inreallife írta:velasco írta:Adamek írta:jaja, ezt gondolom én is, írtam is egy másik topikban, hogy Petrjak pár kontralehetőség alkalmával úgy bőrözte fel önmagát, hogy közben fogalma sem volt merre van a labda
egyértelmű, hogy inkább böde mint finbogasson. de hosszú távú kezdőként nem megoldás már ő sem. hajrára bedobni jó még, egyetértek. petrjak-nak volt egy jópár hülyesége a meccsen amikor passzolni kellett volna ő meg belelőtte a védőbe. megint oda lyukadunk ki hogy nincs center, ezért kellett a két szélsőnek sokszor kvázi csatárt játszania.
igazabol sosem volt csatar, de ertem amire celzol. en is ebben a szerepkorben hasznalnam, amikor mar eluszni latszik a hajo, akkor bedobnam faltoro kosnak, hogy hatha. ha szep es jo jatekkal nem tudunk gyozni, akkor akar masodik csatarkent is hatha be tud verni egy labdat. bar doll mindig azt mondta, hoy a csigalassu bode kivaloan szerepel a felmereseken, meg a leggyorsabbak kozott van, lathatoan rebrovnal nem tudja megugorni a lecet. talan komplexebb felmeresen kell helytallni, es nincs ido pihenni. meglepo, de varga is eleg szarnyaszegetten szerepel rebrovnal, mig lovrencsics a masodviragzasat eli. viszont ez a bole gyerek rem gaz. amikor elcselezget, annak van haszna, de amikor kap egy passzt mar mindenki nekirongyol, mert tudjak, hogy nem birja megtartani. tegnap olyan labdakat vesztettunk rola, hogy a hajam teptem. nalam o sem a pozitiv kategoria, jo lenne mar amadou ha meggyogyulna...
nekem még Moniz korszakáig volt ismerősöm a keretben és az edzői stábban, akkor Böde az összesített (felnőtt/tartalék/u19) rangsorban harmadik volt Soma és Besic mögött a háromkapus fotocellás felméréseken