Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Az újabbakon gépről megy, a régieken általában a jegyvizsgáló szokta bemondani. Nyárra a balatoni vonalakra kérnek erősítést, akkor ezeken az expresszeken szoktam dolgozni, volt jópár olyan nap, amikor kétszer tettem meg oda-vissza a Déli-Balatonfenyves távot. Az utasok is rá szoktak csodálkozni erre, többen jöttek oda érdeklődve a leszálláskor, hogy ezt maga mondja be?
júliusban kurvára szidtalak téged vagy valamelyik (mindegyik) kollégádat
A munkatárs nevében is elnézést kérek. Mi történt?
lecuccoltunk egy hosszú nyárra Lellére kocsival a szünet viszonylag elején egy pénteken én jöttem fel vasárnap vonattal mert meló meg ilyenek
ez volt a Sound hétvégéje, jegy sehol nem volt ami normális helyre ment volna haza, de van valami Keszthely-Szeged szörnyjárat amire talált nekem helyet a pénztáros és a menetrend szerint megállt a vonat Kelenföldön, ami kis kompromisszummal még elment volna
viszont aznap valami remek ötletnél fogva nem állt meg ott és ezt se a kaller se a hangosbemondó nem kötötte az utasok orrára, ott néztük az elsuhanó Kelenföldi PU minden szépségét, ellenben aztán megállt az addig fel nem sorolt Ferencvárosi Teher PU-n, 8 egész másodpercre (utána Ferihegy jött volna)
ennyi idő alatt kellett leugrani 8-10 furcsán pislogó utasnak egy ajtón
aztán teló a Kelenföldre kirendelt faternak, hogy kicsit navigáljon át, ameddig át nem ért vidáman anyáztam a céget és azon agyaltam azok mit csinálnak akik Kelenföldön szálltak volna fel
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi