Gunners írta:BSTH írta:John McClane írta:Azta,komoly koreó
Mit jelképez?
Rapid-Fradi barátság ?
és a ruszki zászló?
Mit jelképez?
Rapid-Fradi barátság ?
BSTH írta:John McClane írta:Azta,komoly koreó
[img]koreo.jpg[/img]
Mit jelképez?
Mit jelképez?
Rapid-Fradi barátság ?
BSTH írta:Gunners írta:BSTH írta:Mit jelképez?
Rapid-Fradi barátság ?
A Rapid az SK, nem SC.
laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Nem latni meg mit fog jatszani a fradi az uj edzövel.
Gunners írta:laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Engem nem lepne meg ha ma levernének minket, amúgy sem megy a gruppiban szinte soha.
Reginald McFreez írta:Gunners írta:laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Engem nem lepne meg ha ma levernének minket, amúgy sem megy a gruppiban szinte soha.
Az nem jó előjel az EL-re nézve.
laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Gunners írta:laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Reginald McFreez írta:Gunners írta:laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Az nem jó előjel az EL-re nézve.
laller89 írta:Gunners írta:laller89 írta:Gol ellenere is engem meglepne ha ma a fradi gyözne a vidi sokkal koncentraltabban jatszik persze a hibakat leszamitva.
Europa liga mas gondotok lesz , a kispad olyan rövid mint a fü, nem is ertem volt penz minden adott volt nem igazoltak senkit.
Gunners írta:Nagyon gyenge ez! Csatárunk nincs, így kb semmi esélyünk.
Jelenlévő fórumozók: zaggar valamint 24 vendég