A korábbi szupertehetség önkritikus szavai a rangadó előtt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.20. 10:39

Pikáns összecsapás lesz számára!

A Vidit és a Honvédot már legyőzte, a veretlenül éllovas Ferencvárost is megállíthatja a Pancho Arénában a Puskás Akadémia – véli Radó András, a felcsútiak jelenlegi, a zöld-fehérek korábbi támadója, aki volt csapata ellen két rossz sorozatot is megszakítana a szombaton 19.30-kor kezdődő bajnoki mérkőzésen.

„Többet várnék magamtól, főleg gólokban és gólpasszokban. Amikor lehetőséget kaptam, a mezőnyjátékomra nem volt panasz, mindig megpróbáltam a maximumot kihozni magamból” – nyilatkozta bajnokságban nyolc forduló alatt mindössze egy gólt szerző Radó András az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában. A 25 éves futballista számára a Ferencváros elleni mérkőzés nem csak egy bajnoki a sok közül, hiszen 2015 és 2017 között a zöld-fehéreknél szerepelt „Két évet töltöttem ott, bajnoki címet és két kupát is nyertem, pikáns lesz számomra az összecsapás.” A Puskás Akadémia öt éve nem győzte le a Ferencvárost, a zöld-fehérek viszont három éve nyeretlenek a Pancho Arénában a Felcsút ellen bajnoki mérkőzésen. „Minden sorozat megszakad egyszer, mi így készülünk. Győzelmi kényszer alatt játszunk, nyilván a bajnoki címre pályázó Ferencváros is, ebből csak jó mérkőzés keveredhet ki” – tette hozzá Radó, utalva arra, hogy a 2018/2019-es szezonban már a tavalyi és a 2017-es bajnokot is legyőzték.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: A korábbi szupertehetség önkritikus szavai a rangadó előtt

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.10.20. 12:43

Hű... nekem Messi volt anno szupertehetség...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”