Trinidad írta:Sallai, Stieber jajjjj...
és még ők a legjobb szélsőink. szted? :D
Trinidad írta:Sallai, Stieber jajjjj...
Trinidad írta:laller89 írta:Sallai az mi a faszomat csinal igy a freiburga egy percet nem fog jatszani se nem ütközik se nem mozog labada fel
mintha palyan se lenne.
Puskas az o szintje...
Szarka írta:Kiskokó se ér itt semmit, a Vidiben jobban kihajtja magát, de a játéka is hasznosabb.
velasco írta:amúgy kádár középhátvéd létére nem tud becsúszni? fél szemmel néztem csak a gólt de mintha baxott volna becsúszni
Vizsi írta:Szarka írta:Vizsi írta:Azt tudjuk, hogy a 10 millió szöv. kap. országa vagyunk, de te mi alapján kritizálot Rossi mestert?
Pedig ez tényleg nagy hiba volt. Egy olyan embert a védelem bal oldalára rakni, aki csak támaszkodni tud a bal lábára, alapból hiba. Fiola nem egy tükörszélső, neki nem kapura kell lőni, hanem védekezni, és támadásban beadásokkal segíteni a csapatot.
Ezek szerint Rossi nem a legjobb embert rakta be balbunkó posztra ergo szándékosan saját maga alatt vágja a fát! Hát jól van
velasco írta:amúgy kádár középhátvéd létére nem tud becsúszni? fél szemmel néztem csak a gólt de mintha baxott volna becsúszni
laller89 írta:Kovacsal semmi gond Stiberel se szerintem probalkoznak meg ha nem megy ugy a jatek de ez a Sallai hatalmas csalodas.
Vizsi írta:Szarka írta:Vizsi írta:Azt tudjuk, hogy a 10 millió szöv. kap. országa vagyunk, de te mi alapján kritizálot Rossi mestert?
Pedig ez tényleg nagy hiba volt. Egy olyan embert a védelem bal oldalára rakni, aki csak támaszkodni tud a bal lábára, alapból hiba. Fiola nem egy tükörszélső, neki nem kapura kell lőni, hanem védekezni, és támadásban beadásokkal segíteni a csapatot.
Ezek szerint Rossi nem a legjobb embert rakta be balbunkó posztra ergo szándékosan saját maga alatt vágja a fát! Hát jól van
Trinidad írta:velasco írta:amúgy kádár középhátvéd létére nem tud becsúszni? fél szemmel néztem csak a gólt de mintha baxott volna becsúszni
Meg futni is...
bebé88 írta:Kalmár jöhetne Kovács helyett
manderel írta:Vizsi írta:Szarka írta:Pedig ez tényleg nagy hiba volt. Egy olyan embert a védelem bal oldalára rakni, aki csak támaszkodni tud a bal lábára, alapból hiba. Fiola nem egy tükörszélső, neki nem kapura kell lőni, hanem védekezni, és támadásban beadásokkal segíteni a csapatot.
Tekintve hogy van a keretben olyan aki Fiolával szemben elég sokat játszott már életében balhátvédet, és viszonylag jól meg is oldotta azt, igen, ez pontosan így van. Még ha nem is feltétlenül szándékosan.
velasco írta:laller89 írta:Kovacsal semmi gond Stiberel se szerintem probalkoznak meg ha nem megy ugy a jatek de ez a Sallai hatalmas csalodas.
kováccsal semmi gond? :D egy botrány a pali
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 36 vendég