Tüntetett a Fradi Tábor, sírból jött vissza a Puskás Akadémia

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.25. 21:34

Kieső helyen a felcsútiak és a kisvárdaiak.

Küzdelmes, hajtós meccset hozott Szerhij Rebrov bemutatkozó mérkőzése Mezőkövesden.  Nem volt megilletődött a Kuttor Attila vezetőedzőt nélkülöző Mezőkövesd, olyannyira nem, hogy a Fradi Tábor a közismert rigmusokkal tudatta elégedetlenségét a második félidő derekán.

Zengett, zúgott a „Kurva gyenge!” is, amitől még ádázabb lett a küzdelem. Mindkét edző a támadójátékot igyekezett erősíteni a cseréivel, és ez a Fradinak segített, mert Böde érkezett a 91. percben, majd a fradisták eufóriája,

A Paks már 2-0-ra is ment a Puskás Akadémia ellen, sokan gondolhattak arra, hogy a tolnaiak lezárták a mérkőzést. Arabuli azonban másképpen gondolta, előkészített két gólt, a másodiknál már emberelőnyben voltak a felcsútiak Lenzsér kiállítása miatt. Hanhnak azonban volt még egy meglepetése a 93. percben.

Nagyot harcolt egymás ellen a Kisvárda és a DVTK. A miskolciak hiába szerezték meg a vezetést, az előnyük nem tartott ki a találkozó végéig.

Gólok története, összeállítások, videók és tabella a linkre kattintva érhető el.

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Tüntetett a Fradi Tábor, sírból jött vissza a Puskás Akadémia

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.08.25. 21:37

Hugyozzam össze a lábszáram, ha gondoltam volna valaha, hogy Rebrov Kövesden fogja az észt osztani a kispadról!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.25. 21:39

Maradonapoli írta:Hugyozzam össze a lábszáram, ha gondoltam volna valaha, hogy Rebrov Kövesden fogja az észt osztani a kispadról!

Nem oan eccerű munka ez
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.25. 21:42

Majd visszatért a sírba, azt kihagytátok.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.08.25. 21:42

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:Hugyozzam össze a lábszáram, ha gondoltam volna valaha, hogy Rebrov Kövesden fogja az észt osztani a kispadról!

Nem oan eccerű munka ez

Felkészül Várdára Seva!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.25. 21:46

ott tartunk ahol ilyenkor mindig, Böde védi az őt hanyagoló edző seggét
jó szarok voltunk eddig is de ez ma még Gatyás vagy Mongúznak a szintjén is szar volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.25. 21:49

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:

Nem oan eccerű munka ez

Felkészül Várdára Seva!

és Csútra? Csútra már senki nem készül? Csút már szart ér?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.08.25. 21:53

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Nem oan eccerű munka ez

Felkészül Várdára Seva!

és Csútra? Csútra már senki nem készül? Csút már szart ér?

oda személyesen Putyin elftárs, így jó lesz?

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.08.25. 22:06

Adamek írta:ott tartunk ahol ilyenkor mindig, Böde védi az őt hanyagoló edző seggét
jó szarok voltunk eddig is de ez ma még Gatyás vagy Mongúznak a szintjén is szar volt

hm, el birom kepzelni rebrov arcat, amikor az elso edzesen meglatta bodet. :)
igazabol ez meg doll meccse volt, az o kottajabol jatszottak, ezert maradt mate csaba, hogy idot nyerjen az ukrannak. 4-1-4-1-et jatszottunk, azt is szaarul. nem tudom mit csinalt spiro az edzesen, mert azt tudtuk, hogy jo lovesei vannak, tipikus masodik hullamos vedekezo kozeppalyas, de nagyon fel volt tolva, o kezdte a letamadasokat, neha az ellenfel 16-osanal is. szerintem minket jobban megzavart, mint a kovesdet. epp azon filoztam a felidoben, hogy spiro meg leo egyutt sok a palyara, az egyik helyere kene valaki, jott is bole, de egy labdatemeto volt a srac, talan sikeres passza sem volt 25 perc alatt.

a vedelemmel komolyabb baj nem volt, bar volt egy 5 perces szakasz, amikor a kapunkhoz szogeztek minket, nemis tudom megmondani mikor lattam ilyet. gorriaran ma sok hibaval jatszott, erre szoktak mondani, hogy kuzdott, nagyon hianyoztak a kulcspasszai. ja, lovre is futoszalagon adta ellenfelnek a labdat, erthetetlen. petrjak volt az egyetlen, akit ertekelni lehetett ma, jol nyomta, nelkule egy tamadasunk sem volt. ivanyi altalaban nem szokott ellenunk fujni, de a 11-est nem adta meg, es az emberoles is csak sarga volt nala, de igazabol nem rajta mult, kevesek voltunk. hogy ebbol mit szurt le a mester, kb annyit, hogy b+, lesz itt munka dogivel. a kozeppalya volt nagyon harmatos...

lehet el voltak fasulva a sracok, mert rebrov meghajtotta a kenyelmes bandat a heten. tisztara olyan kepet nyujtott a csapat, mint akik most estek be egy nyari alapozasrol. ellenben a vegen a kovesd osszecsuklott, mert mar levegot sem kapott, nalunk meg cikaztak az emberek. necces volt. szerintem eronlettel nyertuk meg ezt a meccset, igen erosen dontetlen szagu volt. azert orulok a 3 pontnak, meg jovo heten a felcsutot harakiribe kell kergetni, es utana lesz tobb ideje rebrovnak a csapattal foglalkoznia. en nem bannam, ha latatlanba hozna egy mellozott ukran csatar gyereket, ott vagyunk vekonyak, meg a 2 kidolt kozepso vedonk is hianyzik...
kubatov takarodj!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.25. 22:42

inreallife írta:
Adamek írta:ott tartunk ahol ilyenkor mindig, Böde védi az őt hanyagoló edző seggét

igazabol ez meg doll meccse volt, az o kottajabol jatszottak, ezert maradt mate csaba, hogy idot nyerjen az ukrannak. 4-1-4-1-et jatszottunk, azt is szaarul. nem tudom mit csinalt spiro az edzesen, mert azt tudtuk, hogy jo lovesei vannak, tipikus masodik hullamos vedekezo kozeppalyas, de nagyon fel volt tolva, o kezdte a letamadasokat, neha az ellenfel 16-osanal is. szerintem minket jobban megzavart, mint a kovesdet. epp azon filoztam a felidoben, hogy spiro meg leo egyutt sok a palyara, az egyik helyere kene valaki, jott is bole, de egy labdatemeto volt a srac, talan sikeres passza sem volt 25 perc alatt.

a vedelemmel komolyabb baj nem volt, bar volt egy 5 perces szakasz, amikor a kapunkhoz szogeztek minket, nemis tudom megmondani mikor lattam ilyet. gorriaran ma sok hibaval jatszott, erre szoktak mondani, hogy kuzdott, nagyon hianyoztak a kulcspasszai. ja, lovre is futoszalagon adta ellenfelnek a labdat, erthetetlen. petrjak volt az egyetlen, akit ertekelni lehetett ma, jol nyomta, nelkule egy tamadasunk sem volt. ivanyi altalaban nem szokott ellenunk fujni, de a 11-est nem adta meg, es az emberoles is csak sarga volt nala, de igazabol nem rajta mult, kevesek voltunk. hogy ebbol mit szurt le a mester, kb annyit, hogy b+, lesz itt munka dogivel. a kozeppalya volt nagyon harmatos...

lehet el voltak fasulva a sracok, mert rebrov meghajtotta a kenyelmes bandat a heten. tisztara olyan kepet nyujtott a csapat, mint akik most estek be egy nyari alapozasrol. ellenben a vegen a kovesd osszecsuklott, mert mar levegot sem kapott, nalunk meg cikaztak az emberek. necces volt. szerintem eronlettel nyertuk meg ezt a meccset, igen erosen dontetlen szagu volt. azert orulok a 3 pontnak, meg jovo heten a felcsutot harakiribe kell kergetni, es utana lesz tobb ideje rebrovnak a csapattal foglalkoznia. en nem bannam, ha latatlanba hozna egy mellozott ukran csatar gyereket, ott vagyunk vekonyak, meg a 2 kidolt kozepso vedonk is hianyzik...

Ha van eszük a klubházban idehozzák Futácsot, Lanza elé. Magyar is, tűrhető is...ha megnézed hogy született a gól, az olasz árnyékékben adott egy kulcspasszt oldalra, majd a középcsatár érkezett. A Leicester lett bajnok ezzel a modern 4-4-2-nek nevezett formációval, ahogy figyeltem ez lenne az egyetlen sikeres felállás a jelenlegi emberekkel. A hátránya, hogy csak 2 belső középpályás van, szóval két olyan player kell oda akik sokat melóznak. szerintem gorriaran az egyik ilyen.

Kép

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.08.25. 22:56

velasco írta:
inreallife írta:

Ha van eszük a klubházban idehozzák Futácsot, Lanza elé. Magyar is, tűrhető is...ha megnézed hogy született a gól, az olasz árnyékékben adott egy kulcspasszt oldalra, majd a középcsatár érkezett. A Leicester lett bajnok ezzel a modern 4-4-2-nek nevezett formációval, ahogy figyeltem ez lenne az egyetlen sikeres felállás a jelenlegi emberekkel. A hátránya, hogy csak 2 belső középpályás van, szóval két olyan player kell oda akik sokat melóznak. szerintem gorriaran az egyik ilyen.

Kép

igen, lanzat kar utkozonek hasznalni, azon kivul, hogy lefaragjak az egadta a vilagon semmit nem tudott csinalni. azzal a 3 faulttal, amit befujtak ellene meg semmit nem erunk. a bode-finnb-kislovre 3-asbol igazabol senkit nem raknek elore. a vidinek nemnagyon, nekunk viszont nagyon kene futacs. de mondom megelegszek egy sima ukran gyerekkel is, ehhez a felallashoz kell egy erocsatar, doll erre a jatekstilusra epitette az igazolasait, mast jatszatni ezekkel igen docogos lesz. de legalabb az eronlet javul, szerintem azzal is meg lehet nyerni az nb1-et...
kubatov takarodj!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.08.25. 23:01

hm most olvastam rebrov ertekeleset, az volt az utasitas, hogy nem lehet dajkalni a labdat. ezert volt ekkora kaosz a palyan, mindenki szabadult a lasztitol, a tamadasepites elhalt a szar passzoktol, vagy a doll fele hatrapassztol. egyedul az ukran srac tudott megelni ebben a kozegben, ez azert sokat elmond a csapatrol...
kubatov takarodj!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.25. 23:10

inreallife írta:
velasco írta:
inreallife írta:hm, el birom kepzelni rebrov arcat, amikor az elso edzesen meglatta bodet. :)

igen, lanzat kar utkozonek hasznalni, azon kivul, hogy lefaragjak az egadta a vilagon semmit nem tudott csinalni. azzal a 3 faulttal, amit befujtak ellene meg semmit nem erunk. a bode-finnb-kislovre 3-asbol igazabol senkit nem raknek elore. a vidinek nemnagyon, nekunk viszont nagyon kene futacs. de mondom megelegszek egy sima ukran gyerekkel is, ehhez a felallashoz kell egy erocsatar, doll erre a jatekstilusra epitette az igazolasait, mast jatszatni ezekkel igen docogos lesz. de legalabb az eronlet javul, szerintem azzal is meg lehet nyerni az nb1-et...

teljesen kioltódik azon a poszton a játéka, használhatatlan úgy. erre már az M4-nél is rájöttek, szóval elég nyilvánvaló. gondolom nem doll ötlete volt lanzafame legiazolása, mert az ő rendszerében teljesen idegen egy ilyen játékos. gondban is volt hova rakja. a macabbi ellen itthon játszották kb a belinkelt képen látható felállást és sztem az volt a legjobb produkció eddig idén. nem is értem miért váltott, na mindegy. hátha itt is lesz egy súgója rebrovnak és rájönnek hogy kell felrakni a csapatot. mert ahogy írod az erőnlét valszeg meglesz, és a vidi kupaszereplése miatti ziccer is. szóval itt már nem lesz kifogás a fradinak.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.08.25. 23:18

Sorozatban 3. hazai meccsünk jelenti a fordulóbeli nézőcsúcsot. Úgy, hogy nem a bajnoki címért harcolunk, úgy hogy emelkedtek a jegyárak, stb. Mégse honorálja ezt a támogatást a csapat.
Kijelenthető, hogy a nyári átigazolási időszakban a gyönge keretünket egyáltalán nem sikerült megerősíteni, számomra a legérzékenyebb veszteség Wils és Williams. Az ő játéktudásuk mellett a személyiségük is nagyon hiányzik a Haliból. Minden meccsen kitették a szívüket-lelküket, úgy küzdöttek ezért a klubért, mintha a Rohonci úton nőttek volna fel, holott tényleg csak egy állomáshely voltunk a karrierjük során. Jött helyettük Benes meg Priskin, akik amellett, hogy játékban is gyengébbek, utóbbi hozzáállása is hagy maga mögött némi kívánnivalót: Kioszt egy könyököst, aztán most meg flegmán odaáll a büntetőhöz és kihagyja. Duplán büntetett eddig. Kiss Tamást is sajnálom, vele is előrébb lennénk.
Hipp rokonszenves edző számomra (ahogy Mészöly és Artner is az volt, persze mindegyiküknek megvolt a maga rossz szokása), nagy bravúrral kirántotta a csapatot tavaly november-decemberben egy mély szakadékból, a tavaszunk már nem feltétlenül volt diadalmenet, ennek persze meg voltak az okai. Most viszont több húzását sem értettem. A Márió, a Jancsó meg a Gaál a padon ülve nézik, ahogy Németh Milán meg Kolcák ügyetlenkedik a középpályán. Bamgboye is többre hivatott, mint Rabusic cseréje.
Király Gábor számomra ikon, legenda, példakép stb. De szerintem is eljött az ideje annak, hogy most már egyet hátrébb lépjen. Legyen ott az öltözőben, motiválja, segítse a csapatot, tavasszal kezdődjön vele, meg Halmosival a névsor az első tétmeccsünkön, viszont most ősszel Rózsa vagy Gyurján biztosabb pont lenne a kapuban.
Nagy feltámadásra lesz szükség a folytatásban, ha nyugodt centenáriumi évet szeretnénk. Hajrá Haladás!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.08.25. 23:38

velasco írta:teljesen kioltódik azon a poszton a játéka, használhatatlan úgy. erre már az M4-nél is rájöttek, szóval elég nyilvánvaló. gondolom nem doll ötlete volt lanzafame legiazolása, mert az ő rendszerében teljesen idegen egy ilyen játékos. gondban is volt hova rakja. a macabbi ellen itthon játszották kb a belinkelt képen látható felállást és sztem az volt a legjobb produkció eddig idén. nem is értem miért váltott, na mindegy. hátha itt is lesz egy súgója rebrovnak és rájönnek hogy kell felrakni a csapatot. mert ahogy írod az erőnlét valszeg meglesz, és a vidi kupaszereplése miatti ziccer is. szóval itt már nem lesz kifogás a fradinak.

ugyanugy latjuk, szerintem a midok elleni elso meccsen voltunk a legjobbak, az a felallas passzolt leginkabb a jatekosoknak, ott lanza is meg az eloretolt gorriaran is lubickolt. azt nem ertem, hogyha ez ennyire nyilvanvalo, akkor mire fel ez benazas?
kubatov takarodj!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.25. 23:51

inreallife írta:
velasco írta:teljesen kioltódik azon a poszton a játéka, használhatatlan úgy. erre már az M4-nél is rájöttek, szóval elég nyilvánvaló. gondolom nem doll ötlete volt lanzafame legiazolása, mert az ő rendszerében teljesen idegen egy ilyen játékos. gondban is volt hova rakja. a macabbi ellen itthon játszották kb a belinkelt képen látható felállást és sztem az volt a legjobb produkció eddig idén. nem is értem miért váltott, na mindegy. hátha itt is lesz egy súgója rebrovnak és rájönnek hogy kell felrakni a csapatot. mert ahogy írod az erőnlét valszeg meglesz, és a vidi kupaszereplése miatti ziccer is. szóval itt már nem lesz kifogás a fradinak.

ugyanugy latjuk, szerintem a midok elleni elso meccsen voltunk a legjobbak, az a felallas passzolt leginkabb a jatekosoknak, ott lanza is meg az eloretolt gorriaran is lubickolt. azt nem ertem, hogyha ez ennyire nyilvanvalo, akkor mire fel ez benazas?

fogalmam sincs, mivel teljesen logikátlan döntés. talán a kinti meccsen látott gyengébb meccs miatt. de hát az meg nem a felállás miatt volt. illetve bőle erőltetése belül szintén hallott ötlet. petrjak nagy erősség a bal oldalon, na de varga rolit is ki lehetne olykor hagyni a másikon. esetleg spirovski helyére lehetne hozni egy magyart, de olyan szinten gyenge a magyar felhozatal, hogy én hirtelen nem is tudnék mondani hazai játékost aki megütné az elvárt szintet. sajnos teljesen indokolt a sok légiós, láthattuk mire megy a vidi ha a magyarok játszanak a bajnokikon. nagyon szomorú hogy ilyen játékosok kerülnek ki az utánpótlásból. mi lesz így a jövőben?

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.26. 00:06

inreallife írta:hm most olvastam rebrov ertekeleset, az volt az utasitas, hogy nem lehet dajkalni a labdat. ezert volt ekkora kaosz a palyan, mindenki szabadult a lasztitol, a tamadasepites elhalt a szar passzoktol, vagy a doll fele hatrapassztol. egyedul az ukran srac tudott megelni ebben a kozegben, ez azert sokat elmond a csapatrol...

hasonlót akar, mint Klopp a Pool-lal. nyilatkozta is, hogy hatással volt rá. a gól amúgy kicsit hajazott is rá, csak Salah helyett Bödön érkezett :D nyilván ezek a játékosok nincsenek olyan szinten, hogy 3-4 erős, éles, tűpontos passzal gólt érjenek el. de a magyarosított verziója működhet, ha felhozza őket erőnlétileg és mentálisan. még pár meccs és lehet véleményezni a munkáját.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.08.26. 00:33

velasco írta:
inreallife írta:hm most olvastam rebrov ertekeleset, az volt az utasitas, hogy nem lehet dajkalni a labdat. ezert volt ekkora kaosz a palyan, mindenki szabadult a lasztitol, a tamadasepites elhalt a szar passzoktol, vagy a doll fele hatrapassztol. egyedul az ukran srac tudott megelni ebben a kozegben, ez azert sokat elmond a csapatrol...

hasonlót akar, mint Klopp a Pool-lal. nyilatkozta is, hogy hatással volt rá. a gól amúgy kicsit hajazott is rá, csak Salah helyett Bödön érkezett :D nyilván ezek a játékosok nincsenek olyan szinten, hogy 3-4 erős, éles, tűpontos passzal gólt érjenek el. de a magyarosított verziója működhet, ha felhozza őket erőnlétileg és mentálisan. még pár meccs és lehet véleményezni a munkáját.

varom mar, es remenykedem, hogy lesz javulas. egyebkent biztos lesz, ha valamit sokat gyakorol az ember, abban fejlodni fog. varga is csak egy egydimanzios szelso volt, doll faragta be arra, hogy befele torjon, es berobbanjon a kapu ele is a beadasoknal. a tavalyi osz rola szolt, szoval csak annyit akartam irni, hogy nem lehetetlen. az mas kerdes, hogy bodebol nehez lesz balkiralynot csinalni, de a petrjak, lanza, gorri trio szepen el tudna sarkazgatni a 16-osnal. ebbe talan meg bole is beleillene, de harmatgyenge a srac, nem ertem a hype-ot korulotte, hogy "valogatott formaban jatszik" stb. lehet ezert ilyen a valogatott. en szeretnem, ha a 4 vedos rendszerunknek bucsut mondanank. az nb1-be felesleges egy fradiban annyi ember hatra. inkabb legyen utos kozeppalyank, azzal lehet zakatolni, tamadni, visszazarni igenytol fuggoen. es leo utodjat is meg kene keresni, mert a labdainak szeme van, viszont futni mar nem tud, rebrovnal ez hamar elhozza a nyugdijazasa napjat...
kubatov takarodj!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.26. 01:05

inreallife írta:
velasco írta:

varom mar, es remenykedem, hogy lesz javulas. egyebkent biztos lesz, ha valamit sokat gyakorol az ember, abban fejlodni fog. varga is csak egy egydimanzios szelso volt, doll faragta be arra, hogy befele torjon, es berobbanjon a kapu ele is a beadasoknal. a tavalyi osz rola szolt, szoval csak annyit akartam irni, hogy nem lehetetlen. az mas kerdes, hogy bodebol nehez lesz balkiralynot csinalni, de a petrjak, lanza, gorri trio szepen el tudna sarkazgatni a 16-osnal. ebbe talan meg bole is beleillene, de harmatgyenge a srac, nem ertem a hype-ot korulotte, hogy "valogatott formaban jatszik" stb. lehet ezert ilyen a valogatott. en szeretnem, ha a 4 vedos rendszerunknek bucsut mondanank. az nb1-be felesleges egy fradiban annyi ember hatra. inkabb legyen utos kozeppalyank, azzal lehet zakatolni, tamadni, visszazarni igenytol fuggoen. es leo utodjat is meg kene keresni, mert a labdainak szeme van, viszont futni mar nem tud, rebrovnal ez hamar elhozza a nyugdijazasa napjat...

egy középcsatár mindenképp kell ebbe a fradiba az biztos. bőlét én még nem nagyon láttam, de amit az izraeliek ellen mutatott az nem volt sok. viszont mintha középen még gyengébb lenne, akkor meg minek rakják oda. az az igazság, a magyar játékosok olyan szinten gyengék, hogyha a fradi meg a vidi is ott akar lenni évente európában, akkor a hazai játékosokat el lehet felejteniük.
egy 3-4-3 az tényleg ütős lenne, na ahhoz aztán kell az erőnlét meg gyors passzok, sok mozgás. csak akkor meg lanzafamenak megint nem lenne helye. 3-5-2-ben meg a szélsőknek nem. úgyhogy most rebrov megmutathatja jó edző-e.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.08.26. 01:33

Ha lehetne Tanú 3, Pelikán elvtársat javasolnám Fradi elnöknek.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”