Gondban a Hali: elképesztő potyát kapott Rózsa - videó

ManBat
Aranylabdás

Re: Gondban a Hali: elképesztő potyát kapott Rózsa - videó

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.11.05. 00:32

Cselszky írta:
manderel írta:Ugrai meglőtte harmadik gólját a görög bajnokságban, ami egyenlítést ért a PAOK ellen. Haliba beférne?

És volt még egy félpályás lövése, ami a kapufáról ment ki.
Valami nem kerek a Dióknál már jó ideje, Ugrai esete is nagyon furcsa, de nekem pl. Szarkáé is az, aki Miskolcon kutyaütő volt, nálatok meg szórja a gólokat. Amúgy Ugrai most adott interjút, pl. kritizálta Leisztingert.

Na azért a kupameccs is mutatta, hogy az NB1 és az NB2 közt mekkora szakadék van, Simon Atesz pl. emlékeim szerint tavasszal kb. egymaga rúgta meg a Gyirmót feljutását pár éve, hogy aztán az NB1-ben alig pár meccs jusson neki, azon is szenvedjen.
Ugrai meg az elejét mindig meghúzza - nálunk is így tett -, hogy aztán kőként zuhanjon vissza, és az öltözőt az ilyen folyamatokra evolválódott baktériumoknál is jobban bomlassza. Leisztingeren mondjuk nincs mit dícsérni, Rudolf Geri, a Hunguest bebukása és a kukázás megkezdése óta egy sóher geci, semmi több.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.05. 05:23

ManBat írta:
manderel írta:Ugrai meglőtte harmadik gólját a görög bajnokságban, ami egyenlítést ért a PAOK ellen. Haliba beférne?

Karácsonykor megtalálják Megyerivel a helyi kaszinót, és kezdődik minden elölről

Igazából viszont tényszerűen úgy néz ki, hogy a bűnbak azóta kvázi szárnyal, a bűnbak kikiáltója viszont azóta is szenved.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.11.05. 06:42

ManBat írta:
Cselszky írta:

És volt még egy félpályás lövése, ami a kapufáról ment ki.
Valami nem kerek a Dióknál már jó ideje, Ugrai esete is nagyon furcsa, de nekem pl. Szarkáé is az, aki Miskolcon kutyaütő volt, nálatok meg szórja a gólokat. Amúgy Ugrai most adott interjút, pl. kritizálta Leisztingert.

Na azért a kupameccs is mutatta, hogy az NB1 és az NB2 közt mekkora szakadék van, Simon Atesz pl. emlékeim szerint tavasszal kb. egymaga rúgta meg a Gyirmót feljutását pár éve, hogy aztán az NB1-ben alig pár meccs jusson neki, azon is szenvedjen.
Ugrai meg az elejét mindig meghúzza - nálunk is így tett -, hogy aztán kőként zuhanjon vissza, és az öltözőt az ilyen folyamatokra evolválódott baktériumoknál is jobban bomlassza. Leisztingeren mondjuk nincs mit dícsérni, Rudolf Geri, a Hunguest bebukása és a kukázás megkezdése óta egy sóher geci, semmi több.

mindkettőtöknek igaza van két tök más dologban
az nb2 tényleg messzebb van az élvonaltól mint a megyei az NB-s bajnokságoktól, ezt mi is megtapasztalhattuk pl. Lovrencsics II és Kundrák esetében
aztán az is igaz, hogy a DVTK-nál nem valami, hanem valszeg semmi nem kerek, valahogy senki és semmi nincs a helyén innen nézve
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.11.05. 07:11

SuperDepor írta:
ManBat írta:
nyúl írta:Ellenünk elkezditek a pontszerzést.

Ezt már hány forduló óta olvasom az aktuális ellenfélről...

akkor előbb utóbb bekövetkezik
Mint a döntetlenek a tippmixen.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.11.05. 07:18

MindigÚjpest írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:Ezt már hány forduló óta olvasom az aktuális ellenfélről...

akkor előbb utóbb bekövetkezik
Mint a döntetlenek a tippmixen.

a schalke jött a múlt héten, a miénk majd húsvét környékén
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”