SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
S.O.A.D. írta:SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
ilyenért persze nem jár zárt kapu, csak a verbális véleménynyilvánításért...
SuperDepor írta:S.O.A.D. írta:SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
Nagyon kíváncsi vagyok, h mi lesz a büntetés, valszeg nem zárt kapu. Azért huhogni kellett volna, nem üveggel dobálózni.
SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
Cselszky írta:Kissé meglepett, hogy folyton fütyültek, hőzöngtek, indulatosan üvöltöztek és mutogattak a Videoton játékosai felé.
SuperDepor írta:S.O.A.D. írta:SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
Nagyon kíváncsi vagyok, h mi lesz a büntetés, valszeg nem zárt kapu. Azért huhogni kellett volna, nem üveggel dobálózni.
famate írta:SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
Valószínűleg műanyag üvegről van szó, bár azt sem értem, hogy hogy kerülhetett be, mert azt is ki kell tölteni, de lehet a BL előselejtezőkben még nincs ilyen szigorúan véve.
ManBat írta:famate írta:SuperDepor írta:nyugaton már megoldották, sörösüveg a lelátón, 20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés
Valószínűleg műanyag üvegről van szó, bár azt sem értem, hogy hogy kerülhetett be, mert azt is ki kell tölteni, de lehet a BL előselejtezőkben még nincs ilyen szigorúan véve.
üveg volt az, és vagy basztak a szabályzatra a büfében, vagy csempészve lett

famate írta:ManBat írta:famate írta:Valószínűleg műanyag üvegről van szó, bár azt sem értem, hogy hogy kerülhetett be, mert azt is ki kell tölteni, de lehet a BL előselejtezőkben még nincs ilyen szigorúan véve.
üveg volt az, és vagy basztak a szabályzatra a büfében, vagy csempészve lett
Átmehetünk NCIS-be, de amikor Juhász tartja az üveget, akkor látszik, hogy annak csavaros teteje van.
Svédországban ezeket a 3,5%-os szar Carlsbergeket adják a legtöbb focimeccsen, meg koncerten. Az üveges kivitel így néz ki:
Ettől függetlenül egy ilyen teli műanyag flakon 20 méterről ugyanúgy életveszélyes tudna lenni.
SuperDepor írta:famate írta:ManBat írta:üveg volt az, és vagy basztak a szabályzatra a büfében, vagy csempészve lett
Átmehetünk NCIS-be, de amikor Juhász tartja az üveget, akkor látszik, hogy annak csavaros teteje van.
Svédországban ezeket a 3,5%-os szar Carlsbergeket adják a legtöbb focimeccsen, meg koncerten. Az üveges kivitel így néz ki:
Ettől függetlenül egy ilyen teli műanyag flakon 20 méterről ugyanúgy életveszélyes tudna lenni.
akkor ? :)
SuperDepor írta:famate írta:ManBat írta:üveg volt az, és vagy basztak a szabályzatra a büfében, vagy csempészve lett
famate írta:SuperDepor írta:famate írta:Átmehetünk NCIS-be, de amikor Juhász tartja az üveget, akkor látszik, hogy annak csavaros teteje van.
Ez látszólag nem volt tele (a videóban repülő műanyag flakon sem), így nyilván nagy kárt nem tehetett volna a játékosokban, tehát amit te írtál, hogy "20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés" az nem állja meg a helyét.
DE
A stadion hibázott, mert attól még szándékosan valaki egy teli flakont bedobhat a szurkolók/játékosok közé, és akkor életveszélyes sérülést tudna vele okozni.
Ennyi nyomozást meg moralizálást nem ér az egész, csak gondoltam a teljes morális pánikot elkerülendő ezt így beböfögöm ide :D
SuperDepor írta:famate írta:SuperDepor írta:akkor ? :)
Ez látszólag nem volt tele (a videóban repülő műanyag flakon sem), így nyilván nagy kárt nem tehetett volna a játékosokban, tehát amit te írtál, hogy "20 méterről fejen bassza egy ilyennel, garantált koponyatörés" az nem állja meg a helyét.
DE
A stadion hibázott, mert attól még szándékosan valaki egy teli flakont bedobhat a szurkolók/játékosok közé, és akkor életveszélyes sérülést tudna vele okozni.
Ennyi nyomozást meg moralizálást nem ér az egész, csak gondoltam a teljes morális pánikot elkerülendő ezt így beböfögöm ide :D
Nem a stadionnal van bajom, hanem azzal a gyakorlattal, h a verbális rendbontás - szavaiddal élve - nagyobb morális pánikot, és ennek megfelelően nagyobb büntetést szokott maga után vonni, mint a fizikai. Nem tudom, h üveg vagy műanyag volt, a cikkben sörösüvegként írják, ebből indultam ki.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég