Mantequilla írta:Csakfoci szerint nem jön. :)
mert nem tiszteli eléggé a kopasz
Mantequilla írta:Csakfoci szerint nem jön. :)
nick2005 írta:velasco írta:Szpari4Life írta:Utálom a nagyképű játékosokat. Utálom a favágókat. Utálom az anti-focit játszató edzőket. Utálom a mesterségesen felpumpált klubokat. De mindennél jobban megvetem azokat, akik elpazarolják az élet bármely területén kapott tehetségüket. Nála csak Koman a nagyobb szardarab.
ugyan már....ez a két figura nem pazarolt el semmit. max qrva sok pénzt. ennyi volt bennük. "dzsudzsák elpazarolta tehetségét" a hamis legendák egyike. koman meg...diósgyőrben ki lett fütyülve
Pedig az egyiptomi U21 VB-n anno olyan jók voltak Németh Krisztiánnal, hogy azt hittük ketten mentik meg a magyar focit.
ManBat írta:Szpari4Life írta:velasco írta:mekkora egy szánalmas szar vagy te Dzsudzsák. igazi anti-példakép
Utálom a nagyképű játékosokat. Utálom a favágókat. Utálom az anti-focit játszató edzőket. Utálom a mesterségesen felpumpált klubokat. De mindennél jobban megvetem azokat, akik elpazarolják az élet bármely területén kapott tehetségüket. Nála csak Koman a nagyobb szardarab.
+rengeteg
Javier Arizmendi írta:velasco írta:Szpari4Life írta:Utálom a nagyképű játékosokat. Utálom a favágókat. Utálom az anti-focit játszató edzőket. Utálom a mesterségesen felpumpált klubokat. De mindennél jobban megvetem azokat, akik elpazarolják az élet bármely területén kapott tehetségüket. Nála csak Koman a nagyobb szardarab.
ugyan már....ez a két figura nem pazarolt el semmit. max qrva sok pénzt. ennyi volt bennük. "dzsudzsák elpazarolta tehetségét" a hamis legendák egyike. koman meg...diósgyőrben ki lett fütyülve
Dzsudzsi többet keresett Moszkvában, vagy emírben, mint Vucsinics a Romában, vagy a Juvében. ha két pályafutást összehasonlítjuk (100 gól a Serie A-ban illetve 45 a hollandban), akkor elég durva, hogy Dzsudzsi a gazdagabb :))))))))
Adamek írta:Mantequilla írta:Csakfoci szerint nem jön. :)
mert nem tiszteli eléggé a kopasz
velasco írta:ManBat írta:Szpari4Life írta:Utálom a nagyképű játékosokat. Utálom a favágókat. Utálom az anti-focit játszató edzőket. Utálom a mesterségesen felpumpált klubokat. De mindennél jobban megvetem azokat, akik elpazarolják az élet bármely területén kapott tehetségüket. Nála csak Koman a nagyobb szardarab.
+rengeteg
Dzsudzsák kihozta a maximumot a képességeiből. egy orosz középcsapat jobbnak mondható játékosa lett. komanról meg gondolom vannak közelebbi élményeid
ManBat írta:velasco írta:ManBat írta:+rengeteg
Dzsudzsák kihozta a maximumot a képességeiből. egy orosz középcsapat jobbnak mondható játékosa lett. komanról meg gondolom vannak közelebbi élményeid
Komannak mentális és motivációs gondjai voltak. Dzsudzsáknak meg nem egy keleti, hanem egy nyugati középcsapat lett volna a maximum, csak a Vörös Báró eltérítette a pénz irányába.
velasco írta:ManBat írta:velasco írta:Dzsudzsák kihozta a maximumot a képességeiből. egy orosz középcsapat jobbnak mondható játékosa lett. komanról meg gondolom vannak közelebbi élményeid
Komannak mentális és motivációs gondjai voltak. Dzsudzsáknak meg nem egy keleti, hanem egy nyugati középcsapat lett volna a maximum, csak a Vörös Báró eltérítette a pénz irányába.
hogyne. gondolom most is ő kért helyette havi 50 milliót. hagyjuk már...
ManBat írta:velasco írta:ManBat írta:Komannak mentális és motivációs gondjai voltak. Dzsudzsáknak meg nem egy keleti, hanem egy nyugati középcsapat lett volna a maximum, csak a Vörös Báró eltérítette a pénz irányába.
hogyne. gondolom most is ő kért helyette havi 50 milliót. hagyjuk már...
Nem vagyok teljes tudatában Dzsudzsi kognitív képességeinek, de simán el tudom képzelni.
BSTH írta:ManBat írta:velasco írta:hogyne. gondolom most is ő kért helyette havi 50 milliót. hagyjuk már...
Nem vagyok teljes tudatában Dzsudzsi kognitív képességeinek, de simán el tudom képzelni.
Dettó.
velasco írta:BSTH írta:ManBat írta:Nem vagyok teljes tudatában Dzsudzsi kognitív képességeinek, de simán el tudom képzelni.
Dettó.
szánalmas ez a szarkenegetés.
BSTH írta:ManBat írta:velasco írta:hogyne. gondolom most is ő kért helyette havi 50 milliót. hagyjuk már...
Dettó.
Dzsotti írta:BSTH írta:ManBat írta:Nem vagyok teljes tudatában Dzsudzsi kognitív képességeinek, de simán el tudom képzelni.
Dettó.
Mindketten az Alvadáért küzdöttek. Qrva sok pénz a szinte semmiért, mindkettőnek. Kár, hogy kevés volt már az arabokhoz.
velasco írta:Dzsotti írta:BSTH írta:Dettó.
Mindketten az Alvadáért küzdöttek. Qrva sok pénz a szinte semmiért, mindkettőnek. Kár, hogy kevés volt már az arabokhoz.
erről van itt szó. egy nagyjából NB2-es élcsapat szintű brigádtól is elhajtották a francba. csakfoci szerint a vidinek sem kell. de szép lenne ha vadócczal egy helyre kerülnének valahova vietnámba.
BSTH írta:velasco írta:Dzsotti írta:Mindketten az Alvadáért küzdöttek. Qrva sok pénz a szinte semmiért, mindkettőnek. Kár, hogy kevés volt már az arabokhoz.
erről van itt szó. egy nagyjából NB2-es élcsapat szintű brigádtól is elhajtották a francba. csakfoci szerint a vidinek sem kell. de szép lenne ha vadócczal egy helyre kerülnének valahova vietnámba.
Nehéz lehet követni az aktuális saját trendedet, miszerint most éppen fikázod a magyar futballt és a játékosokat.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:erről van itt szó. egy nagyjából NB2-es élcsapat szintű brigádtól is elhajtották a francba. csakfoci szerint a vidinek sem kell. de szép lenne ha vadócczal egy helyre kerülnének valahova vietnámba.
Nehéz lehet követni az aktuális saját trendedet, miszerint most éppen fikázod a magyar futballt és a játékosokat.
tököm tudja miről beszélsz, én mindig is fikáztam azt ami egy fos
BSTH írta:velasco írta:BSTH írta:Nehéz lehet követni az aktuális saját trendedet, miszerint most éppen fikázod a magyar futballt és a játékosokat.
tököm tudja miről beszélsz, én mindig is fikáztam azt ami egy fos
Cöcöcö...
velasco írta:Dzsotti írta:BSTH írta:Dettó.
velasco írta:BSTH írta:velasco írta:tököm tudja miről beszélsz, én mindig is fikáztam azt ami egy fos
Cöcöcö...
gondolom azon még nem morfondíroztatok itt páran, hogy talán ez a nagy stílusváltás annak köszönhető, hogy nem az a személy ül a másik oldalon, mint akit zseni módjára kikövetkeztettek? esetleg, talán. atyaég...
ManBat írta:velasco írta:Dzsotti írta:Mindketten az Alvadáért küzdöttek. Qrva sok pénz a szinte semmiért, mindkettőnek. Kár, hogy kevés volt már az arabokhoz.
Kólafoci szerint marad az arabusoknál
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég