Vidi: eldőlt Dzsudzsák sorsa!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.09.05. 14:03

Két másik fontosnak vélt láncszem is kimaradt.

A jelek szerint végleg eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs nem lesz a Vidi futballistája. Mert nem szerepel azon a 23 nevet tartalmazó listán, amely az Európa-liga csoportmeccseire nevezett játékosok neveit tartalmazza. Mint írtuk, Dzsudzsákot legutóbb a Sabab al-Ahli Dubai FC-vel hozták összefüggésbe.

A Vidi az alábbi 23 főt nevezte be a második legrangosabb európai kupasorozatba:

Kapusok: Kovácsik Ádám, Tomas Tujvel, Hársfalvi András

Mezőnyjátékosok: Fiola Attila, Anel Hadzic, Hangya Szilveszter, Armin Hodzic, Huszti Szabolcs, Juhász Roland, Kovács István, Danko Lazovics, Loic Nego, Boban Nikolov, Pátkai Máté, Marko Scsepovics, Stopira, Tamás Krisztián, Tóth Bence, Vinícius, Georgi Milanov, Berecz Zsombor, Géresi Krisztián, Szabó Bálint

Az első csapat tagjai közül - többek mellett - Varga József és Stefan Scepovic sincs benne az El-keretben.

A Vidi az első EL-csoportmeccset szeptember 20-án, csütörtökön 18:55-kor a fehérorosz BATE Boriszov ellen játssza a Groupama Arénában.

Gunners
Aranylabdás

Re: Vidi: eldőlt Dzsudzsák sorsa!

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.09.05. 14:11

Mindkét kihagyott játékos simán elférne a keretben. Ez szerintem egy rossz döntés most.
Go Gunners Hajrá Videoton

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.09.05. 15:22

Gunners írta:Mindkét kihagyott játékos simán elférne a keretben. Ez szerintem egy rossz döntés most.

Nem nagyon vagyok képben, hogy középpályán ki merre játszik, de te kit hagytál volna ki kelet-európa Gravesen-je helyett? Scepovic várható volt valahol.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.09.05. 15:28

Régen hallottam Géresiről, meglepődve olvastam a nevét. Régebben volt néhány jó meccse, ahogy emlékszem.
CS.A.K.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 15:32

HattoriHanzo írta:
Gunners írta:Mindkét kihagyott játékos simán elférne a keretben. Ez szerintem egy rossz döntés most.

Nem nagyon vagyok képben, hogy középpályán ki merre játszik, de te kit hagytál volna ki kelet-európa Gravesen-je helyett? Scepovic várható volt valahol.

pl. nekem Nikolov nem tűnik jobb játékosnak nála. Stefanra meg haragszik Nikolics, egyértelmű a személyes jelleg.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 15:33

van a keretben 3 balhátvéd, plusz egy aki azt is szokott játszani. komoly.

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2018.09.05. 16:00

Varga Joe siman elfert volna, ot sajnalom. Soos Bence kb most banta meg ezredjere, hogy odament, hiaba nem nezi mit kell a tejbe apritani manapsag...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.05. 16:17

hát ez eldőlt, erről kár lenne vitát nyitni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.09.05. 16:27

Varga Józsi akár kezdeményezhetné is a szerződésbontást, ezek után teljesen felesleges a fehérváriaknál maradnia.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.09.05. 17:58

Adamek írta:hát ez eldőlt, erről kár lenne vitát nyitni

Én nem akarok gyanúsítgatni, Adamek elvtárs, de nem jött egy kicsit későn ez a szerződésajánlat?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.09.05. 18:26

Cselszky írta:Varga Józsi akár kezdeményezhetné is a szerződésbontást, ezek után teljesen felesleges a fehérváriaknál maradnia.

Szerintem nem fogja, de nem bánom, ha meglepődök.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 18:29

Trinidad írta:Varga Joe siman elfert volna, ot sajnalom. Soos Bence kb most banta meg ezredjere, hogy odament, hiaba nem nezi mit kell a tejbe apritani manapsag...

fradi ellen nem mozgott rosszul Soós. egyébként nem tom ezek a srácok, hangya, tamás, berecz, soós, mi a tökömet gondolhattak mikor odaigazoltak. már a jó pénzen kívül. az összes 3. meg 4. ember a posztján. sokkal jobban jártak volna ha a fradiba mennek, ott biztos hogy többet játszanának. ebben a rugdosós szerb csapatban a kispad sem lesz nekik biztos. persze nehéz ellenállni bumburnyák kovács zoli csábításának. rohadék dögevő.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.05. 18:57

velasco írta:
Trinidad írta:Varga Joe siman elfert volna, ot sajnalom. Soos Bence kb most banta meg ezredjere, hogy odament, hiaba nem nezi mit kell a tejbe apritani manapsag...

fradi ellen nem mozgott rosszul Soós. egyébként nem tom ezek a srácok, hangya, tamás, berecz, soós, mi a tökömet gondolhattak mikor odaigazoltak. már a jó pénzen kívül. az összes 3. meg 4. ember a posztján. sokkal jobban jártak volna ha a fradiba mennek, ott biztos hogy többet játszanának. ebben a rugdosós szerb csapatban a kispad sem lesz nekik biztos. persze nehéz ellenállni bumburnyák kovács zoli csábításának. rohadék dögevő.

:lol: :lol:
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.09.05. 19:00

ManBat írta:
velasco írta:

Hangya biztosan kezdő lenne,Berecz pedig jó eséllyel,a másik kettő itt is padozna.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:08

John McClane írta:
ManBat írta:
velasco írta:fradi ellen nem mozgott rosszul Soós. egyébként nem tom ezek a srácok, hangya, tamás, berecz, soós, mi a tökömet gondolhattak mikor odaigazoltak. már a jó pénzen kívül. az összes 3. meg 4. ember a posztján. sokkal jobban jártak volna ha a fradiba mennek, ott biztos hogy többet játszanának. ebben a rugdosós szerb csapatban a kispad sem lesz nekik biztos. persze nehéz ellenállni bumburnyák kovács zoli csábításának. rohadék dögevő.

Hangya biztosan kezdő lenne,Berecz pedig jó eséllyel,a másik kettő itt is padozna.

valahogy így gondoltam én is. de ManBat-nak mondhatod. amugy asszem pont bereczet meg hangyát akarta a fradi is. rábaxtak rendesen.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.05. 19:10

velasco írta:

Bognár meg Ugrai is jó sokat játszott a Fradiban.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:12

Savaria1919 írta:
velasco írta:

Bognár meg Ugrai is jó sokat játszott a Fradiban.

bognár sokkal szarabb játékos berecznél. ugrait én nem nagyon láttam focizni szóval nem tudok nyilatkozni. de ha nem játszott gondolom xar ő is. doll ratyi egy edző volt de a a játékosok képességeit jól látta.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.05. 19:14

velasco írta:
John McClane írta:
ManBat írta::lol: :lol:

valahogy így gondoltam én is. de ManBat-nak mondhatod. amugy asszem pont bereczet meg hangyát akarta a fradi is. rábaxtak rendesen.

Értem én, hogy most már a fradizmusodat sem leplezed a régi-új énedből, de minden elismerésem, ha arcbaköpés nélkül a tükörbe vagy képes mondani, hogy Sigér eredetileg nem azért lett odaigazolva, hogy máshová ne vigyék el alapembernek, csak elfogyott mindenki előle.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:18

ManBat írta:
velasco írta:
John McClane írta:Hangya biztosan kezdő lenne,Berecz pedig jó eséllyel,a másik kettő itt is padozna.

Értem én, hogy most már a fradizmusodat sem leplezed a régi-új énedből, de minden elismerésem, ha arcbaköpés nélkül a tükörbe vagy képes mondani, hogy Sigér eredetileg nem azért lett odaigazolva, hogy máshová ne vigyék el alapembernek, csak elfogyott mindenki előle.

sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.05. 19:23

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:valahogy így gondoltam én is. de ManBat-nak mondhatod. amugy asszem pont bereczet meg hangyát akarta a fradi is. rábaxtak rendesen.

sigért és heistert azért vitték oda mert nem tudták hangyát és bereczet. én a fradin inkább azt érzem, hogy ők nem aljas indok miatt vesznek magyar játékosokat, hanem mert inkább preferálnák a magyarokat a csapatban a légiósok helyett. aztán lehet ők is akkora aljas gecik mint kovács zotya.

amugy csak újabban vagyok fradista. rebrov kinevezése és a vidi elgusztustalanodása óta.

Vissza: “www.nb1.hu”