Megszólalt a saját szurkolói által kővel fejbe dobott Gyurcsó Ádám

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.01. 10:10

Kórházi vizsgálatokról is mesélt.

Mint jeleztük, botrányosan ért véget a horvát Fradi-Újpest, mert a Hajduk-Dinamo rangadón, többek között, a hazai szurkolók 5 centis kővel fejbe dobták Gyurcsó Ádámot, a Hajduk magyar válogatottját (percekig ápolták, a bíró véget is vetett a meccsnek), de egy tűzoltó ujjperce is leszakadt, amikor a kezében felrobbant egy pirotechnikai eszköz.

A mérkőzésen ott volt a Nemzeti Sport munkatársa, Gyurcsó Ádám neki mesélt az átélt „élményeiről”:

„Nagy ütést éreztem – elevenítette fel a pillanatot. – Nem láttam, hogy mivel találtak fejbe, de nem öngyújtóval, mert az nem üt ekkorát. A többiek azt mondták, kődarab volt. Biztos vagyok benne, hogy nem én voltam a célpont. Már a bemelegítésnél láttam, hogy a játékvezetőket fütyülik, sértegetik, ez esetben is a partjelzőt célozták. Csak azt nem értem, hogy miért éppen olyankor, amikor áll a játék, és a mi csapatunkból is többen ott vannak a közelében. Amúgy sem normális persze, hogy a bírókat dobálják. Nehéz így játszani, ráadásul éppen támadásban voltunk, amikor elkezdődött a tüzezés.”

„Amikor először láttam játszani Gyurcsó Ádámot, azt mondtam, ő a Hajduk Split legtehetségesebb futballistája. Ő az egyetlen a csapatból, aki egy az egyben meg tudja verni az ellenfelét. Mindkét lábát használja, gyors, jól lő. Kedvelem a játékát.”

A magyar labdarúgót a 92. percben lecserélték. Este kivizsgálásra kórházba szállították, megröntgenezték.

„A meccs után még igencsak be volt dagadva, fájt is a fejem, egész este jegeltem, mostanra lejjebb ment a duzzanat – mutatta a játékos az ütés még mindig kissé kidomborodó nyomát. – A petárdázáshoz hozzá vagyunk szokva, nagyobb rangadókon három-öt percre mindig áll miatta a játék, de azért ez veszélyes szokás. Én még mindig jobban jártam szombaton, mint az a tűzoltó, akinek szombaton egy felrobbanó füstbomba leszakította az ujjpercét.”

famate
Sztár

Re: Megszólalt a saját szurkolói által kővel fejbe dobott Gyurcsó Ádám

HozzászólásSzerző: famate » 2018.10.01. 11:08

"Már a bemelegítésnél láttam, hogy a játékvezetőket fütyülik, sértegetik, ez esetben is a partjelzőt célozták. Csak azt nem értem, hogy miért éppen olyankor, amikor áll a játék, és a mi csapatunkból is többen ott vannak a közelében."

Azért az az újságíró is jó nagy hülye, aki ezt így leírja, és hagyja hogy ízekre szedjék majd Gyurcsót :D
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2018.10.01. 11:15

famate írta:
"Már a bemelegítésnél láttam, hogy a játékvezetőket fütyülik, sértegetik, ez esetben is a partjelzőt célozták. Csak azt nem értem, hogy miért éppen olyankor, amikor áll a játék, és a mi csapatunkból is többen ott vannak a közelében."

Azért az az újságíró is jó nagy hülye, aki ezt így leírja, és hagyja hogy ízekre szedjék majd Gyurcsót :D

Teljesen jogos, legközelebb azért várják már meg nincs közelében a játékos :lol:

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.10.01. 11:25

„Amikor először láttam játszani Gyurcsó Ádámot, azt mondtam, ő a Hajduk Split legtehetségesebb futballistája. Ő az egyetlen a csapatból, aki egy az egyben meg tudja verni az ellenfelét. Mindkét lábát használja, gyors, jól lő. Kedvelem a játékát.”

Micsoda bivaly csapat lehet most a Hajduk...
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.01. 12:17

Ferencváros // Man Utd írta:„Amikor először láttam játszani Gyurcsó Ádámot, azt mondtam, ő a Hajduk Split legtehetségesebb futballistája. Ő az egyetlen a csapatból, aki egy az egyben meg tudja verni az ellenfelét. Mindkét lábát használja, gyors, jól lő. Kedvelem a játékát.”

Nezz ra a tabellara. Elsosorban a klubvezetesnel vannak gondok.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.10.01. 13:02

Savaria1919 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:„Amikor először láttam játszani Gyurcsó Ádámot, azt mondtam, ő a Hajduk Split legtehetségesebb futballistája. Ő az egyetlen a csapatból, aki egy az egyben meg tudja verni az ellenfelét. Mindkét lábát használja, gyors, jól lő. Kedvelem a játékát.”

a Torcidával viszont az égvilágon semmi. 1. vagy fejbe basztak véletlenül egy játékost? 2. vagy fejbe basztak direkt egy amúgy az átlagnál épp jobban szereplő játékost? mindkettő alapján becsülendő egy társaság.
ETO

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.10.01. 14:43

Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:

a Torcidával viszont az égvilágon semmi. 1. vagy fejbe basztak véletlenül egy játékost? 2. vagy fejbe basztak direkt egy amúgy az átlagnál épp jobban szereplő játékost? mindkettő alapján becsülendő egy társaság.

1 szurkoló dobta be, nem Gyurcsót akarta. Elítélendő cselekedet.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.10.01. 14:58

Savaria1919 írta:
Javier Arizmendi írta:
Savaria1919 írta:Nezz ra a tabellara. Elsosorban a klubvezetesnel vannak gondok.

1 szurkoló dobta be, nem Gyurcsót akarta. Elítélendő cselekedet.

Torcida már elítélte, kivettették már maguk közül? vagy levonhatjuk a következtetést, hogy az átlag Torcidás a tömegből kővel dobálja a partjelzőt, de amilyen irgalmatlan tálentum, a saját legjobbat találja el, agyon, habár a következményeket természetesen nem vállalja.
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”