Szombati foci: végre újra NB I

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: végre újra NB I

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.10.28. 11:11

nyúl írta:
Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:Diósgyőrnek miért lenne leadva?

Csak egy tipp, nem tudom alátámasztani. Nem látok a kulisszák mögé, de feltételezem, van valami nexus, keleti szolidaritás, faxtudja. Mi jelenleg 14 pontra vagyunk a kiesőzónától, nk-ban szerintem jövőre sem akarunk indulni, így úgymond beleférne a dolog. Nem is lenne példa nélküli, elég látványosan adtunk oda pl. a Balmaznak min. 3 pontot (összességében 6-ot) tavasszal, ahogy az utolsó meccsen, Újpesten sem erőltettük, nyilvánvalóan az EL-indulás elkerülése érdekében.

Most óvatosabbak leszünk, hogy ne az utolsó fordulókban kelljen látványosan veszítenünk. A következő 2 meccsre a tippem nulla vagy 1 pont. Belefér.

Ferenczi és Takács lógnak ki, de a jelen célok mellett elbírjuk őket.
5-8. hely stabilan hozható. Az első 4 hely szinte borítékolható: FTC, Vidi, Honvéd, MTK.
A Pakssal, a Kövesddel és az Újpesttel megosztozunk a közepén.
Az MK-ból, remélem, kevésbé feltűnően és bosszantóan esünk ki, mint tavaly. Jobb volna minél hamarabb, úgy sem akarunk ott semmit.

Na igen, tavaly óvatlanul voltunk, pedig 5 fordulóval a vége előtt még biztonságosnak tűnő 3-4 pont volt a távolság a kupaindulást jelentő helyektől, de nem számoltunk a leleményes paksi fickókkal, akik hamarabb fékeztek, és az utolsó 5 meccsüket egyaránt elveszítették, másrészt az Újpest is behúzta a kupát, így sajnos a 4. hely is EL-t ért. Végül a lilák és a kispestiek szerencsére kisegítettek minket.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.10.29. 06:02

nyúl írta:
Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:Diósgyőrnek miért lenne leadva?

Csak egy tipp, nem tudom alátámasztani. Nem látok a kulisszák mögé, de feltételezem, van valami nexus, keleti szolidaritás, faxtudja. Mi jelenleg 14 pontra vagyunk a kiesőzónától, nk-ban szerintem jövőre sem akarunk indulni, így úgymond beleférne a dolog. Nem is lenne példa nélküli, elég látványosan adtunk oda pl. a Balmaznak min. 3 pontot (összességében 6-ot) tavasszal, ahogy az utolsó meccsen, Újpesten sem erőltettük, nyilvánvalóan az EL-indulás elkerülése érdekében.

Most óvatosabbak leszünk, hogy ne az utolsó fordulókban kelljen látványosan veszítenünk. A következő 2 meccsre a tippem nulla vagy 1 pont. Belefér.

Ferenczi és Takács lógnak ki, de a jelen célok mellett elbírjuk őket.
5-8. hely stabilan hozható. Az első 4 hely szinte borítékolható: FTC, Vidi, Honvéd, MTK.
A Pakssal, a Kövesddel és az Újpesttel megosztozunk a közepén.
Az MK-ból, remélem, kevésbé feltűnően és bosszantóan esünk ki, mint tavaly. Jobb volna minél hamarabb, úgy sem akarunk ott semmit.

És Takács még így is majdnem vezeti a góllövőlistát.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.11.04. 06:53

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:Paks, Csút, Kövesd, Dió négyes következik. 7-9 pontot össze kellene szedni ezen a 4 meccsen, hogy talán végleg leszakítsuk az utolsó pár csapatot, és egy hullámvölgy se okozzon különösebb gondot.

3/7-9 pont már meg is van, és még csak egy meccs ment le, előzetesen talán az egyik legnehezebb, de ugya a jófranc sem tudja... :)

6/7-9. Fasza. A csúti keret egyénileg tényleg erős, csapatként elég szarok szerencsére. Izzasztó volt így is, amennyit láttam belőle, pl. azért, mert Takács kritikán aluli.

7/7-9 :)

Ja, az utóbbi öt meccs alapján vezeti a Loki a tabellát. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.11.04. 10:25

Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:3/7-9 pont már meg is van, és még csak egy meccs ment le, előzetesen talán az egyik legnehezebb, de ugya a jófranc sem tudja... :)

6/7-9. Fasza. A csúti keret egyénileg tényleg erős, csapatként elég szarok szerencsére. Izzasztó volt így is, amennyit láttam belőle, pl. azért, mert Takács kritikán aluli.

Jó! Következik a Diósgyőr, kíváncsian várom. :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.11.04. 10:55

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:6/7-9. Fasza. A csúti keret egyénileg tényleg erős, csapatként elég szarok szerencsére. Izzasztó volt így is, amennyit láttam belőle, pl. azért, mert Takács kritikán aluli.

Jó! Következik a Diósgyőr, kíváncsian várom. :)

Na ez lesz a legérdekesebb meccs szerintem.
Továbbra is azt érzem hogy győznek majd a Diók.
Kellemes meglepetés lenne a győzelem. Jobb a csapatunk illene elhozni a 3 pontot de ott van bennem a kisördög hogy nincs szükség most a pontokra.
Igaz inkább Miskolcra menjen mint Felcsútra...

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.11.04. 11:10

A tegnapi meccsről.
Nem rossz úton járunk úgy látom. Vannak lehetőségeink gólokat lövünk van tűz a csapatban. A védelmet kellene összerázni egy kicsit mert minden meccsen kapunk gólt.
Talán a kapus cserén is lehetne gondolkodni nem azért mert Sanyi annyira rossz lenne hanem azért mert talán Kosicky jobban tudná irányítani a védelmet. Sokat hibázik a hátsó sorunk ősszel ennyi negatívum van igaz nem katasztrófa de ezen lehetne javítani.
Középpályáról meg nagyon hiányzik Jovanovics de úgy néz ki inkább maradunk Harisnál ami hosszútávon mindenképpen jobb. Viszont sajnálom őt hiszen sokat tett a Lokiért.
Kellene Bényei és Cikos már mindenképpen mert Ferenczi továbbra sem megoldás a bal oldalon. Kusnyír pedig mehetne Tőzsér helyére
Elöl? Nagy a káosz :)
Szécsi, Könyves,Avdijaj,Takács négyes. Igazából egyik sem lenne nélkülözhetetlen ha lenne 1 normális csatárunk.....

Ha felépülnének a sérültek szívesen megnéznék egy ilyen kezdőt már:
Kosiczky-Bényei, Kinyik, Pávkovics,Cikos- Bódi, Haris,Kusnyír, Varga- Könyves,Tabakovics

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.11.04. 11:42

beroka írta:A tegnapi meccsről.
Nem rossz úton járunk úgy látom. Vannak lehetőségeink gólokat lövünk van tűz a csapatban. A védelmet kellene összerázni egy kicsit mert minden meccsen kapunk gólt.
Talán a kapus cserén is lehetne gondolkodni nem azért mert Sanyi annyira rossz lenne hanem azért mert talán Kosicky jobban tudná irányítani a védelmet. Sokat hibázik a hátsó sorunk ősszel ennyi negatívum van igaz nem katasztrófa de ezen lehetne javítani.
Középpályáról meg nagyon hiányzik Jovanovics de úgy néz ki inkább maradunk Harisnál ami hosszútávon mindenképpen jobb. Viszont sajnálom őt hiszen sokat tett a Lokiért.
Kellene Bényei és Cikos már mindenképpen mert Ferenczi továbbra sem megoldás a bal oldalon. Kusnyír pedig mehetne Tőzsér helyére
Elöl? Nagy a káosz :)
Szécsi, Könyves,Avdijaj,Takács négyes. Igazából egyik sem lenne nélkülözhetetlen ha lenne 1 normális csatárunk.....

Ha felépülnének a sérültek szívesen megnéznék egy ilyen kezdőt már:
Kosiczky-Bényei, Kinyik, Pávkovics,Cikos- Bódi, Haris,Kusnyír, Varga- Könyves,Tabakovics

Sanyi tegnap csúnyán elnézte azt a szabit, de összességében szerintem nincs vele gond. Kosickyről nem tudok semmit. Teskándon ő védett, de az nem mérvadó, ott igazából nem volt dolga. Bényei viszont jól tolta, jöhetne vissza, valóban.
Na igen, a védelmünk gólképes, most néztem, 3 hónapja nem sikerül nullára hozni egy bajnokit, Ferenczit ismerjük, belül pedig főleg Kinyiket érzem ingatagnak.
A támadósorunk egy szedett-vedett brigád, nincs köztük kiemelkedő játékos. Csupa gyenge vagy közepes képességű emberke, nincs egy fix pont, akire stabilan számítani lehetne. Nem véletlenül rotálja őket Bandi folyamatosan. Tabakovicsot várjuk vissza, de igazából ő sem az a kaliber. Talán Coulibaly óta nincs komoly csatárunk.

Vissza: “www.nb1.hu”