SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:mondtam, h tartsuk meg Bódogot
mijafaszt kezdenénk egy bádoggal heeeeee????
ez a szenvedés soha nem érhet véget, varázsolj nekünk valami szépet
:cool:
https://youtu.be/UzDwdXj4dMU?t=5
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:mondtam, h tartsuk meg Bódogot
mijafaszt kezdenénk egy bádoggal heeeeee????
ez a szenvedés soha nem érhet véget, varázsolj nekünk valami szépet
ManBat írta:Ricsikét úgy tette arrébb Vinícius, mint a húsz deka lisztet a reggeli bundáskenyérhez
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Gunners írta:Felvetődik a kérdés hogy miért kell megvárniuk amig vezetéshez jut az ellenfél.
Igen. Az utolsó 10 percben úgy tűnt, hogy többre is képesek lennének. Nem értem.
nem képesek
csak akkor már minden mindegy
picológia
Reginald McFreez írta:ManBat írta:Ricsikét úgy tette arrébb Vinícius, mint a húsz deka lisztet a reggeli bundáskenyérhez
Mi nem használunk lisztet a bundáskenyérhez.
imici írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:Ricsikét úgy tette arrébb Vinícius, mint a húsz deka lisztet a reggeli bundáskenyérhez
Mi nem használunk lisztet a bundáskenyérhez.
Mi sem, de lehet hogy a kolléga ismeri Vinícius bundáskenyér elkészítési szokásait.
famate írta:imici írta:Reginald McFreez írta:Mi nem használunk lisztet a bundáskenyérhez.
Mi sem, de lehet hogy a kolléga ismeri Vinícius bundáskenyér elkészítési szokásait.
Szomorú, de nekem is ez volt az egyetlen érdekes része a topiknak :D Mindenesetre hétvégén kipróbálom ezt a brazil bundáskenyeret.
Reginald McFreez írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Igen. Az utolsó 10 percben úgy tűnt, hogy többre is képesek lennének. Nem értem.
nem képesek
picológia
Akkor csak képesek.
Maradonapoli írta:Reginald McFreez írta:Maradonapoli írta:nem képesek
picológia
Akkor csak képesek.
maga tuggya jobban
de attól még szagmailag szart érnek
imici írta:Maradonapoli írta:Reginald McFreez írta:Akkor csak képesek.
maga tuggya jobban
Akkor ezért bűzlik ez a szurkolóknak

Maradonapoli írta:imici írta:Maradonapoli írta:maga tuggya jobban
Akkor ezért bűzlik ez a szurkolóknak
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 29 vendég