Kiakadtak a Juventus új címerén
- ryanmckane
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Kiakadtak a Juventus új címerén
a tököm tele van Agnellivel, ahelyett hogy ilyen teljesen értelmetlen és felesleges szarokra pocsékolja a pénzt, inkább erősítse meg a csapatot
amúgy tömény undor az egész, a klub identitását meggyalázó foshalmaz ez a "logo"
amúgy tömény undor az egész, a klub identitását meggyalázó foshalmaz ez a "logo"
- Maradonapoli
- Aranylabdás
De szép idézőjel!
Amúgy normálisak ezek?
Amúgy normálisak ezek?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
nem tudom hogy ki a fasznak volt az az ötlete hogy ez a szar elfogadható lesz...
szégyen...
szégyen...
Hajrá BLSE!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!
"Vincere Non È Importante, È L'Unica Cosa Che Conta"
FORZA JUVE!!!!!!
mi a szar ez? :D
- S.O.A.D.
- Sztár
Ha valaki ezen a minimalista szaron egy évet dolgozott, akkor nagyon elcseszett 2016-a lehetett.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Zsidók tulajdonába került a klub?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Depista
- Aranylabdás
egyrészt azt se értem, miért kellett változtatni....
másrészt Milan szurkerként azt mondom ez szégyen.
másrészt Milan szurkerként azt mondom ez szégyen.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Nincs túlbonyolítva. Nem jön be túlzottan, ahogy a City új logója sem. (a Hali esetében is jobban tetszett a régi, volt is szó, hogy visszahozzák, meg lett szavazva, de az egyik tulajdonos még anno levédette az újat, és ez komoly bevételt jelentett neki...)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- zaggar
- Sztár
Úgy néz ki, mint egy menóra-darabka.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
- Littbarski
- Moderátor
nevetséges, csak remélni tudom, hogy ez nem lesz trend mostanában. a tradíciót kéne ápolni és szarni az ázsiaiakra, vagy nem tudom ez kinek szól, de kb egy Atari logo nyúlás az egész.
Nem értek hozzá, de nem tetszik. Inkább egy céges logónak felel meg, semmiképpen sem egy gazdag tradíciójú sportklubnak.
- Adamek
- Flegma
nem tudom mi akar ez lenni
talán el kell forgatni balra 90 fokban, anya négykézláb apa meg rásimul
talán el kell forgatni balra 90 fokban, anya négykézláb apa meg rásimul
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
De ez nem csak valami Twitter logó? Ez lesz új hivatalos címer?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
Mrs.Dolcetti írta:De ez nem csak valami Twitter logó? Ez lesz új hivatalos címer?
ez...
jövőre ezt tervezik az új mezekre...
Hajrá BLSE!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!
- Kooliver
- Aranylabdás
Cselszky írta:Zsidók tulajdonába került a klub?
Úgy tűnik. Lehetnének Judentus is.
- ryanmckane
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Mrs.Dolcetti írta:De ez nem csak valami Twitter logó? Ez lesz új hivatalos címer?
teljes arculatváltás jön, Agnelli szerint...aki az új generációkat, és a külföldi piacokat akarja állítólag megszólítani ezzel a szarral, és leszarja, hogy világszintű a felháborodás a szurkolók körében
- Adamek
- Flegma
Kooliver írta:Cselszky írta:Zsidók tulajdonába került a klub?
Úgy tűnik. Lehetnének Judentus is.
30 éve így szólítja őket minden futball és színkedvelő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Cselszky írta:Zsidók tulajdonába került a klub?
Jól megnézve lehet hogy ezt is a B&P Braun & Partners tervezte. ( mint az MNB-ét)
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
ryanmckane írta:Mrs.Dolcetti írta:De ez nem csak valami Twitter logó? Ez lesz új hivatalos címer?
teljes arculatváltás jön, Agnelli szerint...aki az új generációkat, és a külföldi piacokat akarja állítólag megszólítani ezzel a szarral, és leszarja, hogy világszintű a felháborodás a szurkolók körében
De az új generációk miért lesznek ezzel jobban megszólítva mint a régivel?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D