Nagy Ádámot kigyúrták

nb1.hu12
Toborzórajáró

Nagy Ádámot kigyúrták

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.08. 20:23

Rossiról és Orbanról is elmondta a frankót.

Nagy Ádámot kigyúrták

A görögök és az észtek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő magyar válogatott mai sajtótájékoztatóján Marco Rossi és Willi Orban mellett részt vett Nagy Ádám, a Bologna légiósa is. 

Nagy a fizikumával kapcsolatban kapta meg az első kérdést.

Örülök, hogy észrevehető, hogy fizikailag sokat fejlődtem, ami fontos a középpályára. Fokozatosan kellett erősödnöm, mert az izomnövelés nem mehetett a gyorsaság kárára. 

Majd rá kellett térnie a pénteki, görögök elleni első meccsre.

„Nagyon örülök, hogy győzelemmel fejeződött be az előző összetartás és remélem, sikerrel folytatódik a mostani. Nem szabad, hogy nagy területet hagyjuk majd nekik. Irányítani akarnak, labdát birtokolni. Jó eredménnyel akarunk az észtekhez menni.”

Téma volt az is, hogy régi társaival beszélt-e már a pénteki meccsről.

„Két volt csapattársával még nem beszéltem, de a budapesti meccs után odaszóltam nekik barátilag a győzelmünk után, remélem, Athénban is így lesz majd.” 

Marco Rossi két meccs óta szövetségi kapitány, adja magát a kérdés: mennyire csiszolódott már össze a játékosokkal?

„Kell egy kis idő, hogy tökéletesen megértse mindenki egymást Rossival, de jó úton haladunk. Ezt nagyban segíti, hogy a görögök legyőzése miatt pozitívabb hangulatban mehettünk a múltkor vissza a klubjainkhoz és jobb érzésekkel térhettünk most haza.”

És akkor végezetül, Willi Orban.

„Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy csatlakozik a magyar válogatotthoz. Senkinek nem kell bemutatni. Az, hogy hol játszik és milyen szinten, biztosíték arra, hogy a segítségünkre lesz.”

beroka
Aranylabdás

Re: Nagy Ádámot kigyúrták

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.10.08. 20:32

Azt olvastam elsőre hogy kirugták. :)

De a témánál maradva, rá is fér egy kis izomzat így talán nem annyira nyeszlett.

Vissza: “www.nb1.hu”