Loki Szépe szépségverseny: megvannak a döntősök - fotók

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.23. 11:17

Keresik a DVSC legszebb szurkolólányát!

Hétfő délután lezárult a Loki Szépe-szavazás a DVSC hivatalos Facebook-oldalán. A szabályok értelmében a hét legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjtő lány jutott be a szerdai döntőbe, valamint három további jelentkezőt a zsűri, vagyis a DVSC játékosai választottak ki. Ezúttal is nagy érdeklődés övezte a versenyt, ahhoz, hogy valaki egyenes ágon jusson a döntőbe, minimum közel félezer lájkra volt szükség, a győztes pedig 1503 szavazatot kapott.

A lájkok alapján Kígyós Karina, Bartha Kincső, Ledneczky Virág, Bagdán Kata, Varga Alexandra, Mártoni Edina és Szakál Vivien jutott a döntőbe, míg a zsűri Iványi Zsanettet, Pála Nikolettet és Szivák Juditot választotta ki. A döntőt 2018. október 24-én, szerdán 18.30 órától rendezzük a Nagyerdei Stadionban található Red-ben. A zsűrit a tavalyi győztes, Szűcs Lilla Réka mellett a DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel, és további öt-hat játékos alkotja. A nyertes egy egész évre szóló DVSC VIP-bérlettel, egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégével, egy portfólió fotózással és egy éves Corpus Fitness-bérlettel gazdagodik. 

Slash777
BL-menõ

Re: Loki Szépe szépségverseny: megvannak a döntősök - fotók

HozzászólásSzerző: Slash777 » 2018.10.23. 11:37

Nem rossz felhozatal, van egy-ket aranyos, van egy-ket meghát kategoria.
Van vicces is.
Kép
Ez peldaul egy parades fotoshop-os megoldas. :D Valaki oda is irta, hogy jo szar lett a szerkesztes.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.10.23. 11:44

Végre egy érdekes cikk :) Megnéztem az indulókat, a kiesettek között is vannak kifejezetten csinos csajok.

Amikor ránéztem a cikkre, az első képen kiszúrtam az alsó sorban középső lányt. Aztán ahogy utána olvastam a versenynek kiderült, hogy ő a Bartha Kincső, aki a DVSC-ben kézilabdázik. Biztos ez is nyom valamit a latban, bár nekem mindenképpen ő tetszik a legjobban.
########################
HAJRÁ HALI!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.10.23. 13:18

LokiAndika?
Amúgy az nb1.hu szépségverseny volt a jó.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”