Adamek írta:BSTH írta:Adamek írta:more, more more
Ennyi cigót....
hű de dögös tapsolómellű jányka, sunáznám ha a hetvenesben lennénk
1 az első Bell-szám, az első és a második Fibonacci-szám.
Felfog.
Áramszolgáltató.
Adamek írta:BSTH írta:Adamek írta:more, more more
Ennyi cigót....
hű de dögös tapsolómellű jányka, sunáznám ha a hetvenesben lennénk
MindigÚjpest írta::D :D:Dkrisztian írta:velasco írta:tököm tudja. életemben nem voltam UPC-s. ezer éve tarr-os vagyok. legnagyobb csomag, valami 102 csatorna. a net kb. 3 évente egyszer megy el. a sebességet időközönként növelik. teljes mértékben meg vagyok elégedve velük.
Tehát megvan még az UPC Gold csomagod, de életedben nem voltál UPC-s.
Hazug kis g*ci.
velasco írta:MindigÚjpest írta::D :D:Dkrisztian írta:Tehát megvan még az UPC Gold csomagod, de életedben nem voltál UPC-s.
Hazug kis g*ci.
intellektuális lépéshátrányban vagytok, mint mindig.
BSTH írta:velasco írta:MindigÚjpest írta: :D :D:D
intellektuális lépéshátrányban vagytok, mint mindig.
Megint beleszaladsz a búcsúba amilyen fasz vagy. Huszonhét évesen nincs rutin, Igi?
Ki is mondta itt valakire,hogy szarkupac?velasco írta:BSTH írta:velasco írta:intellektuális lépéshátrányban vagytok, mint mindig.
Megint beleszaladsz a búcsúba amilyen fasz vagy. Huszonhét évesen nincs rutin, Igi?
miről beszélsz? akit itt ki lehetne moderálni az te vagy.
MindigÚjpest írta:Ki is mondta itt valakire,hogy szarkupac?velasco írta:BSTH írta:Megint beleszaladsz a búcsúba amilyen fasz vagy. Huszonhét évesen nincs rutin, Igi?
miről beszélsz? akit itt ki lehetne moderálni az te vagy.
Én biztos nem fogok,te akartál rendőrségre menni. :lol:velasco írta:MindigÚjpest írta:Ki is mondta itt valakire,hogy szarkupac?velasco írta:miről beszélsz? akit itt ki lehetne moderálni az te vagy.
többszöri becsmérlés és megfélemlítés után ez a válasz. lehet menni árulkodni.
MindigÚjpest írta:Én biztos nem fogok,te akartál rendőrségre menni. :lol:velasco írta:MindigÚjpest írta:Ki is mondta itt valakire,hogy szarkupac?
többszöri becsmérlés és megfélemlítés után ez a válasz. lehet menni árulkodni.
velasco írta:MindigÚjpest írta:Én biztos nem fogok,te akartál rendőrségre menni. :lol:velasco írta:többszöri becsmérlés és megfélemlítés után ez a válasz. lehet menni árulkodni.
fogok is ha fenyegetve vagy megfélemlítve érzem magam

BSTH írta:velasco írta:MindigÚjpest írta:Én biztos nem fogok,te akartál rendőrségre menni. :lol:
fogok is ha fenyegetve vagy megfélemlítve érzem magam
Be is szokott pisálni a pinád?
Igazából te vagy itt ráakaszkodva mindenkire a hatalmas nagy arcoddal.velasco írta:BSTH írta:velasco írta:fogok is ha fenyegetve vagy megfélemlítve érzem magam
akadj már le rólam te szánalmas lúzer...
Igazából te vagy itt ráakaszkodva mindenkire a hatalmas nagy arcoddal.velasco írta:BSTH írta:velasco írta:fogok is ha fenyegetve vagy megfélemlítve érzem magam
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:fogok is ha fenyegetve vagy megfélemlítve érzem magam
MindigÚjpest írta:Igazából te vagy itt ráakaszkodva mindenkire a hatalmas nagy arcoddal.velasco írta:BSTH írta:Be is szokott pisálni a pinád?
Szerintem nem lennél kipécézve,ha nem lenne akkora az arcod.velasco írta:MindigÚjpest írta:Igazából te vagy itt ráakaszkodva mindenkire a hatalmas nagy arcoddal.velasco írta:akadj már le rólam te szánalmas lúzer...
nem hiszem. én kommentelek, ti kipécéztek. enyhe különbség.
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Be is szokott pisálni a pinád?
Mitől vagyok hozzád képest szánalmas? Arról nem beszélve, hogy lúzer. Nekem vannak barátaim.
MindigÚjpest írta:Szerintem nem lennél kipécézve,ha nem lenne akkora az arcod.velasco írta:MindigÚjpest írta:Igazából te vagy itt ráakaszkodva mindenkire a hatalmas nagy arcoddal.
nem hiszem. én kommentelek, ti kipécéztek. enyhe különbség.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:akadj már le rólam te szánalmas lúzer...
Mitől vagyok hozzád képest szánalmas? Arról nem beszélve, hogy lúzer. Nekem vannak barátaim.
azt írtad el vagy hízva és iszol. ahelyett, megoldanád a problémáidat, ide jársz.
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Mitől vagyok hozzád képest szánalmas? Arról nem beszélve, hogy lúzer. Nekem vannak barátaim.
azt írtad el vagy hízva és iszol. ahelyett, megoldanád a problémáidat, ide jársz.
Hát. Nézel még te a Napba. És én mosolygok vissza. Te skizofrén köcsög.
Hát,ha a nagy arc jelenti a kitörést a középszerűségből,akkor jó az nekem ami vagyok.velasco írta:MindigÚjpest írta:Szerintem nem lennél kipécézve,ha nem lenne akkora az arcod.velasco írta:nem hiszem. én kommentelek, ti kipécéztek. enyhe különbség.
sokan vagyunk, különbözőek. egyébként te meg velejéig cinikus vagy, cserébe teljesen középszerű.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég