Brutálisat hibázott Kassai a Man. City BL-meccsén - videó
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Brutálisat hibázott Kassai a Man. City BL-meccsén - videó
Nem tudom ő hol helyezkedett,de hátulról is simán látni,hogy magától esett el. Arra meg nem tudom,hogy mikor jönnek már rá,hogy mekkora hülyeség,hogy az alapvonali bíró egy oldalon áll a partjelzővel.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
Kásszáj felveszi a zsoldot. Majd leverik a bányászok pár kárpátaljain.
-
BSTH
Mrs.Dolcetti írta:Nem tudom ő hol helyezkedett,de hátulról is simán látni,hogy magától esett el. Arra meg nem tudom,hogy mikor jönnek már rá,hogy mekkora hülyeség,hogy az alapvonali bíró egy oldalon áll a partjelzővel.
"mekkora hülyeség,hogy az alapvonali bíró egy oldalon áll a partjelzővel."
Az elejétől kezdve mondom. Ki találhatta ezt ki...
Mrs.Dolcetti írta:Nem tudom ő hol helyezkedett,de hátulról is simán látni,hogy magától esett el. Arra meg nem tudom,hogy mikor jönnek már rá,hogy mekkora hülyeség,hogy az alapvonali bíró egy oldalon áll a partjelzővel.
a hosszú kapufánál állt, mutattak egy visszajátszást róla, elvileg tökéletesen kellett volna látnia, hogy földbe rúgott.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
-
BSTH
cain írta:Mrs.Dolcetti írta:Nem tudom ő hol helyezkedett,de hátulról is simán látni,hogy magától esett el. Arra meg nem tudom,hogy mikor jönnek már rá,hogy mekkora hülyeség,hogy az alapvonali bíró egy oldalon áll a partjelzővel.
a hosszú kapufánál állt, mutattak egy visszajátszást róla, elvileg tökéletesen kellett volna látnia, hogy földbe rúgott.
Ezek a sporik a magyar bajnokságban edződnek hétről hétre, ami tudvalévőleg nem is lassított felvétel, hanem hosszan elemezhető képkocka a hipergyors csúcsfocihoz képest. Sokat hibáznak még a top-bajnokságok bírói is, nemhogy ők.
BSTH írta:cain írta:Mrs.Dolcetti írta:Nem tudom ő hol helyezkedett,de hátulról is simán látni,hogy magától esett el. Arra meg nem tudom,hogy mikor jönnek már rá,hogy mekkora hülyeség,hogy az alapvonali bíró egy oldalon áll a partjelzővel.
Ezek a sporik a magyar bajnokságban edződnek hétről hétre, ami tudvalévőleg nem is lassított felvétel, hanem hosszan elemezhető képkocka a hipergyors csúcsfocihoz képest. Sokat hibáznak még a top-bajnokságok bírói is, nemhogy ők.
ja. nézzük a jó oldalát. az utolsó lökést a gólkamera bevezetésének az adta, amikor a 2012es eb-n benézett egy gólt, szintén az ukránok kárára. a mostani után remélhetőleg már a videóbírót is előírják legalább a bl-csoportmeccsekre.
Life is death, death is life.
No life, no death.
No life, no death.
- ManBat
- Aranylabdás
cain írta:BSTH írta:cain írta:a hosszú kapufánál állt, mutattak egy visszajátszást róla, elvileg tökéletesen kellett volna látnia, hogy földbe rúgott.
ja. nézzük a jó oldalát. az utolsó lökést a gólkamera bevezetésének az adta, amikor a 2012es eb-n benézett egy gólt, szintén az ukránok kárára. a mostani után remélhetőleg már a videóbírót is előírják legalább a bl-csoportmeccsekre.
Ukránok most jó eséllyel örömködnek, hogy a ruszki csimbókot az országukon hogy megszopatták.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
-
BSTH
cain írta:BSTH írta:cain írta:a hosszú kapufánál állt, mutattak egy visszajátszást róla, elvileg tökéletesen kellett volna látnia, hogy földbe rúgott.
Bár én rühellem, de kell a technika, ahogy az amerikai fociban, teniszben is ott van. Régen egy nagypocakú Palotai is elfért a pályán kocogva, ma már a fiatal csikók is kevesek sokszor. Egy-egy les időnként tíz centin múlik nagy sebességű támadás során.