Mint jeleztük, a 93. percben dőlt el a Loki-Paks. A forduló góljainak a története, videók, összeállítások, tabella a linkre kattintva érhető el.

Mint jeleztük, a 93. percben dőlt el a Loki-Paks. A forduló góljainak a története, videók, összeállítások, tabella a linkre kattintva érhető el.
Török írta:A megingástól eltekintve megérdemelt győzelem.
Csak így tovább fiúk!
Reginald McFreez írta:Török írta:A megingástól eltekintve megérdemelt győzelem.
Csak így tovább fiúk!
Nekem kifejezetten tetszik az a tendencia, hogy bár fiatal a csapat, tele hibákkal, de a motiváció megvan, és tolják a hármas sípszóig. És dugig saját neveléssel - a mai kezdőben is vagy heten...
Forrest Gump írta:Ez a Pávkovics gyerek egész jó. Végre nem Szatmári vergődését kell nézni aki az apja nevéből él.
Török írta:Forrest Gump írta:Ez a Pávkovics gyerek egész jó. Végre nem Szatmári vergődését kell nézni aki az apja nevéből él.
Szerencsétlen Szatmári 1 hónapja nem játszott. Többet vártam tőle, hosszú évekre megoldhatta volna a belső védő posztját.
Török írta:Forrest Gump írta:Ez a Pávkovics gyerek egész jó. Végre nem Szatmári vergődését kell nézni aki az apja nevéből él.
Szerencsétlen Szatmári 1 hónapja nem játszott. Többet vártam tőle, hosszú évekre megoldhatta volna a belső védő posztját.
Reginald McFreez írta:Török írta:Forrest Gump írta:Ez a Pávkovics gyerek egész jó. Végre nem Szatmári vergődését kell nézni aki az apja nevéből él.
Pávkovics nem tom, milyen, de ezek szerint egyelőre nagyobb értéketk képvisel Szatmárinál. ha stabil m,unkát végez, talán megpróbálhatjuk megtartani. nem tudom, milyen opciókkal vettük kölcsön.
Török írta:Reginald McFreez írta:Török írta:Szerencsétlen Szatmári 1 hónapja nem játszott. Többet vártam tőle, hosszú évekre megoldhatta volna a belső védő posztját.
Pávkovics nem tom, milyen, de ezek szerint egyelőre nagyobb értéketk képvisel Szatmárinál. ha stabil m,unkát végez, talán megpróbálhatjuk megtartani. nem tudom, milyen opciókkal vettük kölcsön.
Remélhetőleg nem olyat, mint Osváth tavaly!
Reginald McFreez írta:Török írta:Reginald McFreez írta:Pávkovics nem tom, milyen, de ezek szerint egyelőre nagyobb értéketk képvisel Szatmárinál. ha stabil m,unkát végez, talán megpróbálhatjuk megtartani. nem tudom, milyen opciókkal vettük kölcsön.
Remélhetőleg nem olyat, mint Osváth tavaly!
ja, rá emlékszem, őt már megénekelte a Cannibal Corpse...
https://www.youtube.com/watch?v=Tp6iAAsRRaU
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég