Kameruni válogatott csatár edz a Lokival
-
Cselszky
- Aranylabdás
Re: Kameruni válogatott csatár edz a Lokival
Első blikkre megint ingyen igazolható hulladékokról van szó. A legutóbbi időszakuk alapján két lelakott feketét tesztelünk. Komolytalannak tűnik. Újabb Castillionokra nincs szükség, a kiesés nélkülük is menni fog.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Cselszky
- Aranylabdás
Ahogy olvasom, Szakály még mindig a klubnál edz, ezek szerint nem kapkodnak érte. A végén még nálunk ragad.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
Cselszky írta:Ahogy olvasom, Szakály még mindig a klubnál edz, ezek szerint nem kapkodnak érte. A végén még nálunk ragad.
pedig benne nagyon bíztam, hogy beáll az akadémiába, ha valaki képes visszafogni a csodacsapatot és meghekkelni a feljutásukat akkor az ő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Gunners
- Aranylabdás
Adamek írta:Cselszky írta:Ahogy olvasom, Szakály még mindig a klubnál edz, ezek szerint nem kapkodnak érte. A végén még nálunk ragad.
pedig benne nagyon bíztam, hogy beáll az akadémiába, ha valaki képes visszafogni a csodacsapatot és meghekkelni a feljutásukat akkor az ő
+ Cicó mester
Go Gunners Hajrá Videoton
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Cselszky írta:Ahogy olvasom, Szakály még mindig a klubnál edz, ezek szerint nem kapkodnak érte. A végén még nálunk ragad.
Jarnira azért kibaszott büszke vagyok akárki is fizette - soros vagy gyurcsány - ha egyszer bukik a NER, remélem szobrot kap valahol a Parlament környékén.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Adamek írta:Cselszky írta:Ahogy olvasom, Szakály még mindig a klubnál edz, ezek szerint nem kapkodnak érte. A végén még nálunk ragad.
Jarnira azért kibaszott büszke vagyok akárki is fizette - soros vagy gyurcsány - ha egyszer bukik a NER, remélem szobrot kap valahol a Parlament környékén.
Nagyot trollkodott, az egyszer biztos. :D
kanoczrobert.hu
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Gunners írta:Adamek írta:Cselszky írta:Ahogy olvasom, Szakály még mindig a klubnál edz, ezek szerint nem kapkodnak érte. A végén még nálunk ragad.
+ Cicó mester
Neki nem való az akadémia, a Clubokhoz van szokva.
kanoczrobert.hu
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Szpari4Life írta:Gunners írta:Adamek írta:pedig benne nagyon bíztam, hogy beáll az akadémiába, ha valaki képes visszafogni a csodacsapatot és meghekkelni a feljutásukat akkor az ő
+ Cicó mester
Neki nem való az akadémia, a Clubokhoz van szokva.
Puskás Akadémia Football CLUB
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
John McClane
- Aranylabdás
Tokmimdegy,Pontes ugyis leepiti
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer