Vidi-AEK: Huszti kiállítása - videó

Milito
Tartalék

Re: Vidi-AEK: Huszti kiállítása - videó

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.08.23. 10:22

Adamek írta:
Milito írta:
Ferencváros // Man Utd írta:A meccset nem láttam, utólag livescoreon pillantottam rá, első bejegyzés Huszti egyből piros lapja volt. Csak ezt az egy jelenetet visszakerestem, mert előzetesen volt egy sejtésem. Az pedig tökéletesen igazolódott.

Itt ütött vissza tankönyvbe illő módon az, hogy milyen káros, szar felfogásban vezetnek itthon a világtalan bírók, amihez kiválóan hozzáidomultak a csapatok. Minden apró-cseprő, lényegtelen faszságért szétfújják a meccseket, test-test elleni küzdelmek, vállal elnyomás, hozzáér a karjához azonnal eldobja magát stb. Amiket sehol máshol nem fújnak le. És ezzel párhuzamosan pont az ilyen sérülés veszéllyel járó, sunyi, alattomos geciségeket nézik el itthon és engedik tovább, ezen belül kifejezetten az ilyen "rutinosabb" arcoknak, mint Juhász, Huszti (csak a Vidinél maradva). Aljas könyöklések, odabaszások, letalpalások stb. Semmi gond, mehet tovább. Na de ha valaki szóvá merészei tenni ezt a tekintetes bíró uraságnál...! Az bezzeg minimum egyből sárga.
Ezt a tegnapit egy Ondószabó gond nélkül elengedte volna. Aztán nemzetköziben meg megy a nagy boci szemekkel a csodálkozás, hogy egy európai bíró nem mérlegel, habozás nélkül kizavarja a picsába - sajnos jogosan.

Remélem a tesiből felmentett, pogácsán hizlalt bmlsz gyökerek félrenyelték a kaviáros szendvicset a VIP-ben pöffeszkedve. Remélem tetszett nekik a mutatvány.

Figyelemre méltó gondolatok, amiket az itthoni bírói felfogásról írtál.
Én azért az mondom, hogy Husztinak elég lett volna egy sárga.

valahol a kettő között, narancs
nem tudom volt e előtte valami ügye a játékvezetővel, figyelmeztette e, ha nem akkor legyen sárga, amúgy eddig azt hittem második sárgás kiállítás volt, nem figyeltem a videon, hogy egyből piri

Nem igazán volt előzménye
CS.A.K.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.23. 11:28

Milito írta:
Adamek írta:
Milito írta:Figyelemre méltó gondolatok, amiket az itthoni bírói felfogásról írtál.

nem tudom volt e előtte valami ügye a játékvezetővel, figyelmeztette e, ha nem akkor legyen sárga, amúgy eddig azt hittem második sárgás kiállítás volt, nem figyeltem a videon, hogy egyből piri

Azért milyen szép is a sors. Hasonló erősen kétes szituban a bolgár csapat ellen a Vidi volt a haszonélvező, most amit ott kaptak, ez a bíró visszavette. Persze erre már nem nagyon szeretnek emlékezni, és akkor is inkább szemet hunytak. Ezzel együtt egy ilyen komoly téttel bíró meccsen így belenyúlni nem szabadott volna. Én is többször visszanéztem és egyértelműen talppal ment sípcsontra az ember. Már maga a szándék és mozdulat is alattomos.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.08.23. 12:04

Rühellem Husztit és a szombati pisszegése után nem sajnálom,de ez nem volt kiállítás!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Mad Max
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mad Max » 2018.08.23. 12:26

Nem láttam a meccset csak ezt a videót néztem de ez alapján szerintem ez sima piros
Látszik simán hogy talpalatnyi megy, labdát még nem így szokták elrúgni
Hajrá BLSE!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!
"Vincere Non È Importante, È L'Unica Cosa Che Conta"

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2018.08.23. 15:27

Milito írta:
Adamek írta:
Milito írta:Figyelemre méltó gondolatok, amiket az itthoni bírói felfogásról írtál.

Annyi volt az elozmeny, hogy az elso percekben ugy pattogtunk le a gorogokrol, mint a kisfiam rolam, ha focizunk. Igy probalt kompenzalni Huszti es teljesen jogosan mehetett a zuhany ala...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

Vissza: “www.nb1.hu”