Rossi kerete - kiderült, betartotta-e a Dzsudzsák-ígéretét

velasco
Tartalék

Re: Rossi kerete - kiderült, betartotta-e a Dzsudzsák-ígéretét

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:38

BSTH írta:
velasco írta:
sznot írta:
https://www.transfermarkt.com/adam-lang ... ler/168088
Igaz, csak az első két bajnokin nem játszott, illetve a nemzetközibe nem merik betenni.

sznot-nak teljes mértékben igaza van és a véleménye ezerszer beigazolódott és megalapozott. Langon meccseink mentek már el, emellett rengeteg hajmeresztő, életveszély megoldása volt. Az ő szintje valahol Diósgyőrben van.

Milyen, ill. melyik meccsek mentek el rajta? Tudom, net, így beírom: nem támadás, csak éppen nem emlékszem, ha segítesz, megköszönöm. :)

svájc itthon ?

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:39

BSTH írta:Minden rendben. Ki az a Nagy G.?

honvéd belső középpályása. sztem kevés a válogatottsághoz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára velasco 2018.08.24. 13:40-kor.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.08.24. 13:39

Szarka írta:
Cselszky írta:
sznot írta:
Lang rutinosan es tapasztaltan SZAR. Egy haveri focira se hivnam be, nemhogy a valogatottba.
Ja es csak padozik a csapataban.

A bajnokságban az utolsó 3 meccset végigjátszotta.

No meg kihez képest szar. Beugrónak megfelel. Ha a Cluj kezdőjébe befér, jó lesz nálunk is a padon.

De nem fér be a kezdőbe se, tíz meccsből hármon játszott!
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.24. 13:40

velasco írta:
BSTH írta:
velasco írta:sznot-nak teljes mértékben igaza van és a véleménye ezerszer beigazolódott és megalapozott. Langon meccseink mentek már el, emellett rengeteg hajmeresztő, életveszély megoldása volt. Az ő szintje valahol Diósgyőrben van.

Milyen, ill. melyik meccsek mentek el rajta? Tudom, net, így beírom: nem támadás, csak éppen nem emlékszem, ha segítesz, megköszönöm. :)

svájc itthon ?

Jaj, igaz, ott a luk nevű rúgás fasza lett.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.08.24. 13:40

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:attól még meg lehetne próbálni megközelíteni a lehető legjobb megoldást az adott választékból.

Nem kötözködésből kérdezem, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
Kik azok, akiket kihagytál volna ebből a keretből, és kik azok, akiket a helyükre hívtál volna?

mivel nem fizetnek meg busásan, hogy főállásban ezzel törődjek, és sem a lehetőségeim, forrásaim, időm, eszközeim nincsenek meg arra, hogy végignézzek hétvégente 6 nb1-es bajnokit+ a légiósok meccseit, illetve az online videóelemző platformokhoz sincs hozzáférésem az előbb említett okokból, így nyugodt szívvel nem tudnék neveket mondani, hogy kit igen. Viszont a következő neveket semmi estere sem: Lang, Vinicius, Pátkai, Nagy Geri, Varga Roli, Bőle, Guzmics, Holman, Nagy Dominik. ÉS valószínűleg Stiebert sem rángatnám haza az USA-ból, Szalait sem hívnám ha meg lehet oldani máshogy a támadójátékunkat. Ez már 11 név a 30-ból.

Jó akkor lesz 19 fős keretünk :)
Nincs 23 elfogadható játékosunk, főleg ha sérültek is, szóval kár azon sírni, hogy ki van bent, ha ti se tudtok alternatívát.
Főleg ha olyat tennél ki aki az NB1ben a jobbak közé tartozik, gondolj bele, milyenek a mögötte lévők.
Vinicius a második legjobbunk, ő nála max egy kispesti lesz előrébb, az se szakmai okból. Szalai, Varga Roli se pótolható a keretből, nincs annyi "jó" játékosunk.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.08.24. 13:42

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:attól még meg lehetne próbálni megközelíteni a lehető legjobb megoldást az adott választékból.

Nem kötözködésből kérdezem, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
Kik azok, akiket kihagytál volna ebből a keretből, és kik azok, akiket a helyükre hívtál volna?

mivel nem fizetnek meg busásan, hogy főállásban ezzel törődjek, és sem a lehetőségeim, forrásaim, időm, eszközeim nincsenek meg arra, hogy végignézzek hétvégente 6 nb1-es bajnokit+ a légiósok meccseit, illetve az online videóelemző platformokhoz sincs hozzáférésem az előbb említett okokból, így nyugodt szívvel nem tudnék neveket mondani, hogy kit igen. Viszont a következő neveket semmi estere sem: Lang, Vinicius, Pátkai, Nagy Geri, Varga Roli, Bőle, Guzmics, Holman, Nagy Dominik. ÉS valószínűleg Stiebert sem rángatnám haza az USA-ból, Szalait sem hívnám ha meg lehet oldani máshogy a támadójátékunkat. Ez már 11 név a 30-ból.

Ez tényleg 11 név, mondjuk én ebből Szalait levonnám, mert neki helye van a keretben. (Bundesliga csatár basszus)
Szóval van 10 név, ki jöhetne a helyükre? A komolyan vehető légiósok jó része a keretben van, az nb1 meg látjuk mennyire szar. Ha nb1-es spílerekkel kísérletezgetne, annak garantálhatóan rossz vége lenne.
CS.A.K.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:46

Szarka írta:
velasco írta:
Milito írta:Nem kötözködésből kérdezem, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

Jó akkor lesz 19 fős keretünk :)
Nincs 23 elfogadható játékosunk, főleg ha sérültek is, szóval kár azon sírni, hogy ki van bent, ha ti se tudtok alternatívát.
Főleg ha olyat tennél ki aki az NB1ben a jobbak közé tartozik, gondolj bele, milyenek a mögötte lévők.
Vinicius a második legjobbunk, ő nála max egy kispesti lesz előrébb, az se szakmai okból. Szalai, Varga Roli se pótolható a keretből, nincs annyi "jó" játékosunk.

Korcsmár helyett Viniciust választani elég nagy melléfogás. Meg Vécsei helyett Nagy Gerit...Varga pl azért tartozik a jobbak közé mert a legerősebb csapatban játszik, ami dominál a meccseken így viszonylag sok gólt rúg. Viszont jó sokszor még itt is beszürkül. Bőlét még húzóembernek sem lehet mondani ugyanitt. Pl. meg lehetett volna nézni Vida Kristophert meg Balogh Norbit hogy mit tudnak.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:47

sznot írta:
Szarka írta:
Cselszky írta:A bajnokságban az utolsó 3 meccset végigjátszotta.

No meg kihez képest szar. Beugrónak megfelel. Ha a Cluj kezdőjébe befér, jó lesz nálunk is a padon.

De nem fér be a kezdőbe se, tíz meccsből hármon játszott!

pár meccs és ott is rá fognak jönni mekkora melléfogást csináltak, ha eddig nem.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.08.24. 13:49

velasco írta:
Szarka írta:Ne azon csodálkozzatok, ha valaki ott van, hanem, hogy ki lehetne ott helyette. Lang minden hibája ellenére rutinja és tapasztalata miatt kvázi kihagyhatatlan a keretből. Nb1es újoncokkal nem lehet védelmet építeni. Belső védőként csak Kádár helye betonbiztos, mindenki másba bele lehet kötni. Várhatóan Vinicius lesz a párja a védelem közepén.

Langra és Viniciusra hosszútávon építeni....a homokra épített ház esete.

Kádárra és Viniciusra. Lang csak beugróként. De mondom, jöhetnek a nemzetközi rutinnal bíró védők nevei, akik láttak már 5000nél nagyobb szurkolótábort, és nem csak nb1be pallérozódtak. Otigba sérült, ott van még Guzmics, és asszem el is fogytak.

Edit szólt hogy Korcsmárról megfeledkeztem. Ő még jó megoldás a védelembe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szarka 2018.08.24. 13:52-kor.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:50

Milito írta:
velasco írta:
Milito írta:Nem kötözködésből kérdezem, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

Ez tényleg 11 név, mondjuk én ebből Szalait levonnám, mert neki helye van a keretben. (Bundesliga csatár basszus)
Szóval van 10 név, ki jöhetne a helyükre? A komolyan vehető légiósok jó része a keretben van, az nb1 meg látjuk mennyire szar. Ha nb1-es spílerekkel kísérletezgetne, annak garantálhatóan rossz vége lenne.

Szalai jogos, de azért lehetne a helyén kísérletezgetni más dolgokkal. Nem csak az egyszem erőcsatáros játék létezik.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.24. 13:54

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:mivel nem fizetnek meg busásan, hogy főállásban ezzel törődjek, és sem a lehetőségeim, forrásaim, időm, eszközeim nincsenek meg arra, hogy végignézzek hétvégente 6 nb1-es bajnokit+ a légiósok meccseit, illetve az online videóelemző platformokhoz sincs hozzáférésem az előbb említett okokból, így nyugodt szívvel nem tudnék neveket mondani, hogy kit igen. Viszont a következő neveket semmi estere sem: Lang, Vinicius, Pátkai, Nagy Geri, Varga Roli, Bőle, Guzmics, Holman, Nagy Dominik. ÉS valószínűleg Stiebert sem rángatnám haza az USA-ból, Szalait sem hívnám ha meg lehet oldani máshogy a támadójátékunkat. Ez már 11 név a 30-ból.

Szalai jogos, de azért lehetne a helyén kísérletezgetni más dolgokkal. Nem csak az egyszem erőcsatáros játék létezik.

Nikolicsnál láthattuk, hogy a kiszolgálást igénylő gólgyáros mennyire működik ezzel az anyaggal. Más alternatíva meg nincs csatárposztra rajtuk kívül.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.08.24. 13:54

velasco írta:
Milito írta:
velasco írta:mivel nem fizetnek meg busásan, hogy főállásban ezzel törődjek, és sem a lehetőségeim, forrásaim, időm, eszközeim nincsenek meg arra, hogy végignézzek hétvégente 6 nb1-es bajnokit+ a légiósok meccseit, illetve az online videóelemző platformokhoz sincs hozzáférésem az előbb említett okokból, így nyugodt szívvel nem tudnék neveket mondani, hogy kit igen. Viszont a következő neveket semmi estere sem: Lang, Vinicius, Pátkai, Nagy Geri, Varga Roli, Bőle, Guzmics, Holman, Nagy Dominik. ÉS valószínűleg Stiebert sem rángatnám haza az USA-ból, Szalait sem hívnám ha meg lehet oldani máshogy a támadójátékunkat. Ez már 11 név a 30-ból.

Ott van Sallói meg Sallai, majd valamelyiket berakja mellé
CS.A.K.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:55

Szarka írta:
velasco írta:
Szarka írta:Ne azon csodálkozzatok, ha valaki ott van, hanem, hogy ki lehetne ott helyette. Lang minden hibája ellenére rutinja és tapasztalata miatt kvázi kihagyhatatlan a keretből. Nb1es újoncokkal nem lehet védelmet építeni. Belső védőként csak Kádár helye betonbiztos, mindenki másba bele lehet kötni. Várhatóan Vinicius lesz a párja a védelem közepén.

Langra és Viniciusra hosszútávon építeni....a homokra épített ház esete.

Kádárra és Viniciusra. Lang csak beugróként. De mondom, jöhetnek a nemzetközi rutinnal bíró védők nevei, akik láttak már 5000nél nagyobb szurkolótábort, és nem csak nb1be pallérozódtak. Otigba sérült, ott van még Guzmics, és asszem el is fogytak.

Vinicius szintén elég bizonytalan volt a meccsein amiken játszott. Langtól csak egy fokkal jobb. Amúgy Korcsmárt méltatlanul kihagytad. De mondom, nem tudom, mivel nem az én dolgom. Esetleg az újabban belső védőt játszó Pintér. Nem az én dolgom lenne ez.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.08.24. 13:56

velasco írta:
Szarka írta:
velasco írta:Langra és Viniciusra hosszútávon építeni....a homokra épített ház esete.

Vinicius szintén elég bizonytalan volt a meccsein amiken játszott. Langtól csak egy fokkal jobb. Amúgy Korcsmárt méltatlanul kihagytad. De mondom, nem tudom, mivel nem az én dolgom. Esetleg az újabban belső védőt játszó Pintér. Nem az én dolgom lenne ez.

Edit jelezte már, valóban kimaradt.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 13:58

Szarka írta:
velasco írta:
Szarka írta:Kádárra és Viniciusra. Lang csak beugróként. De mondom, jöhetnek a nemzetközi rutinnal bíró védők nevei, akik láttak már 5000nél nagyobb szurkolótábort, és nem csak nb1be pallérozódtak. Otigba sérült, ott van még Guzmics, és asszem el is fogytak.

amúgy Vinicussal nem csak a gyenge játéka a gondom. Kb. annyi köze van a magyarokhoz mint nekünk a brazilokhoz.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.08.24. 14:00

velasco írta:
Szarka írta:
velasco írta:Vinicius szintén elég bizonytalan volt a meccsein amiken játszott. Langtól csak egy fokkal jobb. Amúgy Korcsmárt méltatlanul kihagytad. De mondom, nem tudom, mivel nem az én dolgom. Esetleg az újabban belső védőt játszó Pintér. Nem az én dolgom lenne ez.

amúgy Vinicussal nem csak a gyenge játéka a gondom. Kb. annyi köze van a magyarokhoz mint nekünk a brazilokhoz.

Ezt mindenki tudta.

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.08.24. 14:01

velasco írta:
Szarka írta:
velasco írta:Langra és Viniciusra hosszútávon építeni....a homokra épített ház esete.

Pintérnél még egy ott felejtett kerti asztal is jobb belső védő lenne.
CS.A.K.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 14:07

Milito írta:
velasco írta:
Szarka írta:Kádárra és Viniciusra. Lang csak beugróként. De mondom, jöhetnek a nemzetközi rutinnal bíró védők nevei, akik láttak már 5000nél nagyobb szurkolótábort, és nem csak nb1be pallérozódtak. Otigba sérült, ott van még Guzmics, és asszem el is fogytak.

Pintérnél még egy ott felejtett kerti asztal is jobb belső védő lenne.

Akkor Fiolát vagy Botkát behúzni a szélről. Vagy az U21-ben körbenézni. Biztos van olyan olyan aki azt tudja hozni mint a Vidi védője. ÉS ráadásul magyar is. De amúgy meg Korcsmár. Vele kapcsolatban én nem emlékszem nagy hibákra.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.24. 14:28

MindigÚjpest írta:
velasco írta:
MindigÚjpest írta:Senki sem tud olyan keretet összehozni,ami mindenkinek megfelel a tízmillió szövetségi kapitány országában.

attól még meg lehetne próbálni megközelíteni a lehető legjobb megoldást az adott választékból.
Nyilván,ő most jelenleg így látja. Azt gondolom,hogy a belgánál meg a Storck EB utáni szériájánál jobb lehet.

taktikailag mindenképpen felkészültebb az említett két sarlatánnál és jobb edző is az biztos. Igazából két év ment a lecsóba így. Egyébként márt csak azért is megéri bedobni a valamire való fiatalokat, mert akár egy szerencsés lövésnek is köszönhetően bekerülhetnek a vérkeringésbe. Lásd Kleinheisler esete. Most vajon hol lenne?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.08.24. 14:29

sznot írta:
Cselszky írta:
sznot írta:
Lang rutinosan es tapasztaltan SZAR. Egy haveri focira se hivnam be, nemhogy a valogatottba.
Ja es csak padozik a csapataban.

A bajnokságban az utolsó 3 meccset végigjátszotta.

https://www.transfermarkt.com/adam-lang ... ler/168088
Igaz, csak az első két bajnokin nem játszott, illetve a nemzetközibe nem merik betenni.

Nem ellentmondani akartam, csak az utolsó mondatodat árnyalni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”