Hihetetlen dolog történt a magyar fociban!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.25. 19:28

Ilyenre nagyon ritkán van példa.

Ezúttal október 25-én, csütörtökön ült össze az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. A szövetség közlése szerint általános meglepetésre azonban az NB I-es csapatok és játékosok közül senkit sem büntetett a FEB - ilyenre nagyon ritkán van példa a magyar futballban.

Az NB II-ben és az NB III-ban már annál inkább aktívabbak voltak a tagok: sokkoló döntések születettek - ezek a linkekre kattintva olvashatók. 

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Hihetetlen dolog történt a magyar fociban!

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.26. 14:06

Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy holnap Rózsa fog védeni a Honvéd ellen, Király a kispadról nézheti a meccset.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Hihetetlen dolog történt a magyar fociban!

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.10.27. 07:47

Látjátok, basszátok meg misszionáriusban a szájszagos jetit... ehhez a hírhez illik, mondhatni csibészesen szarkasztikus a "hihetetlen" jelző. Kár, hogy a life.hu gyorstanfolyamának megfelelően úgy elcsépeltétek, hogy már a kutya nem kapja fel rá a fejét...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”