Finnország-Magyarország: a kezdőcsapatok

velasco
Tartalék

Re: Finnország-Magyarország: a kezdőcsapatok

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.09. 00:25

BSTH írta:

:) Nem rossz.
Pátkai, amikor láttam sose volt kutya.

én a válogatottban jól játszani még nem láttam.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.09. 00:30

velasco írta:
BSTH írta:

:) Nem rossz.

Nekem tetszett a játéka, de ezen aztán nem veszünk össze. :) Meg ugye, ahogy írtam is: nincsen alternatívája senkinek.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.09. 00:36

BSTH írta:
velasco írta:
BSTH írta::) Nem rossz.

Nekem tetszett a játéka, de ezen aztán nem veszünk össze. :) Meg ugye, ahogy írtam is: nincsen alternatívája senkinek.

számottevően jobb nincs az biztos.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.09. 00:37

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:én a válogatottban jól játszani még nem láttam.

Nagy kapa lesz ez a sorozat, nem is vitás. És a fény se látszik az alagút végén.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.09. 00:46

BSTH írta:
velasco írta:
BSTH írta:Nekem tetszett a játéka, de ezen aztán nem veszünk össze. :) Meg ugye, ahogy írtam is: nincsen alternatívája senkinek.

Nagy kapa lesz ez a sorozat, nem is vitás. És a fény se látszik az alagút végén.

dumáltuk itt, ohgy most már Eb selejtezőn nem lesz esélyünk kijutni, mert csak az első kettő megy ki automatice. harmadiknak nincs pótsel. ha kiesnénk ebből a C ligából a D-be, ott nagy csörtéket vívva a grúzokkal és a makedónokkal ki tudnánk jutni az EB-re. hogy aztán szétalázzanak minket a tornán :D

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.09. 00:47

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:számottevően jobb nincs az biztos.

dumáltuk itt, ohgy most már Eb selejtezőn nem lesz esélyünk kijutni, mert csak az első kettő megy ki automatice. harmadiknak nincs pótsel. ha kiesnénk ebből a C ligából a D-be, ott nagy csörtéket vívva a grúzokkal és a makedónokkal ki tudnánk jutni az EB-re. hogy aztán szétalázzanak minket a tornán :D

Nem semmi kilátások, hallod. Szar a magyar futball, nem kérdés. Sajnos. Már régen nem vagyunk partiban a komolyabb nemzeti csapatokkal.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.09. 00:52

BSTH írta:
velasco írta:
BSTH írta:Nagy kapa lesz ez a sorozat, nem is vitás. És a fény se látszik az alagút végén.

Nem semmi kilátások, hallod. Szar a magyar futball, nem kérdés. Sajnos. Már régen nem vagyunk partiban a komolyabb nemzeti csapatokkal.

őszintén? viszonylag gyors és hatékony megtisztulást hozna ha beszántódna az MLSZ a pics.ba. aki tud annyira focizni menjen el vmi környező országba ha felveszik. itt meg hagyni kéne önmagától megszerveződni az egészet ahogy az 1890-es években. és akkor 20-30 év alatt visszakerülhetnénk a nemzetközi szintre. az igazi szakemberek meglennének és a kellő szürkeállomány is. persze ez csak álom, túl sokan élnek rohadt jól ebből a fertőből. stadionépítéseknél is mennyit rakhatnak el mi...

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.09. 00:55

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:dumáltuk itt, ohgy most már Eb selejtezőn nem lesz esélyünk kijutni, mert csak az első kettő megy ki automatice. harmadiknak nincs pótsel. ha kiesnénk ebből a C ligából a D-be, ott nagy csörtéket vívva a grúzokkal és a makedónokkal ki tudnánk jutni az EB-re. hogy aztán szétalázzanak minket a tornán :D

őszintén? viszonylag gyors és hatékony megtisztulást hozna ha beszántódna az MLSZ a pics.ba. aki tud annyira focizni menjen el vmi környező országba ha felveszik. itt meg hagyni kéne önmagától megszerveződni az egészet ahogy az 1890-es években. és akkor 20-30 év alatt visszakerülhetnénk a nemzetközi szintre. az igazi szakemberek meglennének és a kellő szürkeállomány is. persze ez csak álom, túl sokan élnek rohadt jól ebből a fertőből. stadionépítéseknél is mennyit rakhatnak el mi...

Nem mondasz hülyeséget.
Adamek kolléga is írta már évekkel ezelőtt: le kell menni a picsába, félamatőr, vagy amatőr szintre. Ennek így semmi értelme sincsen.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.09. 01:01

BSTH írta:
velasco írta:
BSTH írta:Nem semmi kilátások, hallod. Szar a magyar futball, nem kérdés. Sajnos. Már régen nem vagyunk partiban a komolyabb nemzeti csapatokkal.

Nem mondasz hülyeséget.
Adamek kolléga is írta már évekkel ezelőtt: le kell menni a picsába, félamatőr, vagy amatőr szintre. Ennek így semmi értelme sincsen.

és fideszék óta már a matthaus-éra szintje is álom kategória. már az egyszerű beadások, labdaátvételek sem mennek. konkrétan ez valahol már a félamatőr szinten mozog.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.09. 01:02

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:őszintén? viszonylag gyors és hatékony megtisztulást hozna ha beszántódna az MLSZ a pics.ba. aki tud annyira focizni menjen el vmi környező országba ha felveszik. itt meg hagyni kéne önmagától megszerveződni az egészet ahogy az 1890-es években. és akkor 20-30 év alatt visszakerülhetnénk a nemzetközi szintre. az igazi szakemberek meglennének és a kellő szürkeállomány is. persze ez csak álom, túl sokan élnek rohadt jól ebből a fertőből. stadionépítéseknél is mennyit rakhatnak el mi...

Nem mondasz hülyeséget.

és fideszék óta már a matthaus-éra szintje is álom kategória. már az egyszerű beadások, labdaátvételek sem mennek. konkrétan ez valahol már a félamatőr szinten mozog.

Ja. Profi fizetéssel. Mert az igény azért megvan. Kíváncsi leszek a Videoton EL-szereplésére. Szorítok nekik, jó lenne valami siker, valami, ami tavaszba hajlik.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.09. 01:07

BSTH írta:
velasco írta:
BSTH írta:Nem mondasz hülyeséget.

Ja. Profi fizetéssel. Mert az igény azért megvan. Kíváncsi leszek a Videoton EL-szereplésére. Szorítok nekik, jó lenne valami siker, valami, ami tavaszba hajlik.

ha eredményt akarnak, 8-9 légióssal kell kiállniuk. az, hogy lenyomják a bunkerfocijukat 6 meccsen, igazából nem oszt nem szoroz semmit. még ha világszenzáció szerűen bejutnának a nyolcaddöntőbe, se lenne semmi hosszútávú hatása ránk nézve.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.09.09. 01:09

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:és fideszék óta már a matthaus-éra szintje is álom kategória. már az egyszerű beadások, labdaátvételek sem mennek. konkrétan ez valahol már a félamatőr szinten mozog.

ha eredményt akarnak, 8-9 légióssal kell kiállniuk. az, hogy lenyomják a bunkerfocijukat 6 meccsen, igazából nem oszt nem szoroz semmit. még ha világszenzáció szerűen bejutnának a nyolcaddöntőbe, se lenne semmi hosszútávú hatása ránk nézve.

Meglehet.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.09.09. 07:17

Adamek írta:
nyúl írta:
velasco írta:a vidiben is volt vagy 2 jó meccse....megoldásai nagyrésze szar, lehajtott fejjel focizik wtf....buta mint a tök. koman kettő

Koman Zidane volt hozzá képest.

de még a komám is Zidane hozzá képest, pedig azt se tom mit jelent a koma pontosan

a kölköd keresztapja
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.09.09. 07:35

ez a félkegyelmű valóban ezt mondta ?
Kép
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.09. 09:19

SuperDepor írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Koman Zidane volt hozzá képest.

de még a komám is Zidane hozzá képest, pedig azt se tom mit jelent a koma pontosan

a kölköd keresztapja

kösz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.09.09. 10:10

SuperDepor írta:ez a félkegyelmű valóban ezt mondta ?
[img]https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41388468_1941499682583299_5942782927048802304_n.png?_nc_cat=0&oh=4367104b5efcf72f76319c3f3bf1b839&oe=5BECDE91[img]

Talán még cifrábbakat is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Tesoro
Tartalék

HozzászólásSzerző: Tesoro » 2018.09.09. 12:19

Ebben kb minden benne van:

"Leekensszel minden meccsünk a futball éjszakája volt, ehhez képest a mai második félidő beillett egy szürkületnek is. Ott tartunk, hogy már ez is jó hír."
/Egy futballfüggő naplójából-Face oldal /

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.09.09. 12:46

Cselszky írta:
[img]https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41388468_1941499682583299_5942782927048802304_n.png?_nc_cat=0&oh=4367104b5efcf72f76319c3f3bf1b839&oe=5BECDE91[img]

Talán még cifrábbakat is.

Ez a fasz mondta azt is hogy a nemzetközi kupában azért játszottak szarul csapataink mert nem pihenték ki a vébét :)))

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2018.09.09. 13:20

Kép

komoly szakma lehet nálunk is...
lehet nem is baj, hogy megmondó ember inkább az m4-en.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.09.09. 13:22

alehndr írta:

komoly szakma lehet nálunk is...
lehet nem is baj, hogy megmondó ember inkább az m4-en.

Az ilyen dumákért kapja az M4-től a fizetését.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”