Mint írtuk, döntően befolyásolta a Vidi-AEK végkimenetelét Huszti Szabolcs kiállítása.

Mint írtuk, döntően befolyásolta a Vidi-AEK végkimenetelét Huszti Szabolcs kiállítása.
ManBat írta:Eleve a szándékosság erősen megkérdőjelezhető, de egyébként is feleslegesen durva beavatkozás a meccsbe.
BSTH írta:ManBat írta:Eleve a szándékosság erősen megkérdőjelezhető, de egyébként is feleslegesen durva beavatkozás a meccsbe.
Világklasszis bíró.
Reginald McFreez írta:BSTH írta:ManBat írta:Eleve a szándékosság erősen megkérdőjelezhető, de egyébként is feleslegesen durva beavatkozás a meccsbe.
Világklasszis bíró.
Én nem tudom, hallod, mintha még nézte is volna Huszti, hova talpal. Nyilván a focisikerre kiéhezett magyar paraszt most hörög, meg kuttyog, de fordított esetben nem nagyon találnál olyan fazont, aki nagyon nyavalyogna az igazságérzet súlya alatt...
BSTH írta:Reginald McFreez írta:BSTH írta:Világklasszis bíró.
Én nem tudom, hallod, mintha még nézte is volna Huszti, hova talpal. Nyilván a focisikerre kiéhezett magyar paraszt most hörög, meg kuttyog, de fordított esetben nem nagyon találnál olyan fazont, aki nagyon nyavalyogna az igazságérzet súlya alatt...
Ez világos is. Az esetet se láttam még, a meccset se néztem, inkább berúgva fetrengtem a saját álmaim között.
Reginald McFreez írta:BSTH írta:ManBat írta:Eleve a szándékosság erősen megkérdőjelezhető, de egyébként is feleslegesen durva beavatkozás a meccsbe.
Világklasszis bíró.
HattoriHanzo írta:Reginald McFreez írta:BSTH írta:Világklasszis bíró.
Szuperobjektív szemmel nézve lehet azt mondani, hogy azt vizsgálta hova talpaljon. Én viszont úgy látom, hogy a labdát nézte. A görög gyakorlatilag pont odakaszált a lábszárával, ahova Huszti lépett. Szerencsétlen eset volt, az tény, de azért némileg van alapja a hörgésnek.
Reginald McFreez írta:HattoriHanzo írta:Reginald McFreez írta:Én nem tudom, hallod, mintha még nézte is volna Huszti, hova talpal. Nyilván a focisikerre kiéhezett magyar paraszt most hörög, meg kuttyog, de fordított esetben nem nagyon találnál olyan fazont, aki nagyon nyavalyogna az igazságérzet súlya alatt...
Szuperobjektív szemmel nézve lehet azt mondani, hogy azt vizsgálta hova talpaljon. Én viszont úgy látom, hogy a labdát nézte. A görög gyakorlatilag pont odakaszált a lábszárával, ahova Huszti lépett. Szerencsétlen eset volt, az tény, de azért némileg van alapja a hörgésnek.
A meccs hevében volt létjogosultsága. Amikor néztem a videót, és még csak messziről mutatták, én is azt mondtam, hogy "ezért bazmeg?"
Egyébként biztos nézte a labdát is, de az az igazság, hogy a labdát nem így, nem ilyen lábtartással szokjuk elrúgni (bár látom, hogy erre is megvan a kifogás, hogy nem a labdát akarta elrúgni, hanem csupán lépett).
Reginald McFreez írta:BSTH írta:Reginald McFreez írta:Én nem tudom, hallod, mintha még nézte is volna Huszti, hova talpal. Nyilván a focisikerre kiéhezett magyar paraszt most hörög, meg kuttyog, de fordított esetben nem nagyon találnál olyan fazont, aki nagyon nyavalyogna az igazságérzet súlya alatt...
Ez világos is. Az esetet se láttam még, a meccset se néztem, inkább berúgva fetrengtem a saját álmaim között.
Én is csak most láttam, ott van lent a videó. A meccs nem érdekelt, az eredmény igen. Egyszer kapcsoltam oda, a szpíker valami olyasmit ecsetelt, hogy most aztán álljon az egész ország a Vidi mögé, hát mondom álljon az egész ország a kurva anyád mögé...
HattoriHanzo írta:Reginald McFreez írta:HattoriHanzo írta:Szuperobjektív szemmel nézve lehet azt mondani, hogy azt vizsgálta hova talpaljon. Én viszont úgy látom, hogy a labdát nézte. A görög gyakorlatilag pont odakaszált a lábszárával, ahova Huszti lépett. Szerencsétlen eset volt, az tény, de azért némileg van alapja a hörgésnek.
A meccs hevében volt létjogosultsága. Amikor néztem a videót, és még csak messziről mutatták, én is azt mondtam, hogy "ezért bazmeg?"
Egyébként biztos nézte a labdát is, de az az igazság, hogy a labdát nem így, nem ilyen lábtartással szokjuk elrúgni (bár látom, hogy erre is megvan a kifogás, hogy nem a labdát akarta elrúgni, hanem csupán lépett).
Nem hiszem, hogy kifogás lenne. A videót is nehéz volt úgy megállítani, kikockázni, hogy lehessen látni az esetet - fejben azt eldönteni, hogy egy ilyen gyors mozdulatnál ne a labdára menjek, hanem szándékosan letalpaljam az ellenfelet...mindezt úgy, hogy a bíró ott van közvetlenül a szitunál? Nem életszerű.
Világklasszis bíró.
HattoriHanzo írta:Reginald McFreez írta:BSTH írta:Világklasszis bíró.
Ferencváros // Man Utd írta:A meccset nem láttam, utólag livescoreon pillantottam rá, első bejegyzés Huszti egyből piros lapja volt. Csak ezt az egy jelenetet visszakerestem, mert előzetesen volt egy sejtésem. Az pedig tökéletesen igazolódott.
Itt ütött vissza tankönyvbe illő módon az, hogy milyen káros, szar felfogásban vezetnek itthon a világtalan bírók, amihez kiválóan hozzáidomultak a csapatok. Minden apró-cseprő, lényegtelen faszságért szétfújják a meccseket, test-test elleni küzdelmek, vállal elnyomás, hozzáér a karjához azonnal eldobja magát stb. Amiket sehol máshol nem fújnak le. És ezzel párhuzamosan pont az ilyen sérülés veszéllyel járó, sunyi, alattomos geciségeket nézik el itthon és engedik tovább, ezen belül kifejezetten az ilyen "rutinosabb" arcoknak, mint Juhász, Huszti (csak a Vidinél maradva). Aljas könyöklések, odabaszások, letalpalások stb. Semmi gond, mehet tovább. Na de ha valaki szóvá merészei tenni ezt a tekintetes bíró uraságnál...! Az bezzeg minimum egyből sárga.
Ezt a tegnapit egy Ondószabó gond nélkül elengedte volna. Aztán nemzetköziben meg megy a nagy boci szemekkel a csodálkozás, hogy egy európai bíró nem mérlegel, habozás nélkül kizavarja a picsába - sajnos jogosan.
Remélem a tesiből felmentett, pogácsán hizlalt bmlsz gyökerek félrenyelték a kaviáros szendvicset a VIP-ben pöffeszkedve. Remélem tetszett nekik a mutatvány.
Milito írta:Ferencváros // Man Utd írta:A meccset nem láttam, utólag livescoreon pillantottam rá, első bejegyzés Huszti egyből piros lapja volt. Csak ezt az egy jelenetet visszakerestem, mert előzetesen volt egy sejtésem. Az pedig tökéletesen igazolódott.
Itt ütött vissza tankönyvbe illő módon az, hogy milyen káros, szar felfogásban vezetnek itthon a világtalan bírók, amihez kiválóan hozzáidomultak a csapatok. Minden apró-cseprő, lényegtelen faszságért szétfújják a meccseket, test-test elleni küzdelmek, vállal elnyomás, hozzáér a karjához azonnal eldobja magát stb. Amiket sehol máshol nem fújnak le. És ezzel párhuzamosan pont az ilyen sérülés veszéllyel járó, sunyi, alattomos geciségeket nézik el itthon és engedik tovább, ezen belül kifejezetten az ilyen "rutinosabb" arcoknak, mint Juhász, Huszti (csak a Vidinél maradva). Aljas könyöklések, odabaszások, letalpalások stb. Semmi gond, mehet tovább. Na de ha valaki szóvá merészei tenni ezt a tekintetes bíró uraságnál...! Az bezzeg minimum egyből sárga.
Ezt a tegnapit egy Ondószabó gond nélkül elengedte volna. Aztán nemzetköziben meg megy a nagy boci szemekkel a csodálkozás, hogy egy európai bíró nem mérlegel, habozás nélkül kizavarja a picsába - sajnos jogosan.
Remélem a tesiből felmentett, pogácsán hizlalt bmlsz gyökerek félrenyelték a kaviáros szendvicset a VIP-ben pöffeszkedve. Remélem tetszett nekik a mutatvány.
Figyelemre méltó gondolatok, amiket az itthoni bírói felfogásról írtál.
Én azért az mondom, hogy Husztinak elég lett volna egy sárga.
Milito írta:Ferencváros // Man Utd írta:A meccset nem láttam, utólag livescoreon pillantottam rá, első bejegyzés Huszti egyből piros lapja volt. Csak ezt az egy jelenetet visszakerestem, mert előzetesen volt egy sejtésem. Az pedig tökéletesen igazolódott.
Figyelemre méltó gondolatok, amiket az itthoni bírói felfogásról írtál.
Én azért az mondom, hogy Husztinak elég lett volna egy sárga.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég