Szalai kiosztotta a sajtót, majd elmondta a véleményét Dzsudzsákról

Milito
Tartalék

Re: Szalai kiosztotta a sajtót, majd elmondta a véleményét Dzsudzsákról

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.09.04. 12:59

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:leredukálom a legkisebbre: aki azt mondja, hogy szalai ebben a helyzetben jól vette át a labdát, az vagy hazudik, vagy képtelen függetleníteni magát az elfogultságtól, vagy nem ért hozzá.

Klasszis megoldás volt. Még a Bundesligában is csak nagyon kevesen tudnák megcsinálni.

valóban. ilyen szinten öntudatlanul kezelni a labdát, ami sír, ha hozzá kerül, és mégis sokszor sikeres végrehajtani a feladatot, tényleg nem sok ember képes ezen a szinten.

Szerintem csak irigy vagy a német gólkirályi cím legfőbb várományosára.
CS.A.K.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 13:15

Milito írta:
velasco írta:
Milito írta:Klasszis megoldás volt. Még a Bundesligában is csak nagyon kevesen tudnák megcsinálni.

valóban. ilyen szinten öntudatlanul kezelni a labdát, ami sír, ha hozzá kerül, és mégis sokszor sikeres végrehajtani a feladatot, tényleg nem sok ember képes ezen a szinten.

nem is tudnám tagadni

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2018.09.04. 21:56

MKndenkitol fuggetlen privi velemenyem, hogy hosszan vette at a lasztit Szala. Siman latszik a videon. Dzsu meg kell a valogatottba. Ennyi...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.09.04. 22:11

Trinidad írta:MKndenkitol fuggetlen privi velemenyem, hogy hosszan vette at a lasztit Szala. Siman latszik a videon. Dzsu meg kell a valogatottba. Ennyi...

Mit tud még Dzsudzsák jelen állapotában adni a válogatottnak?
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.09.04. 22:17

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:valóban. ilyen szinten öntudatlanul kezelni a labdát, ami sír, ha hozzá kerül, és mégis sokszor sikeres végrehajtani a feladatot, tényleg nem sok ember képes ezen a szinten.

nem is tudnám tagadni

Ez a gól (2.) szerintem szép volt: https://youtu.be/nXs-mrEJ5EY
De nem akarlak én provokálni. Annál a jelenetsornál, amit több topikban is boncolgattok, engem nem különösebben érdekelt, hogyan vette át a labdát. A lényeg, hogy gól lett, vezettünk, aztán nyertünk is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.09.04. 22:21

Savaria1919 írta:
velasco írta:
Milito írta:Szerintem csak irigy vagy a német gólkirályi cím legfőbb várományosára.

nem is tudnám tagadni

De nem akarlak én provokálni. Annál a jelenetsornál, amit több topikban is boncolgattok, engem nem különösebben érdekelt, hogyan vette át a labdát. A lényeg, hogy gól lett, vezettünk, aztán nyertünk is.

persze hogy szép volt. ilyet általában egyet rúg az ember egy pályafutás alatt. nyilván a végkimenetele a jelenetnek a legfontosabb, de kimondottan kiveséztük a részleteket, mindenki a saját álláspontját alátámasztandó.

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.09.05. 05:12

ManBat írta:
Trinidad írta:MKndenkitol fuggetlen privi velemenyem, hogy hosszan vette at a lasztit Szala. Siman latszik a videon. Dzsu meg kell a valogatottba. Ennyi...

Mit tud még Dzsudzsák jelen állapotában adni a válogatottnak?

Skyboxot.
Érted élek én!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.09.05. 07:19

Savaria1919 írta:
velasco írta:
Milito írta:Szerintem csak irigy vagy a német gólkirályi cím legfőbb várományosára.

nem is tudnám tagadni

legalább ilyen szarul vette át Kempes a 78-as VB-n az első góljánál vagy Müller 74-ben, mindkettő darabos center volt akárcsak a VB gólrekorder Klose, valszeg mindhárman már rég el lennének temetve a grund salakjában
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”