Libritor írta:beroka írta:nick2005 írta:Sokkal jobb volt tegnap nélkülük a Diósgyőr, nem láttam a meccset, de az összefoglalóban egyetlen DVTK helyzetet sem mutattak.
Ugrai a Vidit, Fradit kivéve bárhova beférne, és szinte mindenhol erősítést jelentene, Busait nem tudom.
Isten mentsen minket Ugraitól...
Akkora játékosnak tartod de nem értem mire.
Mimd a Fradinál mind a gyenge Diósgyőrnél megbukott.
Mehet a Vasasba vagy Gyirmótra kb az a szintje.
Képességei jók, ha fejben rendben van, akkor remek játékra képes, mer és tud cselezni, ez látható volt pl a válogatottban.
Azóta szétesett, viszont ha olyan helyre kerül, ahol rendbe tudják tenni, akkor sokat lehet nyerni vele.
De tényleg, mit kellene még tenni, h fejben rendben legyenek ezek a nagyszerű futballisták, a seggük ki van nyalva, folyamatosan dagad a bankszámlájuk, pszichológus dolgozik a csapat mellett, kiváló infrastrukturális körülmények között futballozhatnak, már azt sem mondhatjuk, h a túl nagy elvárás bénítja meg őket mert az sincs, a közönség sem nyomaszthatja, ui 1500-2000 szurkoló jár a meccsekre. Sokkal inkább azt látom beteljesedni amit Hrutka nyilatkozott a mai futballistákról, miszerint az aránytalanul magas bér kiöli belőlük a motivációt, nincs a játékosnak igénye, h jobb legyen, mert mitől is lenne. Az ügy hátterében az áll, h csökkenteni akarták a fizetésüket, amit ők nem fogadtak el. Ezért a szarért havi 3,5 milliót vesznek fel fejenként. Sebaj, 1-2 hét és az új helyükön megkapják majd. ++level++magyarlabdarugas++2018
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.