HattoriHanzo írta:SAW írta:HattoriHanzo írta:Ezek szerint akkor még több mint 10 ütőképes embere volt a VF-nek?
Rászerveztek egy rendezvényre, amit a másik nem annak várt.
Én a VF-t mindig kicsit elszigeteltnek éreztem. Szerintem soha nem tudták kiharcolni maguknak a valódi legitimitást és elismerést a lila lelátón. Ők voltak ott évekig, aki ilyesmit akart csinálni, az közelebb ment hozzájuk, de messze volt ez attól a kohéziótól és minőségtől (moszkvicsslusszkulcsnak luxuscikk) amit az UVB képviselt és tudott.
Igen, tudom. Csak ugye most elég szánalmasan hangzik a közleményük azon része, hogy maximum 10-en tudnának felállni.
A minőséges részt szerintem inkább inreallife felé kellett volna küldened, nem moszkvicsnak. :)
A szovjet gyártmányra jött ki a nyelvtörő, innen is elnézést.
Más eset a kettő persze és a VF nem huligán brigád az olykori keménykedések ellenére.
De épp amit említenek, hogy nem nagyon támogatták őket a többiek a boxban mutat rá, hogy sehol az elfogadottságuk az UVB-hez képest.
Akik szintén nem a hool vonalat vitték, bár csetepaté ott is akadt, lásd pl. a diók elleni autópályás kalandot a dunaújvárosi teremtorna előtt.
Sajnos szétesni látszik a kapu mögötti történet, homályos hírek jönnek-mennek épp akkor amikor valami összehozó jellegű vonalnak kéne kiemelkednie a reményhez.