Horti Gábor nagyon beszólt Dzsudzsák Balázsnak - kép

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.05. 18:45

Ezt nem teszi zsebre a válogatottba visszatérő futballista.

Marco Rossi kihirdette a keretét, az olasz mester Dzsudzsák Balázsra is számít a finnek és az észtek elleni meccseken. Horti Gábor nem igazán ért egyet a magyar nemzeti együttes szövetségi kapitányával, és kemény véleményét a Facebookon osztotta meg:

"Na látjátok! Ő jó lenne a Nemzeti Válogatottba, Ő kéne! Onnan a PSV-ből! Nem pedig a Nemzet Alibistája a homokdűnék világából, pár kilóval és pár millióval gazdagabban! Maestro Rossi! Miért kellett már megint ez nekünk??!"

ManBat
Aranylabdás

Re: Horti Gábor nagyon beszólt Dzsudzsák Balázsnak - kép

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 19:03

Egy jóindulattal is max. NB2 színvonalú bajnokságban sem lóg ki látványosan fölfelé, de a válogatottba aztán annyira kell... Rossit is megvette az ügynökbrigád.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.05. 20:32

Horti egy idegesítő figura.

ManBat: Miért vette volna meg? Hova lehet még a levitézlett Dzsudzsákot nagy pénzért eladni egy szar magyar válogatottból?

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 20:43

BSTH írta:Horti egy idegesítő figura.

ManBat: Miért vette volna meg? Hova lehet még a levitézlett Dzsudzsákot nagy pénzért eladni egy szar magyar válogatottból?

Tudsz jobb magyarázatot a beválogatására?
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.05. 20:47

ManBat írta:

Különösebb téttel nem bíró meccseken meg lehet nézni, hasznára lehet-e még a csapatnak. By Cselszky. Egyetértek vele. Egyébként én is inkább a hagyjuk a francba felé hajlok.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.11.05. 21:02

Beválogatta, de kérdés, hogy játéklehetőset ad-e neki, vagy úgy jár, mint Bosnjak a norvégok elleni pótselejtezőn: a padról nézheti a meccseket.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 21:10

BSTH írta:
ManBat írta:

Különösebb téttel nem bíró meccseken meg lehet nézni, hasznára lehet-e még a csapatnak. By Cselszky. Egyetértek vele. Egyébként én is inkább a hagyjuk a francba felé hajlok.

Nem igazán van rajta mit nézni - évek óta egy, az utolsó miniállambeli európai bajnokságok szintjén mozgó bajnokságban tolja a zsugát, 0 irammal, 0 teljesítménykényszerrel. Egyedül a neve és a múltbéli tevékenységei adtak neki behívót, de abból meg nem lehet megélni.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 21:11

Savaria1919 írta:Beválogatta, de kérdés, hogy játéklehetőset ad-e neki, vagy úgy jár, mint Bosnjak a norvégok elleni pótselejtezőn: a padról nézheti a meccseket.

Nem mintha Bošnjak bármivel jobban megérdemelte volna hogy pályára lépjen, mint most Dzsudzsák
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2018.11.05. 21:16

ManBat írta:
BSTH írta:
ManBat írta:Tudsz jobb magyarázatot a beválogatására?

Nem igazán van rajta mit nézni - évek óta egy, az utolsó miniállambeli európai bajnokságok szintjén mozgó bajnokságban tolja a zsugát, 0 irammal, 0 teljesítménykényszerrel. Egyedül a neve és a múltbéli tevékenységei adtak neki behívót, de abból meg nem lehet megélni.

Dehogynem, már jó ideje abból él.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 21:38

dingo írta:
ManBat írta:
BSTH írta:Különösebb téttel nem bíró meccseken meg lehet nézni, hasznára lehet-e még a csapatnak. By Cselszky. Egyetértek vele. Egyébként én is inkább a hagyjuk a francba felé hajlok.

Neki nagyon is meg lehet belőle élni, de én a válogatott megélésére céloztam.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2018.11.05. 21:46

ManBat írta:
dingo írta:
ManBat írta:Nem igazán van rajta mit nézni - évek óta egy, az utolsó miniállambeli európai bajnokságok szintjén mozgó bajnokságban tolja a zsugát, 0 irammal, 0 teljesítménykényszerrel. Egyedül a neve és a múltbéli tevékenységei adtak neki behívót, de abból meg nem lehet megélni.

pedig meg arra is eleg, eleg nehany homokszem a sportszaraba es maris keretben van...
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 22:02

gw írta:
ManBat írta:
dingo írta:

pedig meg arra is eleg, eleg nehany homokszem a sportszaraba es maris keretben van...

Na akkor újrafogalmazom: a válogatott nem fog abból megélni, hogy valaki 10 éve mit csinált, és mekkora neve van.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2018.11.05. 22:11

ManBat írta:
gw írta:
ManBat írta:Neki nagyon is meg lehet belőle élni, de én a válogatott megélésére céloztam.

Na akkor újrafogalmazom: a válogatott nem fog abból megélni, hogy valaki 10 éve mit csinált, és mekkora neve van.

jaertem, a valogatott megeleset ugy ertettem, hogy neki megelni a valogatottat...
na igen.
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.11.05. 22:34

Dzsudzsákot joggal lehet bírálni, de hogy az ilyen Horti-féle lófaszjóskák felülnek egy hullámra, és onnan köpködnek, likegyűjtési célzattal, kifejezetten visszataszító.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.11.05. 22:42

Horti Gábor a saját szakmájában az utolsó itthon, míg egykor Dzsudzsák lábai előtt hevert Eindhoven és most havi 60 milliót keres. Felesleges bármit hozzátenni.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.11.05. 23:24

ManBat írta:

tuti valaki beígérte neki a rekorderséget akinek szava van a szagmában vagy azon túl
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.06. 06:58

ManBat írta:
BSTH írta:
ManBat írta:Tudsz jobb magyarázatot a beválogatására?

Rossi keze alatt még nem dolgozott, tehát ő kvázi "nem látta" még. Nem kell ezt túlhőbörögni szerintem, gyúrni kell a selejtezőkre, ez pedig egy lehetőség a játékosok megfigyelésére.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.11.06. 07:29

Döglégy írta:Horti Gábor a saját szakmájában az utolsó itthon, míg egykor Dzsudzsák lábai előtt hevert Eindhoven és most havi 60 milliót keres. Felesleges bármit hozzátenni.

Azért lehetne :)
Balázs kb török korszakától érdem nélkül, a múltja miatt keres annyit amennyit, teljesítménye nem igazolja.
Bár én az akarását nem vitatom, de tudása rohamosan esett azóta, most talán az NB1 szintjén sincs. A csapata egy vicc, konkrétan.
Horty jó celebként az aktuális trendnek megfelelően osztja az észt, és posztol, de legalább a szakmáján belül, és bizony kivételesen a trend most el is találta az igazságot.

DZsudzsit be lehet végülis hívni, majd meglátja Rossi és a társak is, mennyire távol van fizikálisan az európai focitól, még a miénktől is. Helye nincs a csapatban.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2018.11.06. 12:44

Szarka írta:
Döglégy írta:Horti Gábor a saját szakmájában az utolsó itthon, míg egykor Dzsudzsák lábai előtt hevert Eindhoven és most havi 60 milliót keres. Felesleges bármit hozzátenni.

Azért lehetne :)
Balázs kb török korszakától érdem nélkül, a múltja miatt keres annyit amennyit, teljesítménye nem igazolja.
Bár én az akarását nem vitatom, de tudása rohamosan esett azóta, most talán az NB1 szintjén sincs. A csapata egy vicc, konkrétan.
Horty jó celebként az aktuális trendnek megfelelően osztja az észt, és posztol, de legalább a szakmáján belül, és bizony kivételesen a trend most el is találta az igazságot.

DZsudzsit be lehet végülis hívni, majd meglátja Rossi és a társak is, mennyire távol van fizikálisan az európai focitól, még a miénktől is. Helye nincs a csapatban.

Nem érted. Onnantól, hogy valaki a médiában dolgozva nem képes helyesen leírni az "ő" szót, onnantól nincs joga nemhogy Dzsudzsákot, de az utolsó megyeegyest se kritizálni.

Lehet, hogy mégse hülyeség az alapjövedelem, akkor az ilyen hortigáboroknak nem kellene kényszetesen "entertéjnörködniük", hogy ne kapcsolják ki a fűtést.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Vissza: “www.nb1.hu”