adrenalin69 írta:Wegry írta:Juj szegények, azért el be pityeregjétek magatokat, hogy elhoztuk ezt az assetudomkicsodát.
Elhoztátok??? Giga lol! Az öreg kifizeti a stadion árát, kis butuska!
Szóval Botka ott marad Kispesten?
adrenalin69 írta:Wegry írta:Juj szegények, azért el be pityeregjétek magatokat, hogy elhoztuk ezt az assetudomkicsodát.
extex írta:adrenalin69 írta:Wegry írta:Juj szegények, azért el be pityeregjétek magatokat, hogy elhoztuk ezt az assetudomkicsodát.
Szóval Botka ott marad Kispesten?
BlancoAgilon38 írta:A Fröccsös írta:just írta:Nincs az az Isten amiért én Vasas mezt égetnék...max kívágnám a nevet és azt..de hogy a csapatom mezét.. érdekes..
Nekem is ez jutott eszembe.
Ezért vannak név nélküli mezeim.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Ezért vannak név nélküli mezeim.
nekem csapatlogó, márkajelzés nélküli és színtelen az összes
igazából nem is mez hanem kínai cérnapóló
Nekem van pár mezem, sálam, gatyóm, gravírozott cuccom, nyakba akasztós dolog és négy feles poharam is címerrel. És egy karkötőm, amit egy kedves fórumtárstól kaptam.
Nesi írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:nekem csapatlogó, márkajelzés nélküli és színtelen az összes
Nekem van pár mezem, sálam, gatyóm, gravírozott cuccom, nyakba akasztós dolog és négy feles poharam is címerrel. És egy karkötőm, amit egy kedves fórumtárstól kaptam.
én már címereket gyűjtök és korongokat, a sálmániám maradt, de mezeket már nem veszek :)
West Ham-es szappanom és samponom is van .... :D
Nesi írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:nekem csapatlogó, márkajelzés nélküli és színtelen az összes
én már címereket gyűjtök és korongokat, a sálmániám maradt, de mezeket már nem veszek :)
West Ham-es szappanom és samponom is van .... :D
Maradonapoli írta:Már megint...?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Már megint...?
most az idegenbelit
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Már megint...?
most az idegenbelit
sosem figyelek a részletekre :(
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég