daneee írta:gw írta:mi adja a meccset? az M4-en valami atletika lesz...
Duna World
10x! :)
daneee írta:gw írta:mi adja a meccset? az M4-en valami atletika lesz...
Duna World
gw írta:daneee írta:gw írta:mi adja a meccset? az M4-en valami atletika lesz...
Duna World
Nekem tökmindegy,hogy te vagy az Igi vagy nem,de,ha tíz éve olvasod ezt a fórumot akkor valami sejtésed kéne,hogy legyen Igiről.velasco írta:SAW írta:velasco írta:az első kommentjeim közt voltak kirohanások de szerencsére tudom magam moderálni. néha engem is beszippant a gyűlölünk mindenkit frusztráció. ez inkább a múltban volt rám jellemző de az idő múlásával egyre kevésbé. szal nem gáz a szitu
Melyik nicknéven hozott első kommentjeidre gondolsz?
Mindegy persze, nem újabb "Igi hitelesség" frontot nyitnék, épp, hogy az értelmes párbeszéd talaját egyengetném.
itt rohadjak meg ha tudom ki az az Igi. de most komolyan. kb 10 éve szoktam itt olvasgatni a kommenteket néha néha. volt is egy két nicknevem de minimális hozzászólással. majd nagyon néztek ha tényleg visszatér az arc akivel kevertek :D
daneee írta:gw írta:daneee írta:Duna World
Azért ez elgondolkodtatott, mint friss netes koromban a jó8 :D
HattoriHanzo írta:Egész elfogadható eddig a Vidi játéka.
ManBat írta:HattoriHanzo írta:Egész elfogadható eddig a Vidi játéka.
Scsepovics is sokkal jobban tolja, mint a bolgárok ellen.
ManBat írta:Nagyon balfasz ez a kommentátor
BEARGRYLLS írta:ManBat írta:HattoriHanzo írta:Egész elfogadható eddig a Vidi játéka.
Azért az ellenfél is gyengébb.
BEARGRYLLS írta:ManBat írta:HattoriHanzo írta:Egész elfogadható eddig a Vidi játéka.
laller89 írta:BEARGRYLLS írta:ManBat írta:Scsepovics is sokkal jobban tolja, mint a bolgárok ellen.
Az egy dolog hogy a vidi feljavult de hogy az ellenfellel milyen benito teknikat alkalmaz azt nem tudom, a ludogoretz meg most
malmo is borzaszto gyengen jatszik.
Mantequilla írta:BEARGRYLLS írta:ManBat írta:Scsepovics is sokkal jobban tolja, mint a bolgárok ellen.
Látványosan, egyéni képességekben nincs akkora különbség, mint a Ludogorets ellen volt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég