Kubatov Gábor fontos döntést hozott meg

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.16. 09:21

Hivatalos bejelentést tett.

Az FTC október 24-ei tisztújító közgyűlése előtt, a klub olimpiai, világ-, Európa- és magyar bajnokainak tartott hétfői találkozón jelentette be Kubatov Gábor, hogy megválasztása esetén újabb négy évre vállalja az elnöki tisztséget.

A hétfő esti Bajnokok találkozóját a Danubius Hotel Gellértben tartotta a Ferencvárosi Torna Club, ugyanott, ahol nyolc éve Kubatov Gábor már felhatalmazást kért a klub bajnokaitól az elnöki posztra.

A hétfői összejövetelen jelen volt többek között a kétszeres olimpiai bajnok tornász, Magyar Zoltán, az olimpiai bajnok és VVK-győztes labdarúgó, Juhász István, a szintén VVK-bajnok és a legidősebb magyar labdarúgó gólkirály, Friedmanszky Zoltán, az Ezüstcipős Nyilasi Tibor, az olimpiai bajnok vízilabdázó, Gerendás György, az úszó Európa-bajnok, Verrasztó Dávid, az olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Bea és Pádár Ildikó és a világbajnok birkózó, Gáspár Tamás is.

Kubatov Gábort az FTC elnöksége 2011. február 25-i, rendkívüli ülésén választotta meg az egyesület elnökének. A 2014. október 28-i tisztújító közgyűlés után a klub elnöksége újabb négy évre meghosszabbította mandátumát.

A találkozón Kubatov Gábor az eltelt nyolc esztendő fejlesztéseiről, eredményeiről számolt be. A megbeszélés végén az elnök úgy fogalmazott, ha érzi a legendák, bajnokok támogatását, akkor nagyon szívesen lesz további négy esztendőre „a Ferencváros elsőszámú szolgája”.

BSTH

Re: Kubatov Gábor fontos döntést hozott meg

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.16. 09:32

Nagyon fasza. A fejlődés kétségtelen és nagyon jelentős. Megboldogult Torgyán kapcsán is röhögtem, de az, ami a Fradi újkori története...Torgyán, Kovács Ádám, Kubatov...ennél csak Pazaurek Dezső húzásai nevetségesebbek, de mondjuk ő legalább szórakoztató módon csinálta. Tamagocsi-temető, Rizikó Tours (álhír, álcég, de benyalták)...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.10.16. 09:40

Ajka
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.16. 09:46

Adamek írta:Ajka

Kubatov ajkával foglalkozni furcsa.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2018.10.16. 10:28

BSTH írta:Nagyon fasza. A fejlődés kétségtelen és nagyon jelentős. Megboldogult Torgyán kapcsán is röhögtem, de az, ami a Fradi újkori története...Torgyán, Kovács Ádám, Kubatov...ennél csak Pazaurek Dezső húzásai nevetségesebbek, de mondjuk ő legalább szórakoztató módon csinálta. Tamagocsi-temető, Rizikó Tours (álhír, álcég, de benyalták)...

Még a megye 3-as csoport egyikét is róla nevezték el valamikor a 90-es években. Volt a Czibulka-csoport, meg a Pazaurek-csoport. Én bírtam azt a palit, volt humora.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.10.16. 10:36

zaggar írta:
BSTH írta:Nagyon fasza. A fejlődés kétségtelen és nagyon jelentős. Megboldogult Torgyán kapcsán is röhögtem, de az, ami a Fradi újkori története...Torgyán, Kovács Ádám, Kubatov...ennél csak Pazaurek Dezső húzásai nevetségesebbek, de mondjuk ő legalább szórakoztató módon csinálta. Tamagocsi-temető, Rizikó Tours (álhír, álcég, de benyalták)...

Még a megye 3-as csoport egyikét is róla nevezték el valamikor a 90-es években. Volt a Czibulka-csoport, meg a Pazaurek-csoport. Én bírtam azt a palit, volt humora.

Nem tudtam. Nagyon kedveltem én is.

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2018.10.16. 11:11

De örülök a döntésednek...
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

Vissza: “www.nb1.hu”