írta:

a második félidőt nem láttam, most néztem az összefoglalót, volt vagy három ziccerünk, mit akartok még, örömfutball

+15 pontot
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2018.11.10. 20:07

ManBat írta:
SuperDepor írta:
SuperDepor írta:alember ? az mi a lófasz :) :) alhadnagyról hallottam már, de alemberről még nem

+15 pontot

A szezon végére meglesz :)

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.10. 20:14

PTi írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:a második félidőt nem láttam, most néztem az összefoglalót, volt vagy három ziccerünk, mit akartok még, örömfutball

+15 pontot

A szezon végére meglesz :)

Azzal lófaszra nem megyünk
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.11.10. 21:28

good job. mi meg felhoztuk a halit, hatha meglesz a kisvarda felcsut kieses. mindent bele!
kubatov takarodj!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.10. 21:30

inreallife írta:good job. mi meg felhoztuk a halit, hatha meglesz a kisvarda felcsut kieses. mindent bele!

A Felcsút sajnos messze van, de a Kisvárda jó lenne, ha kizúgna.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.11.10. 22:22

ManBat írta:
inreallife írta:good job. mi meg felhoztuk a halit, hatha meglesz a kisvarda felcsut kieses. mindent bele!

A Felcsút sajnos messze van, de a Kisvárda jó lenne, ha kizúgna.

most fog a halival jatszani, remelem hozzak a meccset, ha mar minket el tudtak picsazni, ott legyen mar meg a gyozelem, aztan utana egymas ellen meccseltek, jol tudom?
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”