Adamek írta:ott tartunk ahol ilyenkor mindig, Böde védi az őt hanyagoló edző seggét
jó szarok voltunk eddig is de ez ma még Gatyás vagy Mongúznak a szintjén is szar volt
hm, el birom kepzelni rebrov arcat, amikor az elso edzesen meglatta bodet. :)
igazabol ez meg doll meccse volt, az o kottajabol jatszottak, ezert maradt mate csaba, hogy idot nyerjen az ukrannak. 4-1-4-1-et jatszottunk, azt is szaarul. nem tudom mit csinalt spiro az edzesen, mert azt tudtuk, hogy jo lovesei vannak, tipikus masodik hullamos vedekezo kozeppalyas, de nagyon fel volt tolva, o kezdte a letamadasokat, neha az ellenfel 16-osanal is. szerintem minket jobban megzavart, mint a kovesdet. epp azon filoztam a felidoben, hogy spiro meg leo egyutt sok a palyara, az egyik helyere kene valaki, jott is bole, de egy labdatemeto volt a srac, talan sikeres passza sem volt 25 perc alatt.
a vedelemmel komolyabb baj nem volt, bar volt egy 5 perces szakasz, amikor a kapunkhoz szogeztek minket, nemis tudom megmondani mikor lattam ilyet. gorriaran ma sok hibaval jatszott, erre szoktak mondani, hogy kuzdott, nagyon hianyoztak a kulcspasszai. ja, lovre is futoszalagon adta ellenfelnek a labdat, erthetetlen. petrjak volt az egyetlen, akit ertekelni lehetett ma, jol nyomta, nelkule egy tamadasunk sem volt. ivanyi altalaban nem szokott ellenunk fujni, de a 11-est nem adta meg, es az emberoles is csak sarga volt nala, de igazabol nem rajta mult, kevesek voltunk. hogy ebbol mit szurt le a mester, kb annyit, hogy b+, lesz itt munka dogivel. a kozeppalya volt nagyon harmatos...
lehet el voltak fasulva a sracok, mert rebrov meghajtotta a kenyelmes bandat a heten. tisztara olyan kepet nyujtott a csapat, mint akik most estek be egy nyari alapozasrol. ellenben a vegen a kovesd osszecsuklott, mert mar levegot sem kapott, nalunk meg cikaztak az emberek. necces volt. szerintem eronlettel nyertuk meg ezt a meccset, igen erosen dontetlen szagu volt. azert orulok a 3 pontnak, meg jovo heten a felcsutot harakiribe kell kergetni, es utana lesz tobb ideje rebrovnak a csapattal foglalkoznia. en nem bannam, ha latatlanba hozna egy mellozott ukran csatar gyereket, ott vagyunk vekonyak, meg a 2 kidolt kozepso vedonk is hianyzik...