Cselszky írta:A "tuti kieső" Várda mégsem tuti kieső.
Mi is beszalltunk ebbe a versenybe, Bandi es a magia mar a multe...
Cselszky írta:A "tuti kieső" Várda mégsem tuti kieső.
Slash777 írta:Milito írta:Hoppá! Sokk! Felcsút-Vidi 2-1!
Jo kis balhe lehetett a vegen...csak a legveget lattam mar sajnos. Scepovic-nal elgurult a gyogyszer kicsit a kihagyott büntetö utan. (101. percben)
Pedig azt hittem, hogy testveriesen osztozkodnak majd, de ugy latszik, hogy most a Puskasnak jobban kellettek a pontok.
Trinidad írta:Viktator ilyenkor hogyan erzi magat???

Savaria1919 írta:Cselszky írta:A "tuti kieső" Várda mégsem tuti kieső.
Tutin kiesünk majd mi.
Trinidad írta:adrenalin69 írta:Mekkora egy geci ez a Kinyik, kár, hogy egy tökös lila nincs az Újpestben!
A fejeles mennyivel szebb volt, palyara valo.
Cselszky írta:adrenalin69 írta:Mekkora egy geci ez a Kinyik, kár, hogy egy tökös lila nincs az Újpestben!
Geciségekre hasonlóan reagált, nagyon helyesen. :cool:
ManBat írta:Főringyó remélhetőleg a Wizzair honlapján nézegeti most a csak oda jegyeket
adrenalin69 írta:Cselszky írta:adrenalin69 írta:Mekkora egy geci ez a Kinyik, kár, hogy egy tökös lila nincs az Újpestben!
Geciségekre hasonlóan reagált, nagyon helyesen. :cool:
Legalább hazakullogtatok.
Cselszky írta:adrenalin69 írta:Cselszky írta:Geciségekre hasonlóan reagált, nagyon helyesen. :cool:
Legalább hazakullogtatok.
Büszkén teszi.
adrenalin69 írta:Cselszky írta:adrenalin69 írta:Legalább hazakullogtatok.
Büszkén teszi.
Akkor még vagy 25 ilyen büszke hazakullogást!
Trinidad írta:adrenalin69 írta:Cselszky írta:Büszkén teszi.
Akkor még vagy 25 ilyen büszke hazakullogást!
Spanyol meccseken gyakoroltatok :)
Trinidad írta:Cselszky írta:A "tuti kieső" Várda mégsem tuti kieső.
Cselszky írta:Trinidad írta:Cselszky írta:A "tuti kieső" Várda mégsem tuti kieső.
Nem tudom, hogy beszálltunk-e, de nekem is van egy olyan érzésem, hogy valami nem működik Bandi és a csapat között. Az utolsó 5 meccsen nem nyertünk, a 8 fordulóban összesen 2 győzelem, a hazai teljesítmény továbbra is siralmas, a koncentráció hiánya jellemez minket, gyakori a kényelmes focizgatás, ma pedig több játékoson a kellő akarást sem láttam. Kissé szétestünk, a két hét szünetet nemhogy kihasználni nem sikerült, hanem kifejezetten romlottunk, többen teljesen formán kívül vannak meccsek óta. A szerény produkcióra sovány magyarázat Jovanovics, Tabakovics és Bényei kiesése.
Egyébként ezeket az Újpest elleni meccseket, főleg az idegenbelieket szinte felesleges lejátszani, borítékolható, hogy mi a vége, ahogy a meccs előtt is írtam, és sajnos nem tévedtem.
PTi írta:ManBat írta:Főringyó remélhetőleg a Wizzair honlapján nézegeti most a csak oda jegyeket
Azkiaz?
PTi írta:ManBat írta:Főringyó remélhetőleg a Wizzair honlapján nézegeti most a csak oda jegyeket
Azkiaz?
ManBat írta:PTi írta:ManBat írta:Főringyó remélhetőleg a Wizzair honlapján nézegeti most a csak oda jegyeket
Azkiaz?
Fernando
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 28 vendég