Ukrán legenda lett a Ferencváros új vezetőedzője
- Adamek
- Flegma
Re: Ukrán legenda lett a Ferencváros új vezetőedzője
viszont Máté Csabesz nagy túlélő, úgy néz ki megint maradhat az új stábban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:a magyar szekció
https://www.clubworldranking.com/rankin ... onality/87
Marko Nikolic 624., Vignetta 929., Marco Rossi 444.
de magyar állampolgárbúúl csak 1,5 van, Dárdai és Laci
ki az a Vinyetta ?
Nebúsulj Újpestről
Dárdai is 1/2 Miriuta is, szal elég gyászos a kép
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
inreallife
- Sztár
Ferencváros // Man Utd írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
A keretünk most elég jó (még egy csatár elférne, aki nem úgy csatár, mint az izlandi), és meg is vagyunk. Ha ehhez edzőként hozzá tudja rakni a magáét, kis taktikai változatossággal, megfelelő motivációval, akkor nagyon jól járhatunk vele.
mivel viszonylag keves magyar van a csapatban, es azok is jobbara hajtosak, varga, lovre, botka, ezert edzobuktatas sem varhato. nem tudom hogyan sikerult ezt az edzot megszerezni, de tobb szintet leptunk vele a "kurvak" lecserelese nelkul is. es igen, a csapat posztonkent megvan, talan meg egy csatar is beeshet a honap vegeig az edzo szemelye miatt, de mar az sem szukseges, eleg jo a keret, tobbfele taktikara is alkalmas. orom lesz nezni, ahogy hetrol hetre fejlodni fogunk, mind taktikailag, mind eronletileg. emlexem, amikor doll idejott, addig a kutyauto eronletunk megvaltozott es utana a legfobb fegyverunk lett, pedig jatekosilag nem voltunk top csapat. ez az edzo egy igen magas merce szerint fog merni, azt varom, hogy eltunnek a setalgato, utkozes kerulo, hatrapasszolgato playerek a palyarol. hogy ugyanazok maradnak-e, vagy masok az majd eldol...
kubatov takarodj!
inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
Mi alapján top edző?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
-
Ferencváros // Man Utd
- BL-menõ
inreallife írta:Ferencváros // Man Utd írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
A keretünk most elég jó (még egy csatár elférne, aki nem úgy csatár, mint az izlandi), és meg is vagyunk. Ha ehhez edzőként hozzá tudja rakni a magáét, kis taktikai változatossággal, megfelelő motivációval, akkor nagyon jól járhatunk vele.
mivel viszonylag keves magyar van a csapatban, es azok is jobbara hajtosak, varga, lovre, botka, ezert edzobuktatas sem varhato. nem tudom hogyan sikerult ezt az edzot megszerezni, de tobb szintet leptunk vele a "kurvak" lecserelese nelkul is. es igen, a csapat posztonkent megvan, talan meg egy csatar is beeshet a honap vegeig az edzo szemelye miatt, de mar az sem szukseges, eleg jo a keret, tobbfele taktikara is alkalmas. orom lesz nezni, ahogy hetrol hetre fejlodni fogunk, mind taktikailag, mind eronletileg. emlexem, amikor doll idejott, addig a kutyauto eronletunk megvaltozott es utana a legfobb fegyverunk lett, pedig jatekosilag nem voltunk top csapat. ez az edzo egy igen magas merce szerint fog merni, azt varom, hogy eltunnek a setalgato, utkozes kerulo, hatrapasszolgato playerek a palyarol. hogy ugyanazok maradnak-e, vagy masok az majd eldol...
Muszáj lesz mindenkinek összekapnia magát. Aki látványosan kikerül a csapatból, az általában egy éven belül Soroksáron végzi, vagy valami hasonló helyen.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:Marko Nikolic 624., Vignetta 929., Marco Rossi 444.
de magyar állampolgárbúúl csak 1,5 van, Dárdai és Laci
ki az a Vinyetta ?
Nebúsulj Újpestről
jahhh
a másikban meg igazad van, utána gondolkodtam, h már Palinak is az egyik fele - legyen az alsó - német, de hagyjuk is ezeket a komolytalan listákat, aki itthon iskolát teremtett az nem kerül rá, miről beszélünk akkor
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Adamek
- Flegma
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:de magyar állampolgárbúúl csak 1,5 van, Dárdai és Laci
ki az a Vinyetta ?
Nebúsulj Újpestről
jahhh
a másikban meg igazad van, utána gondolkodtam, h már Palinak is az egyik fele - legyen az alsó - német, de hagyjuk is ezeket a komolytalan listákat, aki itthon iskolát teremtett az nem kerül rá, miről beszélünk akkor
bedig a Budafokot benntartani van olyan meló mint a Herthát bevinni a 10-be
-
inreallife
- Sztár
sznot írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
Mi alapján top edző?
talan az elert eredmenyei miatt?
mindenesetre nemzetkozi szinten is magasan jegyzett edzo, a hazaiban tengodok pedig joval joval az o szintje alatt vannak. ennel jobbat meg meszaros lorinc sem tudna venni...
kubatov takarodj!
inreallife írta:Ferencváros // Man Utd írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
Szerintem az új igazolások az izlandi csatáron kívül jónak mondhatók. Viszont egy klasszikus kilences mindenképp elkélne a kezdőbe, hogy ne kelljen Lanzafaménak centert játszania. Mert ahogy néztem a Paks meccset ez volt a legfőbb oka a gyenge támadójátéknak. Az olasz egy tipikus árnyékék aki elé kell egy jó fizikumú valaki, hogy levegye róla a védőt és tudjon kötetlenül játszani. Mivel több légióst nem látnék már szívesen ott, így Futács szerintem elég jól illeszkedne ebbe a kezdőbe. Persze nyilván ő sem egy klasszis, de két átlag közül játsszon a magyar, főleg ha valamivel jobb is. Széleken Varga és Petrjak elég jó, középen Gorriaran és Spriovski is, talán Leo aki helyett jöhetne egy fiatalabb magyar srác de ne olyan minőség mint Sigér vagy Bognár. Hátsó négyes szintén elég jó szerintem a két támadószellemű szélső védővel. Az, hogy hétvégén feltett 3 belső középpályást és nem volt középcsatár, rá is nyomta a bélyegét a meccsre. Középharmadban sok tili-toli, elöl veszélytelenség. Így nem lehet egy szervezetten védekező Paksot megütni. Az egyértelmű nekem, hogy ez a keret a legjobb most a bajnokságban. Télen még 1-2 minőségi embert beépíteni és jövő nyáron kiharcolni az EL-csoportkört. Más eredményt bukásnak lehet minősíteni.
sznot írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
Mi alapján top edző?
Jogos kérdés. Top edző nem jön ide égetni magát.
Majd ha lehoz egy veretlen bajnokságot akkor elhiszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alehndr 2018.08.22. 14:18-kor.
-
inreallife
- Sztár
velasco írta:inreallife írta:Ferencváros // Man Utd írta:A keretünk most elég jó (még egy csatár elférne, aki nem úgy csatár, mint az izlandi), és meg is vagyunk. Ha ehhez edzőként hozzá tudja rakni a magáét, kis taktikai változatossággal, megfelelő motivációval, akkor nagyon jól járhatunk vele.
Szerintem az új igazolások az izlandi csatáron kívül jónak mondhatók. Viszont egy klasszikus kilences mindenképp elkélne a kezdőbe, hogy ne kelljen Lanzafaménak centert játszania. Mert ahogy néztem a Paks meccset ez volt a legfőbb oka a gyenge támadójátéknak. Az olasz egy tipikus árnyékék aki elé kell egy jó fizikumú valaki, hogy levegye róla a védőt és tudjon kötetlenül játszani. Mivel több légióst nem látnék már szívesen ott, így Futács szerintem elég jól illeszkedne ebbe a kezdőbe. Persze nyilván ő sem egy klasszis, de két átlag közül játsszon a magyar, főleg ha valamivel jobb is. Széleken Varga és Petrjak elég jó, középen Gorriaran és Spriovski is, talán Leo aki helyett jöhetne egy fiatalabb magyar srác de ne olyan minőség mint Sigér vagy Bognár. Hátsó négyes szintén elég jó szerintem a két támadószellemű szélső védővel. Az, hogy hétvégén feltett 3 belső középpályást és nem volt középcsatár, rá is nyomta a bélyegét a meccsre. Középharmadban sok tili-toli, elöl veszélytelenség. Így nem lehet egy szervezetten védekező Paksot megütni. Az egyértelmű nekem, hogy ez a keret a legjobb most a bajnokságban. Télen még 1-2 minőségi embert beépíteni és jövő nyáron kiharcolni az EL-csoportkört. Más eredményt bukásnak lehet minősíteni.
tavaly doll nekiallt kiserletezni a 3 vedos rendszerrel, majd gyorsan elfelejtette, mert jottek a dontetlenek futoszalagon. pedig egy ilyen taktikai valtas is oda tudna baszni a magyar 4-4-2 es 4-3-3-as posvanynak. egy pinter az 5 vedos rendszerevel kvazi semmit nem tudna mit kezdeni egy ilyen valtozassal...
kubatov takarodj!
-
inreallife
- Sztár
alehndr írta:sznot írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
Mi alapján top edző?
fiatal es szabad kezet kapott. ha eler vele valamit, onnantol barhova mehet. marpedig innentol nagyreszt rajta mulik mit er el, az nb1 nem lehet gond neki, a nemzetkoziben nagyobbat domboritani pedig nem egy lehetetlen amikor az elso par korben himihumi csapatok jonnek, majd egy utosebb ellenfel ellen kibekkelni egy oda vissza vagot. az eddigi eredmenyei alapjan ez a csavo kepes lehet ra. a bizalom mindenesetre megvan, aztan majd meglatjuk.
egyebkent be lett linkelve, hogy milyen elokelo helyen all az edzoi listan. ezek alapjan top edzo, es messze messze nem talalsz megegy ilyet a balkanon. ja es a felreertesek elkerulese vegett, nem en szerkesztettem a listat, gondolom akik megtettek azok is jopar dologt tanulmanyoztak es figyelembe vettek...
kubatov takarodj!
inreallife írta:velasco írta:inreallife írta:mivel viszonylag keves magyar van a csapatban, es azok is jobbara hajtosak, varga, lovre, botka, ezert edzobuktatas sem varhato. nem tudom hogyan sikerult ezt az edzot megszerezni, de tobb szintet leptunk vele a "kurvak" lecserelese nelkul is. es igen, a csapat posztonkent megvan, talan meg egy csatar is beeshet a honap vegeig az edzo szemelye miatt, de mar az sem szukseges, eleg jo a keret, tobbfele taktikara is alkalmas. orom lesz nezni, ahogy hetrol hetre fejlodni fogunk, mind taktikailag, mind eronletileg. emlexem, amikor doll idejott, addig a kutyauto eronletunk megvaltozott es utana a legfobb fegyverunk lett, pedig jatekosilag nem voltunk top csapat. ez az edzo egy igen magas merce szerint fog merni, azt varom, hogy eltunnek a setalgato, utkozes kerulo, hatrapasszolgato playerek a palyarol. hogy ugyanazok maradnak-e, vagy masok az majd eldol...
tavaly doll nekiallt kiserletezni a 3 vedos rendszerrel, majd gyorsan elfelejtette, mert jottek a dontetlenek futoszalagon. pedig egy ilyen taktikai valtas is oda tudna baszni a magyar 4-4-2 es 4-3-3-as posvanynak. egy pinter az 5 vedos rendszerevel kvazi semmit nem tudna mit kezdeni egy ilyen valtozassal...
Ahogy néztem transfermarkt-on Rebrov legtöbbet 3-4-3-ban játszott a Kijevvel...szóval még akár ez is lehet. A játékosok meglennének hozzá. Szívesebben is látnám így a Fradit, mert ez a silány 4-3-3-as Barca utánzat tényleg elég gagyi. Mondjuk Lanzának a Leicester city féle modern 4-4-2 és a Honvéd féle 3-5-2 kívül nem nagyon lenne helye. Ha jön egy jó csatár, azt is el tudom képzelni, hogy kikerül a kezdőből. Az a fajta 3-4-3 amit Conte játszatott a Chelsea-vel, eléggé ülne az NB1-ben. Igazi lerohanós, mozgalmas, látványos támadófoci, markáns szélsőjátékkal. Kíváncsi leszek a Rebrov féle taktikára majd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára velasco 2018.08.22. 14:36-kor.
- Adamek
- Flegma
alehndr írta:sznot írta:inreallife írta:tegnap meg nem voltam meggyozodve, hogy jobban jarunk, ma mar igen. kifejezetten top edzo jott, barmennyire is utalom a fideszes fajtajat, szerintem most nagyon belenyultak a tutiba. a lenyeg, hogy 3 evig sehova ne engedjek el a palit, bar gyanitom a nem publikus szerzodeshossz pont azt takarja, hogy barmikor lelephet, az nb1 sajna semmilyen megkoto erot nem tud kifejteni. viszont hagyni kell, had szelektaljon, mar 1 ev alatt is olyan alapokat tud lerakni, amibol egy evtizedre lehet majd epitkezni. nagyon nagyon jonak tunik most minden...
Mi alapján top edző?
ha ezt a bajnokságot behúzzuk akkor Doll mindenképpen veretlenül lesz bajnok, remélem visszahozzuk mert onnantól top edző lesz ő is
valamint remélem összejön a veretlenek dobogója, a Vidimol és a Loki is meg tudja csinálni, idén Bandibáéknak sem kell leadni semmilyen megyei havernak a pontokat úghogy meglehet a dolog három új top-ra váltó edzővel
-
inreallife
- Sztár
Adamek írta:alehndr írta:sznot írta:
Mi alapján top edző?
ha ezt a bajnokságot behúzzuk akkor Doll mindenképpen veretlenül lesz bajnok, remélem visszahozzuk mert onnantól top edző lesz ő is
valamint remélem összejön a veretlenek dobogója, a Vidimol és a Loki is meg tudja csinálni, idén Bandibáéknak sem kell leadni semmilyen megyei havernak a pontokat úghogy meglehet a dolog három új top-ra váltó edzővel
kulonben is rebrovnak van ket csillagja * * , mig doll a listan sincs. :)
kubatov takarodj!
inreallife írta:alehndr írta:sznot írta:
Mi alapján top edző?
fiatal es szabad kezet kapott. ha eler vele valamit, onnantol barhova mehet. marpedig innentol nagyreszt rajta mulik mit er el, az nb1 nem lehet gond neki, a nemzetkoziben nagyobbat domboritani pedig nem egy lehetetlen amikor az elso par korben himihumi csapatok jonnek, majd egy utosebb ellenfel ellen kibekkelni egy oda vissza vagot. az eddigi eredmenyei alapjan ez a csavo kepes lehet ra. a bizalom mindenesetre megvan, aztan majd meglatjuk.
egyebkent be lett linkelve, hogy milyen elokelo helyen all az edzoi listan. ezek alapjan top edzo, es messze messze nem talalsz megegy ilyet a balkanon. ja es a felreertesek elkerulese vegett, nem en szerkesztettem a listat, gondolom akik megtettek azok is jopar dologt tanulmanyoztak es figyelembe vettek...
Ez az edzői ranglista kb. annyira vehető komolyan, mint a Fifa ranglista.
Most megnéztem, 4 éve edzősködik, ebből 1 év szaudi pénztárcafeltöltés. Aki 4 év "tapasztalata" alapján kikiáltja top edzőnek, hát ott van gond.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
inreallife írta:Adamek írta:alehndr írta:Jogos kérdés. Top edző nem jön ide égetni magát.
kulonben is rebrovnak van ket csillagja * * , mig doll a listan sincs. :)
Wow!
Valverdének egy sincs, pedig ő vezeti a listát..
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ
-
Javier Arizmendi
- Sztár
inreallife írta:egyebkent be lett linkelve, hogy milyen elokelo helyen all az edzoi listan. ezek alapjan top edzo, es messze messze nem talalsz megegy ilyet a balkanon.
balkánon? úgy értve, hogy a rácoknál és a mi kutyánk kölkénél? kicsit erős lesz ez így.
valami info, hogy Szurkisz mér nem hosszabbított vele a Kijevnél 2017-ben?
ETO
-
inreallife
- Sztár
sznot írta:inreallife írta:alehndr írta:Jogos kérdés. Top edző nem jön ide égetni magát.
Ez az edzői ranglista kb. annyira vehető komolyan, mint a Fifa ranglista.
Most megnéztem, 4 éve edzősködik, ebből 1 év szaudi pénztárcafeltöltés. Aki 4 év "tapasztalata" alapján kikiáltja top edzőnek, hát ott van gond.
anno a vidit is korberohogtek, hogy a tapasztalatlan souzat leigazoltak, mikozben egy telitalalat volt a faszi. azota nem volt ilyen jo edzo magyarorszagon. en inkabb a savanyu a szolot erzem rajtad, becsmerled az edzot es a lista keszitoit is. vegulis sznot megmondta, hogy nem top edzo, mert az o listajan nincs rajta. bocs, de inkabb nem neked hiszek...
kubatov takarodj!
-
inreallife
- Sztár
Javier Arizmendi írta:inreallife írta:egyebkent be lett linkelve, hogy milyen elokelo helyen all az edzoi listan. ezek alapjan top edzo, es messze messze nem talalsz megegy ilyet a balkanon.
balkánon? úgy értve, hogy a rácoknál és a mi kutyánk kölkénél? kicsit erős lesz ez így.
valami info, hogy Szurkisz mér nem hosszabbított vele a Kijevnél 2017-ben?
1000+1 oka is lehet, megha nyilvanossagra is hoztak volna, akkor sem biztos, hogy az volt a valos ok. gondolom tobbet es jobbat akart, mert a sivatagi szakllasok mindent is megigertek, amire ajtot mutattak neki. a ficko ketsegkivul tehetseges, es lathatoan van az a penz, amiert hajlando "eladni" a tudasat. mivel oroszek mindent titkositottak, csak talalgatni lehet, de annak sok ertelme amugy sincs. az biztos, hogy vastagon irt a tolla, kubatov pedig aldasat adta ra. egy a lenyeg, ert a focihoz, es penzert barmire kepes, pont ilyen edzore volt szuksegunk. az mas kerdes, hogyha raigernek, egybol tiplizni fog, de addig olyan alapokat rakhat le, amibol evekig profitalni fog nemcsak a fradi, de akar a magyar labdarugas is...
kubatov takarodj!