inreallife írta:sznot írta:inreallife írta:fiatal es szabad kezet kapott. ha eler vele valamit, onnantol barhova mehet. marpedig innentol nagyreszt rajta mulik mit er el, az nb1 nem lehet gond neki, a nemzetkoziben nagyobbat domboritani pedig nem egy lehetetlen amikor az elso par korben himihumi csapatok jonnek, majd egy utosebb ellenfel ellen kibekkelni egy oda vissza vagot. az eddigi eredmenyei alapjan ez a csavo kepes lehet ra. a bizalom mindenesetre megvan, aztan majd meglatjuk.
egyebkent be lett linkelve, hogy milyen elokelo helyen all az edzoi listan. ezek alapjan top edzo, es messze messze nem talalsz megegy ilyet a balkanon. ja es a felreertesek elkerulese vegett, nem en szerkesztettem a listat, gondolom akik megtettek azok is jopar dologt tanulmanyoztak es figyelembe vettek...
Ez az edzői ranglista kb. annyira vehető komolyan, mint a Fifa ranglista.
Most megnéztem, 4 éve edzősködik, ebből 1 év szaudi pénztárcafeltöltés. Aki 4 év "tapasztalata" alapján kikiáltja top edzőnek, hát ott van gond.
anno a vidit is korberohogtek, hogy a tapasztalatlan souzat leigazoltak, mikozben egy telitalalat volt a faszi. azota nem volt ilyen jo edzo magyarorszagon. en inkabb a savanyu a szolot erzem rajtad, becsmerled az edzot es a lista keszitoit is. vegulis sznot megmondta, hogy nem top edzo, mert az o listajan nincs rajta. bocs, de inkabb nem neked hiszek...
Az becsmérlés, hogy megkérdeztem mi alapján állítod, hogy top edző? Erre jössz egy valaki(k) által szerkesztett weboldallal, ahol (ki tudja mi alapján) rangsorolják az edzőket. Mellékesen jegyzem meg, hogy a PSG egy 783. helyen pozicionált Tuchelt igazolt le most a padjára.
Amúgy meg:
1, ha már példának felhozol valakit, legalább a nevét írd le helyesen (Sousa)
2, max amiatt vagyok mérges, hogy már megint százmilliókat ölnek bele ebbe a szarba, hogy a hozzád hasonló buta fradista jól szórakozzon.