Kleinheisler tavasszal bajnoki címért harcolhat az NB I-ben?

BlancoAgilon38

Re: Kleinheisler tavasszal bajnoki címért harcolhat az NB I-ben?

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.20. 22:46

Storck felépítette, Doll majd leépíti. Utána felmegy Kubatovhoz a német Jónotürlihhabacúsauer, panaszt tesz a Veresegyházi Asszonykórus és Janicsák Veca ellen, mire a fidesznyik beveti politikai befolyását, és a TEK átkutatja Stahl konyháját, és az összes zöldséget megpucolják.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.01.20. 22:49

BlancoAgilon38 írta:Storck felépítette, Doll majd leépíti. Utána felmegy Kubatovhoz a német Jónotürlihhabacúsauer, panaszt tesz a Veresegyházi Asszonykórus és Janicsák Veca ellen, mire a fidesznyik beveti politikai befolyását, és a TEK átkutatja Stahl konyháját, és az összes zöldséget megpucolják.

Gyanús nekem ez a gyerek, hogy visszaélt a Miniszterelnök Úr bizalmas belé vetésével és voltaképpen vörös lipsi!
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.01.20. 22:51

Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:Storck felépítette, Doll majd leépíti. Utána felmegy Kubatovhoz a német Jónotürlihhabacúsauer, panaszt tesz a Veresegyházi Asszonykórus és Janicsák Veca ellen, mire a fidesznyik beveti politikai befolyását, és a TEK átkutatja Stahl konyháját, és az összes zöldséget megpucolják.

Gyanús nekem ez a gyerek, hogy visszaélt a Miniszterelnök Úr bizalmas belé vetésével és voltaképpen vörös lipsi!

Hogy finnul mondjam: Pukka Tojás. Alias Szeibert Fingott. Mein Karel Gott... :o

Veres04
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Veres04 » 2017.01.20. 23:41

Reginald McFreez írta:
Veres04 írta:Nem elég, hogy a szurkolókat elüldözik, most már tehetséges magyar játékosokat hoznak haza leépülni, basszátok már meg pali, gabi.
Kleininek nem szabadott volna hazajönnie. A Bundesliga pont megfelel neki, még min. tavasszal kinn kellett volna maradnia, bizonyítani, vagy edzésen gürizni, ha nem fér be, és jó játékosoktól tanulnia.

Még nem jött haza, vagy te már tudsz valamit?

Nem tudom, hogy jelenleg hol tartózkodik, ebben igazad van. Pontatlan volt a megfogalmazás, nem szabadott volna szerződést kötnie hazai labdarúgó csapattal az idei szezonban. Amúgy sok dolgot tudok. Sokat meg nem, de hát bízom benne, hogy még pár évtized előttem áll, hogy pótoljak minél több hiányosságot, a fórumra is ezért járok természetesen.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.01.21. 07:23

Valami hiányzik belőle. Az az oslói este nagyon szépre sikerült és egy-két meccsen ígéretesen mozgott (pl. az Eb-én a sógorok ellen szépen készítette elő a botlábú gólját), de képtelen stabilan egy európai erős közepes formát hozni, ami időnként átcsúszna fél-klasszisba. Nyáron már véglegesíteni fogja a Fradi, mert vissza már nem megy.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.01.21. 07:27

Ez nem volt rossz, a vége főleg.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.01.21. 07:30

nyúl írta:Valami hiányzik belőle. Az az oslói este nagyon szépre sikerült és egy-két meccsen ígéretesen mozgott (pl. az Eb-én a sógorok ellen szépen készítette elő a botlábú gólját), de képtelen stabilan egy európai erős közepes formát hozni, ami időnként átcsúszna fél-klasszisba. Nyáron már véglegesíteni fogja a Fradi, mert vissza már nem megy.

Szerintem amúgy csak annyi a gond vele, hogy hülyébb, mint faszom. Ami önmagában nem lenne gond - lásd pl. Messi - csak hát ugye most az a gond, hogy megcáfoltam önmagam... az elegancia hiányzik belőle.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.01.21. 08:24

Reginald McFreez írta:
nyúl írta:Valami hiányzik belőle. Az az oslói este nagyon szépre sikerült és egy-két meccsen ígéretesen mozgott (pl. az Eb-én a sógorok ellen szépen készítette elő a botlábú gólját), de képtelen stabilan egy európai erős közepes formát hozni, ami időnként átcsúszna fél-klasszisba. Nyáron már véglegesíteni fogja a Fradi, mert vissza már nem megy.

Szerintem amúgy csak annyi a gond vele, hogy hülyébb, mint faszom. Ami önmagában nem lenne gond - lásd pl. Messi - csak hát ugye most az a gond, hogy megcáfoltam önmagam... az elegancia hiányzik belőle.
Ugyanez fogalmazódott meg bennem. Mármint, hogy tufa. S gondolom németül se nagyon makog, merthogy a magyart is eléggé töri. De aztán eszembe jutott, hogy hány tufa tudott már klasszis vagy legalábbis meghatározó játékos lenni. Nem is a butaság, vagy a játékintelligencia és elegancia hiánya a gond (tényleg nem elegáns, már alkatilag sem), hanem a lelkierő és a belőle táplálkozó magabiztosság hiányozhat belőle. Az, hogy elhiggye, neki ott a helye. Lisztes, aki Balakov, majd később Micoud labdafelhozója volt, legalább annyit elhitt, hogy Bundesliga játékos. Kétségtelen, hogy a Fradiban gyerekkora óta ajnározták, olyannyira, hogy Varga Zoli hiába vesződött, hogy megtanítsa a rendes lábtartásra a lövésekhez, már az ifjú sztár kikérte magának. A kis vörösnek túl nagy volt az ugrás az nb3-ból a Werder Bremenbe. A falusi roadshowból a Carneggie Hallba. A Darmstadtból haza egyirányú utcának tűnik. A Fradiban ugyanis elég lesz, amit tud. Az, ami kevés amoda.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.01.21. 13:18

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:ja, ő már tud olvasni

Tudok én is olvasni, kedves, fura módon szimpatikus autista barátom (ugye nem baj, szánalmasan sekélyes életemben még te is annak számítasz), de ez az információ a hozzászólásom elküldéséig nem jutott el hozzám.

nem vagyok kedves

Mondjuk ez igaz, de erről nem tehetsz.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.01.21. 16:07

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
Reginald McFreez írta:Tudok én is olvasni, kedves, fura módon szimpatikus autista barátom (ugye nem baj, szánalmasan sekélyes életemben még te is annak számítasz), de ez az információ a hozzászólásom elküldéséig nem jutott el hozzám.

nem vagyok kedves

bikafaszt nem, kurva sok munkám van benne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.01.21. 16:54

Megint egy eszetlen lépés a részéről. Ha kint marad, talán még fejlődött volna valamennyit, talán valaki be tudta volna állítani a sorba. Ez a válogatott szempontjából káros. A Fradival együtt fog szürkévé válni, 1-2 szezonon belül le fog épülni, mert alázat nélkül nem lehet magas szintre jutni, nem csak a futballban, sehol másutt sem.

A Bognár-Kleinheisler tengely kifejezetten gyengének tűnik mentális szempontból, úgyhogy nem aggódom. Botka viszont valóban jó fogás, kb. 2 szezonnal ezelőtt kinéztem, bár mi megvagyunk azon a poszton.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.01.21. 17:21

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
nem vagyok kedves

bikafaszt nem, kurva sok munkám van benne

Ne túlozz, alapból ment ez neked már a bölcsiben is !
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”