Finnország-Magyarország: a kezdőcsapatok
Re: Finnország-Magyarország: a kezdőcsapatok
mindent elmond a magyar válogatottról, hogy Szalai a kapitánya, és igazából még vitatkozni sem lehet vele!
nem volt ez rossz amúgy, még 15 lejátszott meccs, és talán egyszer még ezeket a rénszarvastoszókat is megverhetjük!
én nem tudom, mi járt Rossi fejében, egyszerre játszatni a Kleini kiskokó Stieber Pátkai négyest egy egyértelműen fizikális meccsen a világ legelbaszottabb gondolata! értettem én a szándékot, de sajnos aki itthon tehetségesnek számít, az az ilyen kabarécsapatok ellen is jó esetben 90 perc alatt meg tud csinálni egy cselt, és slusszpassz! a cigányképű gyereket 70 percig fenthagyni meg tényleg az érthetetlen kategória, igaz 11et nem lehet sajnos cserélni, de tényleg egy jó mozdulata nem volt, és ezzel szoros versenyben ugyan, de az elmészteapicsába kategória első helyezettje lett...
nem volt ez rossz amúgy, még 15 lejátszott meccs, és talán egyszer még ezeket a rénszarvastoszókat is megverhetjük!
én nem tudom, mi járt Rossi fejében, egyszerre játszatni a Kleini kiskokó Stieber Pátkai négyest egy egyértelműen fizikális meccsen a világ legelbaszottabb gondolata! értettem én a szándékot, de sajnos aki itthon tehetségesnek számít, az az ilyen kabarécsapatok ellen is jó esetben 90 perc alatt meg tud csinálni egy cselt, és slusszpassz! a cigányképű gyereket 70 percig fenthagyni meg tényleg az érthetetlen kategória, igaz 11et nem lehet sajnos cserélni, de tényleg egy jó mozdulata nem volt, és ezzel szoros versenyben ugyan, de az elmészteapicsába kategória első helyezettje lett...
You'll never walk alone!
- kristof98.haladas
- BL-menõ
Sikerült rögtön lépéshátrányba kerülni. Hosszútávon Rossival javulásban bízom, de a Nemzetek Ligájából esélytelenek vagyunk kijutni, a selejtezőkre kell gyúrni.
HAJRÁ HALI!
kristof98.haladas írta:Sikerült rögtön lépéshátrányba kerülni. Hosszútávon Rossival javulásban bízom, de a Nemzetek Ligájából esélytelenek vagyunk kijutni, a selejtezőkre kell gyúrni.
csak az első kettő megy ki automatikusan, szóval még annyi esélyünk sem lesz mint eddig
- kristof98.haladas
- BL-menõ
velasco írta:kristof98.haladas írta:Sikerült rögtön lépéshátrányba kerülni. Hosszútávon Rossival javulásban bízom, de a Nemzetek Ligájából esélytelenek vagyunk kijutni, a selejtezőkre kell gyúrni.
csak az első kettő megy ki automatikusan, szóval még annyi esélyünk sem lesz mint eddig
Egy 2. helyet könnyebb szerintem megcsípni, mint itt egy kijutó helyre odaérni. Persze nagyon fel kell javulni, különben nincs miről beszélni.
HAJRÁ HALI!
kristof98.haladas írta:velasco írta:kristof98.haladas írta:Sikerült rögtön lépéshátrányba kerülni. Hosszútávon Rossival javulásban bízom, de a Nemzetek Ligájából esélytelenek vagyunk kijutni, a selejtezőkre kell gyúrni.
Egy 2. helyet könnyebb szerintem megcsípni, mint itt egy kijutó helyre odaérni. Persze nagyon fel kell javulni, különben nincs miről beszélni.
kizártnak tartom, hogy svájc meg portugália szintű csapatok ellen legyen esélyünk. már pedig ilyenek vannak az előttünk lévő két kalapban.
-
Cselszky
- Aranylabdás
velasco írta:Cselszky írta:velasco írta:eppel meg két szezonban rúgott valami 35 gólt. na bumm. egy labdát nem tud átvenni. amugy balogh az első két palermo tétmeccsen is játszott mielőtt eligazolt ciprusra. ő legalább le tudja kezelni a labdát....esetleg néha a transfermakt-on kívül is lehet gondolkozni
Tehát azért jöjjön Balogh, mert Eppel szar, úgymond hit-alapon. Mindegy, hogy nincs játékban évek óta, mindegy, hogy 3 éve gólképtelen. Transfermarkton kívül gondolkozva is egy teljesen fogalmatlan, használhatatlan játékos évek óta. Nehéz komolyan venni a felvetéseidet, bármekkora is az arcod.
szerintem az nem hit alap, hogy eppel szar. vagy szerinted inkább maradjon a szar amit ismerünk, minthogy odaengedjünk mást is, aki talán kevésbé szar? technikailag meg biztos hogy jobb. ez is egy hozzáállás, csak nem túlságosan visz előre. szerintem ezek elég komoly érvek.
A hit-alapot Baloghra írtam. Engedjünk oda olyat, aki játékban van, és valamit produkál a klubcsapatában. Balogh évek óta nulla.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Cselszky írta:velasco írta:Cselszky írta:Tehát azért jöjjön Balogh, mert Eppel szar, úgymond hit-alapon. Mindegy, hogy nincs játékban évek óta, mindegy, hogy 3 éve gólképtelen. Transfermarkton kívül gondolkozva is egy teljesen fogalmatlan, használhatatlan játékos évek óta. Nehéz komolyan venni a felvetéseidet, bármekkora is az arcod.
szerintem az nem hit alap, hogy eppel szar. vagy szerinted inkább maradjon a szar amit ismerünk, minthogy odaengedjünk mást is, aki talán kevésbé szar? technikailag meg biztos hogy jobb. ez is egy hozzáállás, csak nem túlságosan visz előre. szerintem ezek elég komoly érvek.
A hit-alapot Baloghra írtam. Engedjünk oda olyat, aki játékban van, és valamit produkál a klubcsapatában. Balogh évek óta nulla.
én meg nem mert láttam az idei palermos meccseit. többre tartom eppelnél ezen a szinten. és igen, van annyira játékban, mint mondjuk pátkai...amúgy nem feltétlenül azt kell behívni, aki leginkább játékban van, mert ennyi erővel szabó jani lenne az örökös balbekkünk.
most nyilatkozta Kovács hogy rontott a gól előtt, és most megnéztem, valóban szépen eladta a labdát, amiből lekontráztak minket. remélem látta rossi is...alkalmatlan erre a szintre, ezért marad örök tehetség
- ManBat
- Aranylabdás
velasco írta:most nyilatkozta Kovács hogy rontott a gól előtt, és most megnéztem, valóban szépen eladta a labdát, amiből lekontráztak minket. remélem látta rossi is...alkalmatlan erre a szintre, ezért marad örök tehetség
Egyszer elbaszta (és még észre is vette, sőt, be is ismerte) = alkalmatlan a szintre? Nem lenne 11 válogatott játékosunk, ha tényleg ez lenne a mérce.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
ManBat írta:velasco írta:most nyilatkozta Kovács hogy rontott a gól előtt, és most megnéztem, valóban szépen eladta a labdát, amiből lekontráztak minket. remélem látta rossi is...alkalmatlan erre a szintre, ezért marad örök tehetség
Egyszer elbaszta (és még észre is vette, sőt, be is ismerte) = alkalmatlan a szintre? Nem lenne 11 válogatott játékosunk, ha tényleg ez lenne a mérce.
az. ő még a többieknél is többet hibázik, ráadásul a pálya közepén. olyan játékost aki lehajtott fejjel játszik azt egyszerűen nem lehet komolyan venni. sztem koman óta nem volt ekkora hibaszázalékkal játszó játékosunk. biztos vagyok benne, hogy nem fog kezdeni a görögök ellen. sehol nincs egy nagy ádámhoz képest.
- ManBat
- Aranylabdás
velasco írta:ManBat írta:velasco írta:most nyilatkozta Kovács hogy rontott a gól előtt, és most megnéztem, valóban szépen eladta a labdát, amiből lekontráztak minket. remélem látta rossi is...alkalmatlan erre a szintre, ezért marad örök tehetség
az. ő még a többieknél is többet hibázik, ráadásul a pálya közepén. olyan játékost aki lehajtott fejjel játszik azt egyszerűen nem lehet komolyan venni. sztem koman óta nem volt ekkora hibaszázalékkal játszó játékosunk. biztos vagyok benne, hogy nem fog kezdeni a görögök ellen. sehol nincs egy nagy ádámhoz képest.
Ha pedig Nagy Ádám kezd, akkor az lesz a probléma, hogy csak hátrafelé játszik, és csak hátrafelé játszó játékost nem lehet komolyan venni. Majd következik Kalmár, aki a félidő első fél órájában eltűnik, de jaj nekünk arra a negyed órára amíg előkerül, mert pontos passza az bizony nincsen. És hát persze ilyen eredendően pontatlan játékost nem lehet komolyan venni.
Visszább kell venni egy kicsit az igényekből, és azokat kell fejleszteni, akik rendelkezésre állnak. Kokónak meg kell találni azt a helyét, ahol a Vidis teljesítményét nyújtja, nem egy meccs után kihajintani, mert lefele néz.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
ManBat írta:velasco írta:ManBat írta:Egyszer elbaszta (és még észre is vette, sőt, be is ismerte) = alkalmatlan a szintre? Nem lenne 11 válogatott játékosunk, ha tényleg ez lenne a mérce.
Ha pedig Nagy Ádám kezd, akkor az lesz a probléma, hogy csak hátrafelé játszik, és csak hátrafelé játszó játékost nem lehet komolyan venni. Majd következik Kalmár, aki a félidő első fél órájában eltűnik, de jaj nekünk arra a negyed órára amíg előkerül, mert pontos passza az bizony nincsen. És hát persze ilyen eredendően pontatlan játékost nem lehet komolyan venni.
Visszább kell venni egy kicsit az igényekből, és azokat kell fejleszteni, akik rendelkezésre állnak. Kokónak meg kell találni azt a helyét, ahol a Vidis teljesítményét nyújtja, nem egy meccs után kihajintani, mert lefele néz.
ezért nem kell nagyra támadó feladatokat bízni és ennyi. amit tud azt hiba nélkül tudja, kokó meg....hagyjuk is....ugyanott játszott, ahol a vidiben, rossi nem hülye. szóval ez terelés. amúgy az utóbbi meccseken sem volt jó. aki 26 éves korában leszegett fejjel focizik, azt úgy hívják reménytelen. óvodás anyag... kalmár meg teljesen labdabiztosan elfocizik pátkai helyén. igazából egy fasza támadó kp kéne, mert kokót nem igazán lehet annak nevezni sajnos. egyébként sincs előírva, hogyha egyszer behívták akkor onnantól helye van. októberben már itt lesz vécsei is.
- Adamek
- Flegma
ManBat írta:velasco írta:most nyilatkozta Kovács hogy rontott a gól előtt, és most megnéztem, valóban szépen eladta a labdát, amiből lekontráztak minket. remélem látta rossi is...alkalmatlan erre a szintre, ezért marad örök tehetség
harmadszorra baszta el amikor a gólt kaptuk és nem igazán nevezhetjük azt az időtávot túl hosszúnak, aztán jöttek a dombiszerű beadásai, na azok sem voltak éppen profi futballista jegyek
ez a srác egy rakat szerencsétlenség
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
BSTH
Úgy ért véget a finnek balszerencséje, ahogy anno a miénk a svédek ellen. Mindig nyerni jártak hozzánk, aztán Rudolf lába csak elsült. Nem vártam mást, sima, hogy ennél a magyar válogatottnál gyengébbet még nem láttam. Rossinak kutya kemény dolga lesz, remélem nem kezdi ki a népharag.
Adamek írta:ManBat írta:velasco írta:most nyilatkozta Kovács hogy rontott a gól előtt, és most megnéztem, valóban szépen eladta a labdát, amiből lekontráztak minket. remélem látta rossi is...alkalmatlan erre a szintre, ezért marad örök tehetség
harmadszorra baszta el amikor a gólt kaptuk és nem igazán nevezhetjük azt az időtávot túl hosszúnak, aztán jöttek a dombiszerű beadásai, na azok sem voltak éppen profi futballista jegyek
az...és a személyiségével is gondok vannak. nézzétek meg nso-n az interjúját, majdhogynem belemosolyogva mondja a kamerába, hogy rontott, de ezután is így oldja meg az ilyet...
BSTH írta:Úgy ért véget a finnek balszerencséje, ahogy anno a miénk a svédek ellen. Mindig nyerni jártak hozzánk, aztán Rudolf lába csak elsült. Nem vártam mást, sima, hogy ennél a magyar válogatottnál gyengébbet még nem láttam. Rossinak kutya kemény dolga lesz, remélem nem kezdi ki a népharag.
ha nem lesznek jelentős változások a keretben, kezdőben, sanszos. mert a taktika meg a felállás nem lett volna rossz.
-
BSTH
velasco írta:BSTH írta:Úgy ért véget a finnek balszerencséje, ahogy anno a miénk a svédek ellen. Mindig nyerni jártak hozzánk, aztán Rudolf lába csak elsült. Nem vártam mást, sima, hogy ennél a magyar válogatottnál gyengébbet még nem láttam. Rossinak kutya kemény dolga lesz, remélem nem kezdi ki a népharag.
ha nem lesznek jelentős változások a keretben, kezdőben, sanszos. mert a taktika meg a felállás nem lett volna rossz.
Nem láttam sajnos. Szurkoltam távolról, de pont az lett amire számítottam. Gyenge ez a magyar keret.
-
BSTH
velasco írta:Adamek írta:ManBat írta:Egyszer elbaszta (és még észre is vette, sőt, be is ismerte) = alkalmatlan a szintre? Nem lenne 11 válogatott játékosunk, ha tényleg ez lenne a mérce.
az...és a személyiségével is gondok vannak. nézzétek meg nso-n az interjúját, majdhogynem belemosolyogva mondja a kamerába, hogy rontott, de ezután is így oldja meg az ilyet...
Ha háttal állok a tévének, simán elhiszem, hogy egy lány nyilatkozik.
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Úgy ért véget a finnek balszerencséje, ahogy anno a miénk a svédek ellen. Mindig nyerni jártak hozzánk, aztán Rudolf lába csak elsült. Nem vártam mást, sima, hogy ennél a magyar válogatottnál gyengébbet még nem láttam. Rossinak kutya kemény dolga lesz, remélem nem kezdi ki a népharag.
Nem láttam sajnos. Szurkoltam távolról, de pont az lett amire számítottam. Gyenge ez a magyar keret.
lékenszhez képest ezerszer összeszedettebb volt az egész, de gyengék az egyéni képességek, igen. és még ebből a választékból is sikerült egy szarabb verziót összerakni. a meccs üde színfoltja, Lang (!) önmagához mérten stabil játéka. azt se bánnám ha bent ragadna a kezdőben.
BSTH írta:velasco írta:Adamek írta:harmadszorra baszta el amikor a gólt kaptuk és nem igazán nevezhetjük azt az időtávot túl hosszúnak, aztán jöttek a dombiszerű beadásai, na azok sem voltak éppen profi futballista jegyek
Ha háttal állok a tévének, simán elhiszem, hogy egy lány nyilatkozik.
az még önhibáján kívül van. de hogy ennek a csávónak nem egyenes a jelleme az is biztos.