Sokkoló nyilatkozatot tett a DVTK mestere

ManBat
Aranylabdás

Re: Sokkoló nyilatkozatot tett a DVTK mestere

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 21:21

SuperDepor írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:kizárólag, semmi más nem történt

nem kellett volna elvállalnia a kettős terhelést a szakmai igazgatói pozícióval és nem tudta lereagálni az öltözői gondokat tavasszal, ezek azok amiket a nyakába lehet varrni

úgy nem is lehet fegyelmet tartani, h felbontja a szerződését egy játékosnak, mert edzés végén nem segít a többieknek az edzőkaput levinni a pályáról

nem csak ez volt a gondja Nonóval, és ezt te is jól tudod, maga volt a megtestesült fegyelmetlenség
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.05. 21:25

Maradonapoli írta:októberben már nem leszel a klubnál - de csak azért nem hamarabb, mert beleszaró és töketlen a vezetés

hülyeség kapkodni, szerintem már ezzel az egy ponttal is megvan a 11 hely, a 10.-re se kell majd sokkal több elnézve a Hali-Paks-PUFI triót
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.05. 21:32

Adamek írta:
Maradonapoli írta:októberben már nem leszel a klubnál - de csak azért nem hamarabb, mert beleszaró és töketlen a vezetés

hülyeség kapkodni, szerintem már ezzel az egy ponttal is megvan a 11 hely, a 10.-re se kell majd sokkal több elnézve a Hali-Paks-PUFI triót

igen, elképzelhető - miután éveken keresztül erőn felül teljesítettek -, h az idén a Paks is beszáll a csatába, nekünk pedig van egy óriási előnyünk, turul mezben lépünk pályára
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.05. 21:48

SuperDepor írta:
Adamek írta:

igen, elképzelhető - miután éveken keresztül erőn felül teljesítettek -, h az idén a Paks is beszáll a csatába, nekünk pedig van egy óriási előnyünk, turul mezben lépünk pályára

plusz ott figyel a férfi denevér véleménye is, ha ő azt mondja esélyetek sincs akkor ezer százalék, hogy nem lesz baj
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 21:50

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:hülyeség kapkodni, szerintem már ezzel az egy ponttal is megvan a 11 hely, a 10.-re se kell majd sokkal több elnézve a Hali-Paks-PUFI triót

plusz ott figyel a férfi denevér véleménye is, ha ő azt mondja esélyetek sincs akkor ezer százalék, hogy nem lesz baj

nem azt mondtam, hogy nincs esélyünk, de sebaj, már megszoktam, hogy amit én írok, az csak kifigurázásra elég nálad
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.05. 22:17

ManBat írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:igen, elképzelhető - miután éveken keresztül erőn felül teljesítettek -, h az idén a Paks is beszáll a csatába, nekünk pedig van egy óriási előnyünk, turul mezben lépünk pályára

nem azt mondtam, hogy nincs esélyünk, de sebaj, már megszoktam, hogy amit én írok, az csak kifigurázásra elég nálad

ez így van

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 22:33

Adamek írta:
ManBat írta:
Adamek írta:plusz ott figyel a férfi denevér véleménye is, ha ő azt mondja esélyetek sincs akkor ezer százalék, hogy nem lesz baj

ez így van

egy fickót, akinek egy fekete-afrikai válogatott a kedvence, azt egyáltalán lehet komolyan venni?

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2018.08.05. 22:37

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:forgácsnak ki lenne?

Tamás Márk

de akkor kit rakjon középre?

Legkevesbe rossz alternativa az lenne hogy kozepen Karan es Brkovic van. Karan serult volt most kezdett el edzeni.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.05. 22:40

velasco írta:
Adamek írta:
ManBat írta:nem azt mondtam, hogy nincs esélyünk, de sebaj, már megszoktam, hogy amit én írok, az csak kifigurázásra elég nálad

ez így van

egy fickót, akinek egy fekete-afrikai válogatott a kedvence, azt egyáltalán lehet komolyan venni?

nem lesz könnyű, de megpróbálok szerezni egyet neked, eltarthat pár napig is az ügy

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 22:43

Adamek írta:
velasco írta:
Adamek írta:ez így van

nem lesz könnyű, de megpróbálok szerezni egyet neked, eltarthat pár napig is az ügy

saját magad paródiájának is rossz vagy kb...

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 22:45

Pauly D írta:
velasco írta:
ManBat írta:Tamás Márk

de akkor kit rakjon középre?

Legkevesbe rossz alternativa az lenne hogy kozepen Karan es Brkovic van. Karan serult volt most kezdett el edzeni.

amugy ha csak minden csapatrészbe jött volna egy izmosabb szabadon igazolható légiós, már nem lenne ilyen egyértelmű a kiesés. id. tajti szakértelmét dicséri

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2018.08.05. 22:53

velasco írta:
Pauly D írta:
velasco írta:de akkor kit rakjon középre?

amugy ha csak minden csapatrészbe jött volna egy izmosabb szabadon igazolható légiós, már nem lenne ilyen egyértelmű a kiesés. id. tajti szakértelmét dicséri

Bar sehol nem allunk jol de a kozeppalya kozepen vagyunk a leggyengebbek oda erkezett a dragalatos Tajti gyerek aki nagyon labdaba se er de jol elfutkarozik maganak. Lasd tegnap.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 23:01

Pauly D írta:
velasco írta:
Pauly D írta:Legkevesbe rossz alternativa az lenne hogy kozepen Karan es Brkovic van. Karan serult volt most kezdett el edzeni.

Bar sehol nem allunk jol de a kozeppalya kozepen vagyunk a leggyengebbek oda erkezett a dragalatos Tajti gyerek aki nagyon labdaba se er de jol elfutkarozik maganak. Lasd tegnap.

kb minden golt eddig középről kaptatok. illetve a támadók meg lepkefing. bacsában van agilitás, de egy lassú, nívótlan játékos. egy faxa belső védő, egy vkp meg egy veszélyes támadó kellett volna ha minimálisan nézem. direkt figyeltem tegnap az egykori barca nevelés alakítását. egy hulladék. még abban sem vagyok biztos hogy az nb1 szintjét megüti

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.08.05. 23:17

velasco írta:
Adamek írta:
velasco írta:egy fickót, akinek egy fekete-afrikai válogatott a kedvence, azt egyáltalán lehet komolyan venni?

saját magad paródiájának is rossz vagy kb...

igazság szerint ez simán benne lehet a pakliban

Forrest Gump
BL-menõ
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Forrest Gump » 2018.08.05. 23:25

bódoggal minden jobb lenne
"Te hoztál fel minket a nagyok közé, és Te tettél minket is naggyá. Egy igaz ember, igazi mester, egy darabka történelem... Ez mind Te vagy nekünk. Köszönünk mindent! Isten veled, Garamvölgyi Lajos!"
https://www.youtube.com/watch?v=zFxLXFErbUU

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.08.05. 23:28

Adamek írta:

Majd ha visszatér Priska, megindulunk felfelé.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 23:43

Adamek írta:
ManBat írta:
Adamek írta:plusz ott figyel a férfi denevér véleménye is, ha ő azt mondja esélyetek sincs akkor ezer százalék, hogy nem lesz baj

ez így van

még mindig jobb, mint amikor a Royal-Northeast tandem ugrott rá minden második hozzászólásomra kontextustól függetlenül, de nem igazán értem, miért jó ez
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 23:53

ManBat írta:
Adamek írta:
ManBat írta:nem azt mondtam, hogy nincs esélyünk, de sebaj, már megszoktam, hogy amit én írok, az csak kifigurázásra elég nálad

ez így van

még mindig jobb, mint amikor a Royal-Northeast tandem ugrott rá minden második hozzászólásomra kontextustól függetlenül, de nem igazán értem, miért jó ez

ez a csávó olyan mint egy idegesítő gyulladt kis akne. kinyomnád, mert kellemetlen látvány, de mivel xar helyen van, hagyod a picsába

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 23:53

velasco írta:
ManBat írta:
Adamek írta:ez így van

ez a csávó olyan mint egy idegesítő gyulladt kis akne. kinyomnád, mert kellemetlen látvány, de mivel xar helyen van, hagyod a picsába

én szeretem a poénjait és valahol tisztelem is őt, de ez nagyon nem kölcsönös
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.08.06. 06:18

Reginald McFreez írta:
Dzsotti írta:
Cselszky írta:Biztosan van nála jobb, rutinosabb edző, de nem feltétlenül ő itt a főkolompos. Ha nem lesz javulás, úgyis elküldik, akár már augusztusban. Na de itt van pl. ez, bár csak egy adalék, de nálatok kb. passzol az összképhez, https://www.transfermarkt.com/nemzeti-b ... ewerb/UNG1 , reálisnak tűnik, hogy a bentmaradásért fog küzdeni a klub.

Ezt magyaráztuk eddig, amit nem nagyon akartál befogadni.

A nagy büdös lófaszt magyaráztál, ne pergesd már a szart a szádból... Azt mondtad, hogy a játékosok a hibásak, ők buktatták meg Bódogot, akinek a retkes gecijét azóta sem sikerült lekaparni a szád széléről.

Sokadjára kérdezem Szarka házmester urat, hogy a saját falkájában nem akar felháborodottan, habzó szájjal rendet rakni és ezt a frusztrált korcsot is magához ölelgethetné, hát ha nem akarna mindenkibe bele marni?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”