Közvetítésünk percenként automatikusan frissül.
OTP Bank Liga 7. forduló
17.00: Debreceni VSC–Haladás
19.30: Újpest–Bp. Honvéd
19.30: Mezőkövesd–Puskás Akadémia
19.30: MTK Budapest–Kisvárda
19.30: Diósgyőri VTK–Paks
A tabella ide kattintva elérhető.

SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
Cselszky írta:SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
Ennek a Tajti gyereknek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, nem?
Cselszky írta:SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
Adamek írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
Áts Feri elzavarná a grundról
velasco írta:SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
Az MTK ezt játssza idén eddig. A Loki is ezt játszotta az első pár fordulóban, amíg nem tért vissza Könyves és álltak át 2 csatárra. Amúgy egy kiesés ellen küzdő csapatnak kompakt, masszív felállás lehet(ne) ez. Az erőcsatár témát nem értem, pont egy ilyen típusnak kellene megtartani és visszapasszolni a lasztit.
SuperDepor írta:velasco írta:SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
Az MTK ezt játssza idén eddig. A Loki is ezt játszotta az első pár fordulóban, amíg nem tért vissza Könyves és álltak át 2 csatárra. Amúgy egy kiesés ellen küzdő csapatnak kompakt, masszív felállás lehet(ne) ez. Az erőcsatár témát nem értem, pont egy ilyen típusnak kellene megtartani és visszapasszolni a lasztit.
azt mondom, h erre Mihajlovics nem alkalmas, még Szarka is jobban csinálta tavaly
SuperDepor írta:velasco írta:SuperDepor írta:Ilyen felállást mostanában egy csapatnál sem láttam amit Fernando alkalmaz 4-1-4-1. A kulcsszerep itt Tajtira hárulna, mint mélységi irányító, és működhetne is ez a rendszer, de ahhoz nem olyan erőcsatár kell, mint Mihajlovics, hanem olyan aki képes megtartani a labdát és visszapasszolni, középpályára pedig nem Forgács, Hasani és Tóth B szintű játékosok kellenek, bár Tóth a korábbi önmagához képest valamicskét javult. A szlovák Juhar nem találta még a helyét amikor beállt - ez érthető, hisz most érkezett - azonban volt egy két megmozdulása ami legalább egy kis reményre ad okot, hogy ha beilleszkedik akkor a középpálya bal oldala úgy ahogy rendben lesz. Azért erőlteti ezt a felállást Ferna, mert ugyanezen a poszton játszott a Betisben, sőt az ő idejében ez volt a Betis alapfelállása, ráadásul Tajtival tud spanyolul kommunikálni. Tajti lenne a kapocs az edző és a csapat között, de nem vagyok benne biztos, h képes lesz ezt a feladatot ellátni.
azt mondom, h erre Mihajlovics nem alkalmas, még Szarka is jobban csinálta tavaly
ManBat írta:SuperDepor írta:velasco írta:Az MTK ezt játssza idén eddig. A Loki is ezt játszotta az első pár fordulóban, amíg nem tért vissza Könyves és álltak át 2 csatárra. Amúgy egy kiesés ellen küzdő csapatnak kompakt, masszív felállás lehet(ne) ez. Az erőcsatár témát nem értem, pont egy ilyen típusnak kellene megtartani és visszapasszolni a lasztit.
Kólafoci szerint tényleg Diallo köthet ki nálunk a felcsúti édeshármasból, rá kíváncsi lennék, betölti-e ezt a szerepet
velasco írta:ManBat írta:SuperDepor írta:azt mondom, h erre Mihajlovics nem alkalmas, még Szarka is jobban csinálta tavaly
Kólafoci szerint tényleg Diallo köthet ki nálunk a felcsúti édeshármasból, rá kíváncsi lennék, betölti-e ezt a szerepet
na ő pont nem ez a típusú csatár
ManBat írta:velasco írta:ManBat írta:Kólafoci szerint tényleg Diallo köthet ki nálunk a felcsúti édeshármasból, rá kíváncsi lennék, betölti-e ezt a szerepet
na ő pont nem ez a típusú csatár
Mihajlovićnál valószínűleg jobban csinálja.
SuperDepor írta:ManBat írta:velasco írta:na ő pont nem ez a típusú csatár
kinek volt ilyen fantasztikus ötlete, h olyan játékost igazoljunk aki eddig a szerb és izraeli másodosztályban játszott.......ja, szerb utánpótlásválogatott, az a helyzet, h az nb1ben játszó szerbek 90%-a volt utánpótlásválogatott, valszeg az u12-ben játszott kétszer
SuperDepor írta:ManBat írta:velasco írta:na ő pont nem ez a típusú csatár
kinek volt ilyen fantasztikus ötlete, h olyan játékost igazoljunk aki eddig a szerb és izraeli másodosztályban játszott.......ja, szerb utánpótlásválogatott, az a helyzet, h az nb1ben játszó szerbek 90%-a volt utánpótlásválogatott, valszeg az u12-ben játszott kétszer
ManBat írta:SuperDepor írta:ManBat írta:Mihajlovićnál valószínűleg jobban csinálja.
"Külföldi és olcsó, ez biztos jó lesz, Jocikám!"
SuperDepor írta:ManBat írta:SuperDepor írta:kinek volt ilyen fantasztikus ötlete, h olyan játékost igazoljunk aki eddig a szerb és izraeli másodosztályban játszott.......ja, szerb utánpótlásválogatott, az a helyzet, h az nb1ben játszó szerbek 90%-a volt utánpótlásválogatott, valszeg az u12-ben játszott kétszer
"Külföldi és olcsó, ez biztos jó lesz, Jocikám!"
Juhar viszont jó lesz, ha sikerül beépítenie Franandonak, a képességei megvannak hozzá
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég