A beképzelt PAOK-nak megint sikerült lenéznie a Vidit

alehndr
Világsztár

Re: A beképzelt PAOK-nak megint sikerült lenéznie a Vidit

HozzászólásSzerző: alehndr » 2018.11.09. 06:22

Gunners írta:
BSTH írta:
Gunners írta:Az hogy nem tudtunk egy helyzetet sem kialakítani elég nagy faszság. :D Na mindegy! Remélem kiesnek ezzel a majommal a fenébe.

A mai meccsen nem is. Az elsőt nem láttam.

Helyzetük nem volt az első meccsen, és nagyon itt sem. Elég nagy arca van 2 zakó után.

Fullba nyomja a kretént, megállná a helyét a mennyeiben is.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.11.09. 07:01

BSTH írta:
Gunners írta:"Nehéz meccs volt, az egyik csapat birtokolta a labdát, a másik pedig fizikálisan, keményen futballozott. Sajnos a két mérkőzés alatt egyszer sem tudtuk feltörni őket. Az egyértelmű, hogy melyik volt a minőségibb együttes, melyik próbált igazán játszani és melyik volt az, amelyik előrevágott labdákkal operált. Az ellenfelünk egy helyzetet sem tudott kialakítani, de ők nyertek két meccset. Az eredmény őket igazolja. A fociban néha nem könnyű összehasonlítani a csapatokat, lehet, hogy ha van még hat meccsünk a Vidi ellen, mind a hatot megnyerjük. Persze a labdarúgásban időről időre előfordul, hogy olyan gárdákkal találkozol, amelyek csak védekeznek, de képtelen vagy mattolni őket. A játékosaim mai hozzáállásával elégedett voltam, mindenki megtett mindent, de a teljesítménnyel nem. A hazai találkozóra azt mondtam, az én hibám volt, nem jó üzenetet küldtem a csapat felé, a mai vereség azonban más. Egy dolog próbálkozni és egy másik sikerrel járni. Kiesés? Nem. Még nem estünk ki. Van hátra két mérkőzés, ha ők kikapnak mi nyerünk, továbbjuthatunk. Pelkas egyébként pihentetés miatt nem lépett ma pályára, az elmúlt időszakban nem igazán találta a formáját. Talán jobban is járt azzal, hogy kimaradt ebből. Nem szeretném egy labdarúgó hiányára kihegyezni a vereséget, hiszen több különböző futballistával is gyakoroltuk ugyanazokat a szituációkat. Ma azonban a Vidinél volt a momentum"

Aranyos gyerek ez a román fasz.

Szerintem nem mondott hülyeségeket.

Nekem mindig visszás, ha a vesztes csapat edzője a másikat minősíti. A saját irháját mentegeti. Ráadásul kétszer kaptak ki. Szerintem egy majom, de az nb1-be jöhetne nyilatkozgatni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.09. 07:26

SuperDepor írta:
BSTH írta:
Gunners írta:"Nehéz meccs volt, az egyik csapat birtokolta a labdát, a másik pedig fizikálisan, keményen futballozott. Sajnos a két mérkőzés alatt egyszer sem tudtuk feltörni őket. Az egyértelmű, hogy melyik volt a minőségibb együttes, melyik próbált igazán játszani és melyik volt az, amelyik előrevágott labdákkal operált. Az ellenfelünk egy helyzetet sem tudott kialakítani, de ők nyertek két meccset. Az eredmény őket igazolja. A fociban néha nem könnyű összehasonlítani a csapatokat, lehet, hogy ha van még hat meccsünk a Vidi ellen, mind a hatot megnyerjük. Persze a labdarúgásban időről időre előfordul, hogy olyan gárdákkal találkozol, amelyek csak védekeznek, de képtelen vagy mattolni őket. A játékosaim mai hozzáállásával elégedett voltam, mindenki megtett mindent, de a teljesítménnyel nem. A hazai találkozóra azt mondtam, az én hibám volt, nem jó üzenetet küldtem a csapat felé, a mai vereség azonban más. Egy dolog próbálkozni és egy másik sikerrel járni. Kiesés? Nem. Még nem estünk ki. Van hátra két mérkőzés, ha ők kikapnak mi nyerünk, továbbjuthatunk. Pelkas egyébként pihentetés miatt nem lépett ma pályára, az elmúlt időszakban nem igazán találta a formáját. Talán jobban is járt azzal, hogy kimaradt ebből. Nem szeretném egy labdarúgó hiányára kihegyezni a vereséget, hiszen több különböző futballistával is gyakoroltuk ugyanazokat a szituációkat. Ma azonban a Vidinél volt a momentum"

Aranyos gyerek ez a román fasz.

Szerintem nem mondott hülyeségeket.

Nekem mindig visszás, ha a vesztes csapat edzője a másikat minősíti. A saját irháját mentegeti. Ráadásul kétszer kaptak ki. Szerintem egy majom, de az nb1-be jöhetne nyilatkozgatni.

Itt valóban elférne az alapján amit írtál.

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2018.11.09. 09:38

Ez is az apja nevét meglovagolva lett edző, a tudása nincs meg hozzá, nyilatkozatai mindig arroganciájáról tanúskodtak, semmi meglepő nincs ebben sem.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.11.09. 09:43

BSTH írta:
adrenalin69 írta:
BSTH írta:A mai meccsen nem is. Az elsőt nem láttam.

A mait sem láttad, csak nézted.

Minek írsz, ha csak az ostoba mivoltodat bizonyítod? Bár nem hiszem, hogy tudatában lennél ennek.

Újra egy adekvát, releváns, személyeskedésektől mentes, tényszerű válasz volt. Miért nem lepődök meg? :)
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.11.09. 10:17

adrenalin69 írta:
BSTH írta:
adrenalin69 írta:A mait sem láttad, csak nézted.

Minek írsz, ha csak az ostoba mivoltodat bizonyítod? Bár nem hiszem, hogy tudatában lennél ennek.

Újra egy adekvát, releváns, személyeskedésektől mentes, tényszerű válasz volt. Miért nem lepődök meg? :)

Figyu, te kötöttél bele a semmiből, semmivel se igazolva az állításod, csak odahánytál valami beszólást, aztán meg itt adod a lekezelőt, hogy miért nem érvel. Mire? Először te indokold ezt a "nézted, de nem láttad" kijelentést.
Blanco egy kijelentést tett a meccsről, hogy nem volt a paoknak helyzete. Ez igaz is, erőtlen ollózáson kívül semmi veszélyeset nem csináltak, kaput se találták el.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.11.09. 11:53

Szarka írta:
adrenalin69 írta:
BSTH írta:Minek írsz, ha csak az ostoba mivoltodat bizonyítod? Bár nem hiszem, hogy tudatában lennél ennek.

Figyu, te kötöttél bele a semmiből, semmivel se igazolva az állításod, csak odahánytál valami beszólást, aztán meg itt adod a lekezelőt, hogy miért nem érvel. Mire? Először te indokold ezt a "nézted, de nem láttad" kijelentést.
Blanco egy kijelentést tett a meccsről, hogy nem volt a paoknak helyzete. Ez igaz is, erőtlen ollózáson kívül semmi veszélyeset nem csináltak, kaput se találták el.

Akkor, nagyon figyelmesen olvasd el még egyszer, hogy a paokról vagy a székesfehérváriakról volt-e szó. Aztán magyarázd meg, hogy nem is úgy van! :D
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.11.09. 12:04

Reginald McFreez írta:Hagyjuk már ezt a komplexusos faszságot, hogy beképzeltek, és lenézték a MOL Vidit... ez még mindig olyan, mintha nem bíznánk a képességeinkben, és csak a másiknak (akit egy szoros győzelem után vicsorgó pincsiként fitymálunk) lenne köszönhető a siker. Lófaszt!

A fehérváriak megdolgoztak a sikerért, és jobbak voltak. Belátható közelségbe került számukra egy olyan siker, amire az "újkori" fociban nem volt még példa. Fehérváron legalább hatékonyan használják az öNERőt. Példát vehetnének róluk a Fradinál (talán már vettek is, nem tom)

Ez a honlap még a sikert sem tudja méltósággal tálalni, komolyan mondom...
10/10
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.11.09. 12:59

adrenalin69 írta:
Szarka írta:
adrenalin69 írta:Újra egy adekvát, releváns, személyeskedésektől mentes, tényszerű válasz volt. Miért nem lepődök meg? :)

Akkor, nagyon figyelmesen olvasd el még egyszer, hogy a paokról vagy a székesfehérváriakról volt-e szó. Aztán magyarázd meg, hogy nem is úgy van! :D

Hm, jogos, azt hittem a Paokról beszélt.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.09. 13:22

Szarka írta:
adrenalin69 írta:
Szarka írta:Figyu, te kötöttél bele a semmiből, semmivel se igazolva az állításod, csak odahánytál valami beszólást, aztán meg itt adod a lekezelőt, hogy miért nem érvel. Mire? Először te indokold ezt a "nézted, de nem láttad" kijelentést.

Vidivel akpcsolatban írtam Ajtó ablak nem volt. A gól szép volt.
Mindettől függetlenül jogos amit észrevételeztél. Lacika kinéz magának valakit és csak úgy beleköt, mint fagyott szar a friss betonba. Mikor egyszer balázs40 kapcsán rákérdeztem, miért csinálja azt felelte:
-Mert élvezem.
Fasza gyerek, kár, hogy egyszerű.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.09. 13:24

BSTH írta:
Szarka írta:
adrenalin69 írta:Akkor, nagyon figyelmesen olvasd el még egyszer, hogy a paokról vagy a székesfehérváriakról volt-e szó. Aztán magyarázd meg, hogy nem is úgy van! :D

Mindettől függetlenül jogos amit észrevételeztél. Lacika kinéz magának valakit és csak úgy beleköt, mint fagyott szar a friss betonba. Mikor egyszer balázs40 kapcsán rákérdeztem, miért csinálja azt felelte:
-Mert élvezem.

A PAOK-nak még annyi se volt, mint a Vidinek. Egy kapura tartó lövés, az is a hosszabbításban? Lófasz.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.09. 13:30

ManBat írta:
BSTH írta:
Szarka írta:Hm, jogos, azt hittem a Paokról beszélt.

-Mert élvezem.

A PAOK-nak még annyi se volt, mint a Vidinek. Egy kapura tartó lövés, az is a hosszabbításban? Lófasz.

Ezt írtam korábban.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.11.09. 14:30

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adrenalin69 2018.11.09. 14:37-kor.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.11.09. 14:46

Reginald McFreez írta:Hagyjuk már ezt a komplexusos faszságot, hogy beképzeltek, és lenézték a MOL Vidit... ez még mindig olyan, mintha nem bíznánk a képességeinkben, és csak a másiknak (akit egy szoros győzelem után vicsorgó pincsiként fitymálunk) lenne köszönhető a siker. Lófaszt!

A fehérváriak megdolgoztak a sikerért, és jobbak voltak. Belátható közelségbe került számukra egy olyan siker, amire az "újkori" fociban nem volt még példa. Fehérváron legalább hatékonyan használják az öNERőt. Példát vehetnének róluk a Fradinál (talán már vettek is, nem tom)

Csak a megszokott médiaszar. Leegyszerűsített érzelmeket kell a leegyszerűsített olvasók felé tálalni, hogy megértsék. Hogy x volt a taktika és y történt a pályán, azt nem érti az olvasó (jelen esetben az "újságírók" se), de azt hogy valaki lenéz/szeret/utál/stb valakit, azokat az egyszerű magyarázatokat még a fullanalfabéta lakosság is képes befogadni és értelmezni.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.11.09. 17:00

Igen. Persze lehetne cizellálni, árnyalni picit a történteket.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.11.09. 22:51

adrenalin69 írta:.

Ez pötty vagy pont? Vagy folt?
Érdekes dilemma. Pedig nem is unatkozom :)
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Avalon
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Avalon » 2018.11.10. 11:59

A PAOK jelenleg vezeti a görög bajnokságot, oda-vissza veri a MOL, a második az az Atromitosz Periszteri, ahol a Diósgyőrből kibukott Ugrai a húzóember, a Pana fasorban sincs, örül ha bennmarad, az Olympiakos sehol nincsen régi önmagához képest, bár még az összes többihez képest kevésbé szar, az Aek makkalsó a BL csoportkörben.

Tényleg válságban van a görög foci, nem is kicsiben.
"A magyar klubfutballnak is kell egy-két zászlóshajó, a Ferencvárosnak ott kellene lenni mindig a legjobbak között és lehetőleg még egy klubnak."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.11.10. 19:45

Ha a végén pontazonosság van akkor gólkülönbség, vagy egymás elleni eredmény számít?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.10. 19:54

dingo írta:Ha a végén pontazonosság van akkor gólkülönbség, vagy egymás elleni eredmény számít?

Gk.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.11.10. 20:18

ManBat írta:
dingo írta:Ha a végén pontazonosság van akkor gólkülönbség, vagy egymás elleni eredmény számít?

Gk.

Az jó. Akkor boriszovi vereséggel is tovább lehet jutni
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”