Vidi: eldőlt Dzsudzsák sorsa!

seco
Légiós
Kapcsolat:

Re: Vidi: eldőlt Dzsudzsák sorsa!

HozzászólásSzerző: seco » 2018.09.05. 19:31

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:valahogy így gondoltam én is. de ManBat-nak mondhatod. amugy asszem pont bereczet meg hangyát akarta a fradi is. rábaxtak rendesen.

Értem én, hogy most már a fradizmusodat sem leplezed a régi-új énedből, de minden elismerésem, ha arcbaköpés nélkül a tükörbe vagy képes mondani, hogy Sigér eredetileg nem azért lett odaigazolva, hogy máshová ne vigyék el alapembernek, csak elfogyott mindenki előle.

sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

Ezzel a mentalitással jobban illenél a popsifocira, tangásati meg haverjai közé...
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:33

seco írta:
velasco írta:
ManBat írta:Értem én, hogy most már a fradizmusodat sem leplezed a régi-új énedből, de minden elismerésem, ha arcbaköpés nélkül a tükörbe vagy képes mondani, hogy Sigér eredetileg nem azért lett odaigazolva, hogy máshová ne vigyék el alapembernek, csak elfogyott mindenki előle.

sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

Ezzel a mentalitással jobban illenél a popsifocira, tangásati meg haverjai közé...

most mé' ? te képes lennél derékba törni egy fiatal focista karrierjét csak azért, hogy ne a riválisaidat erősítse? ráadásul pontosan tudod, hogy ezzel a válogatottnak is ártasz.

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2018.09.05. 19:37

velasco írta:
seco írta:
velasco írta:sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

most mé' ? te képes lennél derékba törni egy fiatal focista karrierjét csak azért, hogy ne a riválisaidat erősítse?

Berecz most került "Varga" elé,
Stopi meg lassan menni fog - Hangya
mindketten előregondolkodva lettek szerződtetve...
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:38

seco írta:
velasco írta:
seco írta:Ezzel a mentalitással jobban illenél a popsifocira, tangásati meg haverjai közé...

most mé' ? te képes lennél derékba törni egy fiatal focista karrierjét csak azért, hogy ne a riválisaidat erősítse?

Berecz most került "Varga" elé,
Stopi meg lassan menni fog - Hangya
mindketten előregondolkodva lettek szerződtetve...

eddig nem igazán errefelé mutatnak az események. majd meglátjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára velasco 2018.09.05. 19:43-kor.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 19:39

velasco írta:
velasco írta:
ManBat írta:Értem én, hogy most már a fradizmusodat sem leplezed a régi-új énedből, de minden elismerésem, ha arcbaköpés nélkül a tükörbe vagy képes mondani, hogy Sigér eredetileg nem azért lett odaigazolva, hogy máshová ne vigyék el alapembernek, csak elfogyott mindenki előle.

amugy csak újabban vagyok fradista. rebrov kinevezése és a vidi elgusztustalanodása óta.

Jövő héten mi várható?
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.09.05. 19:39

Gunners írta:Mindkét kihagyott játékos simán elférne a keretben. Ez szerintem egy rossz döntés most.

Scepovic sérült nem? Varga Józsika meg az utóbbi 20 év egyik legtúlértékeltebb magyar játékosa.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:40

SAW írta:
velasco írta:
velasco írta:sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

amugy csak újabban vagyok fradista. rebrov kinevezése és a vidi elgusztustalanodása óta.

Jövő héten mi várható?

mindig a szimpi brigádnak drukkolok. bármi lehet.

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2018.09.05. 19:44

velasco írta:
Trinidad írta:Varga Joe siman elfert volna, ot sajnalom. Soos Bence kb most banta meg ezredjere, hogy odament, hiaba nem nezi mit kell a tejbe apritani manapsag...

fradi ellen nem mozgott rosszul Soós. egyébként nem tom ezek a srácok, hangya, tamás, berecz, soós, mi a tökömet gondolhattak mikor odaigazoltak. már a jó pénzen kívül. az összes 3. meg 4. ember a posztján. sokkal jobban jártak volna ha a fradiba mennek, ott biztos hogy többet játszanának. ebben a rugdosós szerb csapatban a kispad sem lesz nekik biztos. persze nehéz ellenállni bumburnyák kovács zoli csábításának. rohadék dögevő.

Sos Bence Bodiert ment cserebe, szoval nem marasztalhattak Debrecenben sem. Fiatal tele lett a feje beszelve, meg a penz, de focista igy nem lesz belole. A tobbi sztorijat nem ismerem, de ha mas nem a le miatt belevagtak...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:47

Trinidad írta:
velasco írta:
Trinidad írta:Varga Joe siman elfert volna, ot sajnalom. Soos Bence kb most banta meg ezredjere, hogy odament, hiaba nem nezi mit kell a tejbe apritani manapsag...

fradi ellen nem mozgott rosszul Soós. egyébként nem tom ezek a srácok, hangya, tamás, berecz, soós, mi a tökömet gondolhattak mikor odaigazoltak. már a jó pénzen kívül. az összes 3. meg 4. ember a posztján. sokkal jobban jártak volna ha a fradiba mennek, ott biztos hogy többet játszanának. ebben a rugdosós szerb csapatban a kispad sem lesz nekik biztos. persze nehéz ellenállni bumburnyák kovács zoli csábításának. rohadék dögevő.

Sos Bence Bodiert ment cserebe, szoval nem marasztalhattak Debrecenben sem. Fiatal tele lett a feje beszelve, meg a penz, de focista igy nem lesz belole. A tobbi sztorijat nem ismerem, de ha mas nem a le miatt belevagtak...

na ja...soós amúgy 24 éves. nehezen nevezhető fiatalnak.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 19:49

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:amugy csak újabban vagyok fradista. rebrov kinevezése és a vidi elgusztustalanodása óta.

Jövő héten mi várható?

Biztos ez is magyarázható.
Én még abba szoktam bele, hogy a szurkoló nem váltogatja a klubokat, mert kialakul valamilyen valódi kötődés, az meg nem jön-megy hetente, edzőkkel, igazolásokkal.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:51

SAW írta:
velasco írta:
SAW írta:Jövő héten mi várható?

Én még abba szoktam bele, hogy a szurkoló nem váltogatja a klubokat, mert kialakul valamilyen valódi kötődés, az meg nem jön-megy hetente, edzőkkel, igazolásokkal.

én nem vagyok szurkoló. néző.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 19:56

SAW írta:
velasco írta:
SAW írta:Jövő héten mi várható?

Nőt, kocsit cserélhetsz, klubot soha.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 20:00

velasco írta:
SAW írta:
velasco írta:mindig a szimpi brigádnak drukkolok. bármi lehet.

Némi önellentmondást vélek felfedezni. Előbb azt írtad, hogy Fradista vagy, tehát Fradi szurkoló.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2018.09.05. 20:01

Sokk!
DEBRECENI VSC

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 20:01

Savaria1919 írta:
velasco írta:
SAW írta:Biztos ez is magyarázható.

Némi önellentmondást vélek felfedezni. Előbb azt írtad, hogy Fradista vagy, tehát Fradi szurkoló.

nyilván idézőjelben értve. soha nem voltam semmilyen klubnak a szimpatizánsa.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 20:02

velasco írta:
Savaria1919 írta:
velasco írta:én nem vagyok szurkoló. néző.

Nyilván.
- Képes Sport 1940.

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2018.09.05. 20:43

velasco írta:
Trinidad írta:
velasco írta:fradi ellen nem mozgott rosszul Soós. egyébként nem tom ezek a srácok, hangya, tamás, berecz, soós, mi a tökömet gondolhattak mikor odaigazoltak. már a jó pénzen kívül. az összes 3. meg 4. ember a posztján. sokkal jobban jártak volna ha a fradiba mennek, ott biztos hogy többet játszanának. ebben a rugdosós szerb csapatban a kispad sem lesz nekik biztos. persze nehéz ellenállni bumburnyák kovács zoli csábításának. rohadék dögevő.

Nem focistanak fiatal, embernek az...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 21:00

Trinidad írta:
velasco írta:
Trinidad írta:Sos Bence Bodiert ment cserebe, szoval nem marasztalhattak Debrecenben sem. Fiatal tele lett a feje beszelve, meg a penz, de focista igy nem lesz belole. A tobbi sztorijat nem ismerem, de ha mas nem a le miatt belevagtak...

Nem focistanak fiatal, embernek az...

manapság, mikor sok fiatalnál a kamaszkor kitolódik 22-23 éves korra, jogos.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.05. 21:09

Ez már valami nagyon elbaszott szarkazmus. Legalábbis nagyon remélem.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.09.05. 21:15

velasco írta:
Savaria1919 írta:
velasco írta:én nem vagyok szurkoló. néző.

Tehát a te értelmezésedben a fradista az nem szimpatizáns?

Vissza: “www.nb1.hu”