kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
Ha Szombathelyen épül 9 ezres (úgy tudom), akkor nálunk az 5 ezres miért reális?
kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
Ha Szombathelyen épül 9 ezres (úgy tudom), akkor nálunk az 5 ezres miért reális?
A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
kristof98.haladas írta:A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
Mert nem kell Budapestre 4-5 UEFA 4es stadion.Nálunk 10 évből 9-ben magasabb az átlagnézőszám,mint nálatok.
A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:A Fröccsös írta:
Mert nem kell Budapestre 4-5 UEFA 4es stadion.Nálunk 10 évből 9-ben magasabb az átlagnézőszám,mint nálatok.
Úgy tudom, hogy egy UEFA 3-as stadion is lehet 8 ezer férőhelyes. Eddig milyen csapatok kaptak és mekkorát, akkor nekünk is jár...
Átlagnézőszám tekintetében, idén már más az ábra. A jövő meg majd kiderül...
kristof98.haladas írta:A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:Mert nem kell Budapestre 4-5 UEFA 4es stadion.Nálunk 10 évből 9-ben magasabb az átlagnézőszám,mint nálatok.
Úgy tudom, hogy egy UEFA 3-as stadion is lehet 8 ezer férőhelyes. Eddig milyen csapatok kaptak és mekkorát, akkor nekünk is jár...
Azért tegyük hozzá,hogy mi Sopronban játszunk.Szombathelyen idén is nagyobb lenne a Vasas nézőszámánál.
Adamek írta:A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
az ideális az lenne, ha lenne Szombathelyen és minden megyeszékhelyen (ahol van valami futballélet) egy 10-20 ezres Pesten meg két ehhez hasonló (ha már a szurkolás nem megengedett simán értelmetlen mindenkinek egy névreszóló stadion, kell egy bérstadion északra egy meg délre) és egy negyvenezres ami minden szintre megfelel nemzetközileg is, aztán kellene egy valagnyi sokpályás edzőközpont, kerületenként Pesten és minden megyébe 1-2 amivel ki lehetne váltani a régi szakadt önkormányzati pályákat, alkalmas lenne tömegsportra, élvonalbeli edzésre és megyei osztályok bajnokaira is
Szpari4Life írta:Adamek írta:A Fröccsös írta:
az ideális az lenne, ha lenne Szombathelyen és minden megyeszékhelyen (ahol van valami futballélet) egy 10-20 ezres Pesten meg két ehhez hasonló (ha már a szurkolás nem megengedett simán értelmetlen mindenkinek egy névreszóló stadion, kell egy bérstadion északra egy meg délre) és egy negyvenezres ami minden szintre megfelel nemzetközileg is, aztán kellene egy valagnyi sokpályás edzőközpont, kerületenként Pesten és minden megyébe 1-2 amivel ki lehetne váltani a régi szakadt önkormányzati pályákat, alkalmas lenne tömegsportra, élvonalbeli edzésre és megyei osztályok bajnokaira is
Ott a pont. Annyi kiegészítéssel, hogy bár Nyíregyháza megyeszékhely, én bőven elégedett leszek a 7 ezressel, ha lesz.
Szpari4Life írta:Adamek írta:A Fröccsös írta:
Ott a pont. Annyi kiegészítéssel, hogy bár Nyíregyháza megyeszékhely, én bőven elégedett leszek a 7 ezressel, ha lesz.
A Fröccsös írta:Szpari4Life írta:Adamek írta:az ideális az lenne, ha lenne Szombathelyen és minden megyeszékhelyen (ahol van valami futballélet) egy 10-20 ezres Pesten meg két ehhez hasonló (ha már a szurkolás nem megengedett simán értelmetlen mindenkinek egy névreszóló stadion, kell egy bérstadion északra egy meg délre) és egy negyvenezres ami minden szintre megfelel nemzetközileg is, aztán kellene egy valagnyi sokpályás edzőközpont, kerületenként Pesten és minden megyébe 1-2 amivel ki lehetne váltani a régi szakadt önkormányzati pályákat, alkalmas lenne tömegsportra, élvonalbeli edzésre és megyei osztályok bajnokaira is
7 ezressel, azt a méretet mi indokolja?
Szpari4Life írta:A Fröccsös írta:Szpari4Life írta:Ott a pont. Annyi kiegészítéssel, hogy bár Nyíregyháza megyeszékhely, én bőven elégedett leszek a 7 ezressel, ha lesz.
Megyeszékhely, nem csak focira van használva, több szurkoló, mint Angyalföldön, ráadásul Budapesten akkor is legalább két stadionba botlasz, ha csak leugrasz a boltba, itt meg Debrecen van legközelebb, soroljam még?
Ne csináljátok már ezt, kurvagáz ez a cigánykodás. Tök szimpatikus csapat, klub volt a mostani Vasas, erre...
Ui.: meg nálunk vedd hozzá, hogy itt nem is tudnának sokkal kisebbet, csak ilyen győri stílusban, illetve itt csak 3 lelátót építenek, ha építenek egyáltalán, szóval igazából 4500.
Azért tegyük hozzá,hogy mi Sopronban játszunk.Szombathelyen idén is nagyobb lenne a Vasas nézőszámánál.
Tudom, hol játszik a csapatod, voltam is ott meccsen.
De magabiztos vagy "átlagnézőszámilag", majd kiderül. Végén annyian lesznek majd arányaiban, mint két legnagyobb új stadionban és kiderül, hogy feleslegesen nagyra épült...
A Fröccsös írta:Szpari4Life írta:A Fröccsös írta:
Megyeszékhely, nem csak focira van használva, több szurkoló, mint Angyalföldön, ráadásul Budapesten akkor is legalább két stadionba botlasz, ha csak leugrasz a boltba, itt meg Debrecen van legközelebb, soroljam még?
Ne csináljátok már ezt, kurvagáz ez a cigánykodás. Tök szimpatikus csapat, klub volt a mostani Vasas, erre...
Ui.: meg nálunk vedd hozzá, hogy itt nem is tudnának sokkal kisebbet, csak ilyen győri stílusban, illetve itt csak 3 lelátót építenek, ha építenek egyáltalán, szóval igazából 4500.
Tudom, hogy megyeszékhely, ez meg a főváros. A boltnál kicsit messzebb, kb. 8 perc gyalog a Fáy utca nekünk. Utána sokat kell botlani a következő stadionig...
Azt nem tudom, hogy mit értesz cigánykodáson?
Adamek írta:A Fröccsös írta:kristof98.haladas írta:Nagyjából az ekkora a reális.
az ideális az lenne, ha lenne Szombathelyen és minden megyeszékhelyen (ahol van valami futballélet) egy 10-20 ezres Pesten meg két ehhez hasonló (ha már a szurkolás nem megengedett simán értelmetlen mindenkinek egy névreszóló stadion, kell egy bérstadion északra egy meg délre) és egy negyvenezres ami minden szintre megfelel nemzetközileg is, aztán kellene egy valagnyi sokpályás edzőközpont, kerületenként Pesten és minden megyébe 1-2 amivel ki lehetne váltani a régi szakadt önkormányzati pályákat, alkalmas lenne tömegsportra, élvonalbeli edzésre és megyei osztályok bajnoki meccseire is

A Vaskezű írta:Adamek írta:A Fröccsös írta:
az ideális az lenne, ha lenne Szombathelyen és minden megyeszékhelyen (ahol van valami futballélet) egy 10-20 ezres Pesten meg két ehhez hasonló (ha már a szurkolás nem megengedett simán értelmetlen mindenkinek egy névreszóló stadion, kell egy bérstadion északra egy meg délre) és egy negyvenezres ami minden szintre megfelel nemzetközileg is, aztán kellene egy valagnyi sokpályás edzőközpont, kerületenként Pesten és minden megyébe 1-2 amivel ki lehetne váltani a régi szakadt önkormányzati pályákat, alkalmas lenne tömegsportra, élvonalbeli edzésre és megyei osztályok bajnoki meccseire is
És ha csak ennyi épülne, akkor Kálmán bá' mit avatna fel?
Dzsotti írta:A Fröccsös írta:Szpari4Life írta:Megyeszékhely, nem csak focira van használva, több szurkoló, mint Angyalföldön, ráadásul Budapesten akkor is legalább két stadionba botlasz, ha csak leugrasz a boltba, itt meg Debrecen van legközelebb, soroljam még?
Tudom, hogy megyeszékhely, ez meg a főváros. A boltnál kicsit messzebb, kb. 8 perc gyalog a Fáy utca nekünk. Utána sokat kell botlani a következő stadionig...
Ja. 4 km egyik irányban az Újpest stadionja. A másikban meg 5km a Népstadion. Majd még 2km az MTK, és még 2km a Fradi stadionja. Ez eddig 4 stadion. Bődületes távolságok. :O
Adamek írta:A Vaskezű írta:Adamek írta:az ideális az lenne, ha lenne Szombathelyen és minden megyeszékhelyen (ahol van valami futballélet) egy 10-20 ezres Pesten meg két ehhez hasonló (ha már a szurkolás nem megengedett simán értelmetlen mindenkinek egy névreszóló stadion, kell egy bérstadion északra egy meg délre) és egy negyvenezres ami minden szintre megfelel nemzetközileg is, aztán kellene egy valagnyi sokpályás edzőközpont, kerületenként Pesten és minden megyébe 1-2 amivel ki lehetne váltani a régi szakadt önkormányzati pályákat, alkalmas lenne tömegsportra, élvonalbeli edzésre és megyei osztályok bajnoki meccseire is
És ha csak ennyi épülne, akkor Kálmán bá' mit avatna fel?
kisdobosokat, úttörőket
A Fröccsös írta:Dzsotti írta:A Fröccsös írta:
Ja. 4 km egyik irányban az Újpest stadionja. A másikban meg 5km a Népstadion. Majd még 2km az MTK, és még 2km a Fradi stadionja. Ez eddig 4 stadion. Bődületes távolságok. :O
Tényleg? :O
Maradtam a példánál, a boltnál messzebb van (képletesen). Elég sokszor megtettem ezeket a távolságokat, tudom. Azért köszi a tájékoztatást!
Eddig négy és még a Kispest stadionja (maradva a Mennyei 1-nél). Egy ekkora városban, ez nem kiugró mennyiség.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég