Keményen kritizálja Dollt az egykori Fradi-játékos

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.09.15. 09:22

A klubváltás óta minden megváltozott az életében.

A válogatott szünetet követően folytatódik a küzdelem az NB I-ben, szombaton a 8. fordulót rendezik meg. A játéknap egyik legnagyobb rangadóját a Honvéd a Ferencváros ellen vívja.

A kispestieknél Batik Bence számára különleges lesz a meccs, hiszen korábban a zöld-fehéreket erősítette. A védő az m4sport.hu-nak felelevenítette, milyen viszonyt ápol Thomas Dollal.

"A Fradinál Thomas Doll nem hitt benne, hogy vissza fogok térni a focihoz, itt a Honvédnál viszont a mester bízott benne, hogy újra tudok százszázalékosan focizni. Úgy érzem, ezt be is bizonyítottam, nagyon kevés gólt kapunk,  ezért is jöttem ide. A Fradiban nulla kapcsolat volt Thomas Doll és köztem,  valami miatt megszakadt, magam sem tudom pontosan, hogy miért. Itt a mester folyamatosan beszél velem és a többi játékossal, sokkal személyesebb a kapcsolatunk" - fogalmazott Batik.

A Honvéd-Ferencváros mérkőzés 19.30-kor kezdődik.

Arról, hogy milyen hangulatban várja Davide Lanzafame az ütközetet ide kattintva olvashatnak.

Adamek
Flegma

Re: Keményen kritizálja Dollt az egykori Fradi-játékos

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.15. 09:41

ddr kevés jó személyi döntéseinek egyike volt, hogy kirakta ezt a tragikusan lassú de legalább ütemtelen srácot
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.09.15. 10:31

Adamek írta:ddr kevés jó személyi döntéseinek egyike volt, hogy kirakta ezt a tragikusan lassú de legalább ütemtelen srácot

Sajnos az,de hátha ma bizonyít végre :)
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.15. 12:14

Mrs.Dolcetti írta:
Adamek írta:ddr kevés jó személyi döntéseinek egyike volt, hogy kirakta ezt a tragikusan lassú de legalább ütemtelen srácot

Sajnos az,de hátha ma bizonyít végre :)

akkor csúnyán elégetjük a mezét ha ezt megteszi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”