Élő közvetítés és a gólok története a 4. forduló szombati meccseiről

SuperDepor
Moderátor

Re: Élő közvetítés és a gólok története a 4. forduló szombati meccseiről

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.12. 11:22

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Kondi szerintem előbb-utóbb gatyába rázta volna őket, így remélhetőleg ez elmarad, de függ attól is, hogy ki lesz az új edző, illetve Révész hagyja-e majd dolgozni, vagy megint nem bír az egójával.

kizártnak tartom, ezt az összeterelt birkahalmazt még az ő szakmai zsenije sem tudta volna gatyába rázni, ilyen szar állomány még nem volt az nb1-ben beleértve a borzalmas emlékű Tiszakécskét, III.Kercsit, a Nagykanizsát, az Egert vagy Nagylaki szegedi rémálmát

Ja, közben beugrott, hogy a kérdés már eldőlt: Dajka lesz az edző. Nem hiszem, hogy ő csodát tehet.

két hét múlva megyünk oda, kicsit javítunk a teljesítményükön és helyet is cserélünk a tabellán, továbbra sem tudom elképzelni, h ez a csapat a közeljövőben meccset fog nyerni
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.12. 11:24

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:kizártnak tartom, ezt az összeterelt birkahalmazt még az ő szakmai zsenije sem tudta volna gatyába rázni, ilyen szar állomány még nem volt az nb1-ben beleértve a borzalmas emlékű Tiszakécskét, III.Kercsit, a Nagykanizsát, az Egert vagy Nagylaki szegedi rémálmát

Ja, közben beugrott, hogy a kérdés már eldőlt: Dajka lesz az edző. Nem hiszem, hogy ő csodát tehet.

két hét múlva megyünk oda, kicsit javítunk a teljesítményükön és helyet is cserélünk a tabellán, továbbra sem tudom elképzelni, h ez a csapat a közeljövőben meccset fog nyerni

pedig fogtok, amúgy szerintem most mocskosan alacsony lesz a bennmaradási pontküszöb, valszeg tényleg az egymás ellen 3-3 meccs fog dönteni a 4-5 hátsó gárda között
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.08.12. 11:58

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:A Várda helyzete biztató, de azért egyelőre nem pezsgőznék a kiesésük miatt. Nem láttam a meccset, de az ellenfelek ismeretében előzetesen is benne volt, hogy az első négy forduló után 0 pontjuk lesz.

a játékuk is elég kilátástalan szerencsére, olyanok mint egy utcák-terek bajnokságából valami haveri galeri, csak ők még haverok sem

Kondi szerintem előbb-utóbb gatyába rázta volna őket, így remélhetőleg ez elmarad, de függ attól is, hogy ki lesz az új edző, illetve Révész hagyja-e majd dolgozni, vagy megint nem bír az egójával.

Az már hét elején eldőlt, hogy Dajka Laci lesz edző. Dajka nekem mindig szimpatikus volt, mint ember, de szerintem egy kicsit langyos víz. Azt meg majd meglátjuk, hogy mennyire lehet önálló.
########################
HAJRÁ HALI!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.08.12. 12:02

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Ez a diósgyőri keret nagyon gyenge - talán a leggyengébb a mezőnyben -, engem nem is ez zavar, sokkal inkább az, h ezek a játékosok a tudásuk 30-40%-át prezentálják hétről hétre.

szerencsétek lesz, a Várda és minden idők legszarabb Felcsútja kisegít benneteket
csak ki ne rúgják Benczést

"Feczkó Tamás: - Egy nagyon jól játszó DVTK-t győztünk le egy nagyon jó iramú mérkőzésen."
"Fernando Fernandez: - Gratulálok az MTK győzelméhez! A mai mérkőzésen az eredmény a legrosszabb, de a játékosaimról jókat tudok mondani."
most visszakerestem a böngészési előzményekben, h valóban ezt a meccset néztem e

Csak az összefoglalót láttam, de abban egyetlen egy DVTK helyzet sem volt, csak MTK lehetőségeket láthattunk. Azt hittem a végén lesz egy, de aztán kiderült, hogy nem helyzet miatt, hanem csak azért mutatták akkor az MTK térfelét, hogy láthassuk, ahogy a spori lefújja a meccset.

Jövő héten a Hali megy Diósgyőrbe. Kicsit tartok a meccstől, mert a nagy számok törvénye alapján néha a DVTK-nak is össze kell, hogy jöjjön egy-egy meccs, és most már rég volt példa erre. Meglátjuk, azért a pontszerzésben bízom.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”