Sokkoló nyilatkozatot tett a DVTK mestere

velasco
Tartalék

Re: Sokkoló nyilatkozatot tett a DVTK mestere

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 19:13

Dzsotti írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:Tegnap is írtam, egy ennél alig jobb keret Bódoggal őszi 6. volt. Pedig ő aztán a szar edzők szar edzője a fórum szerint.

Kurva sokra mentünk azzal

Amíg hagyták 6. hely. Utána nem hagyták, eredmény ismert. De a Bódog qrva anyja. Rohadjak meg ha értem. Szerintem csordaszellem, mert ezt szajkózták.

én a két végletet nem értettem. valaki irreálisan sokat látott belé, valaki szerint meg a legfosabb edző. nekem egy szimpla átlagos kvalitású fickónak tűnik inkább. mondom ezt úgy, h nem is követtem a tavalyi szezont. de ha kb ezzel a kerettel 6. volt fél szezon után, akkor azt kell mondjam az komoly eredmény.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 19:15

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:lehetne ezt másképp is. lásd: paks

Pakson egy tizenéves klubfilozófia mentén mennek kva sok türelemmel a vezetőség részéről és 0 nyomással a minimális szurkolóréteg felől, itthon kb. egyedi és ismételhetetlen amit csinálnak.

vagy csak szimplán ők ha elmennek a vidihez akkor beállnak védekezni és leixelnek, míg fernando felrak 3 csatárt a groupamában. pont bódog 6. helye a cáfolat

Ezt a mi csapatunkkal nem lehetne kivitelezni. Sok munka, megválogatott igazolások, és Csertőibe vetett konstans bizalom is kellett ahhoz, hogy ott vannak, ahol.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.08.05. 19:20

Reginald McFreez írta:
Dzsotti írta:
Cselszky írta:Biztosan van nála jobb, rutinosabb edző, de nem feltétlenül ő itt a főkolompos. Ha nem lesz javulás, úgyis elküldik, akár már augusztusban. Na de itt van pl. ez, bár csak egy adalék, de nálatok kb. passzol az összképhez, https://www.transfermarkt.com/nemzeti-b ... ewerb/UNG1 , reálisnak tűnik, hogy a bentmaradásért fog küzdeni a klub.

Ezt magyaráztuk eddig, amit nem nagyon akartál befogadni.

A nagy büdös lófaszt magyaráztál, ne pergesd már a szart a szádból... Azt mondtad, hogy a játékosok a hibásak, ők buktatták meg Bódogot, akinek a retkes gecijét azóta sem sikerült lekaparni a szád széléről.

Te nem ütöd meg a szintet, amire reagálnék. Suicide jellem vagy, amit nem akarok táplálni, mert nem löklek ennél is lentebb. Lesz/van neked épp elég bajod, amit sajnos nem sok eséllyel vívsz meg. Ez volt pont az a HSZ amire utolsóként reagáltam. Szorítok!
Bocs, de innen skippellek. Hajrá!
Érted élek én!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 19:22

ManBat írta:
velasco írta:
ManBat írta:Pakson egy tizenéves klubfilozófia mentén mennek kva sok türelemmel a vezetőség részéről és 0 nyomással a minimális szurkolóréteg felől, itthon kb. egyedi és ismételhetetlen amit csinálnak.

vagy csak szimplán ők ha elmennek a vidihez akkor beállnak védekezni és leixelnek, míg fernando felrak 3 csatárt a groupamában. pont bódog 6. helye a cáfolat

Ezt a mi csapatunkkal nem lehetne kivitelezni. Sok munka, megválogatott igazolások, és Csertőibe vetett konstans bizalom is kellett ahhoz, hogy ott vannak, ahol.

asszem csertői előtt is masszív középcsapat voltak, nekem egy ezüstérem is rémlik. elég értelmes emberek dolgozhatnak az ottani klubnál, ha az utolsó előtti értékű kerettel tavaly is 7. helyet értek el.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 19:24

velasco írta:
ManBat írta:
velasco írta:vagy csak szimplán ők ha elmennek a vidihez akkor beállnak védekezni és leixelnek, míg fernando felrak 3 csatárt a groupamában. pont bódog 6. helye a cáfolat

asszem csertői előtt is masszív középcsapat voltak, nekem egy ezüstérem is rémlik. elég értelmes emberek dolgozhatnak az ottani klubnál, ha az utolsó előtti értékű kerettel tavaly is 7. helyet értek el.

Ja, a Kis Károly féle csapat. Ő is egy érdekes figura, se előtte, se utána nem mutatott semmit kb., de abban a közegben képes volt a maximumot kihozni. Talán egyedül a Sálas volt képes Pakson elhasalni.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.08.05. 19:34

Dzsotti írta:
Reginald McFreez írta:
Dzsotti írta:Ezt magyaráztuk eddig, amit nem nagyon akartál befogadni.

A nagy büdös lófaszt magyaráztál, ne pergesd már a szart a szádból... Azt mondtad, hogy a játékosok a hibásak, ők buktatták meg Bódogot, akinek a retkes gecijét azóta sem sikerült lekaparni a szád széléről.

Te nem ütöd meg a szintet, amire reagálnék. Suicide jellem vagy, amit nem akarok táplálni, mert nem löklek ennél is lentebb. Lesz/van neked épp elég bajod, amit sajnos nem sok eséllyel vívsz meg. Ez volt pont az a HSZ amire utolsóként reagáltam. Szorítok!
Bocs, de innen skippellek. Hajrá!

Senki nem vagy te ahhoz, hogy bármilyen reakciód bármilyen hatással lenne rám. Amit olvasol - ha olvasol - az csupán a kényszer. A tényekhez köpni nem tudsz. Velem kapcsolatban nem sokat tévedsz, egy emberi hulladék vagyok, de ha egy hétig forgatnának fekáliában, utána lefosnának, majd háromnegyed hullára rugdosnának, humán mércével akkor is különb ember lennék nálad. Ez kábé tény. Szóval minden nap, minden hozzászólás, amit az ilyen szürke kisegerektől kapok, megerősít engem, hogy az utam jó.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.08.05. 20:07

Dzsotti írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:Nem igazán érdekel a tisztesség. Vegye a sátorfáját, ha ennyire képes.

Biztosan van nála jobb, rutinosabb edző, de nem feltétlenül ő itt a főkolompos. Ha nem lesz javulás, úgyis elküldik, akár már augusztusban. Na de itt van pl. ez, bár csak egy adalék, de nálatok kb. passzol az összképhez, https://www.transfermarkt.com/nemzeti-b ... ewerb/UNG1 , reálisnak tűnik, hogy a bentmaradásért fog küzdeni a klub.

Nem tudom pontosan, mit nem fogadtam be, de azt most is úgy gondolom (írtam is), hogy még ez a keret is alkalmas lenne egy jobb, eredményesebb játékra annál, mint amit pl. tegnap nyújtottatok.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 20:39

Cselszky írta:
Dzsotti írta:
Cselszky írta:Biztosan van nála jobb, rutinosabb edző, de nem feltétlenül ő itt a főkolompos. Ha nem lesz javulás, úgyis elküldik, akár már augusztusban. Na de itt van pl. ez, bár csak egy adalék, de nálatok kb. passzol az összképhez, https://www.transfermarkt.com/nemzeti-b ... ewerb/UNG1 , reálisnak tűnik, hogy a bentmaradásért fog küzdeni a klub.

Nem tudom pontosan, mit nem fogadtam be, de azt most is úgy gondolom (írtam is), hogy még ez a keret is alkalmas lenne egy jobb, eredményesebb játékra annál, mint amit pl. tegnap nyújtottatok.

ManBat már megírta, hogy ez Bódognak sikerült is tavaly.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.08.05. 20:45

velasco írta:
Cselszky írta:
Dzsotti írta:Ezt magyaráztuk eddig, amit nem nagyon akartál befogadni.

Aztán vele is kipukkadtak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.08.05. 20:50

Cselszky írta:
velasco írta:
Cselszky írta:Nem tudom pontosan, mit nem fogadtam be, de azt most is úgy gondolom (írtam is), hogy még ez a keret is alkalmas lenne egy jobb, eredményesebb játékra annál, mint amit pl. tegnap nyújtottatok.

az okokról is volt szó

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 20:56

Cselszky írta:
velasco írta:
Cselszky írta:Nem tudom pontosan, mit nem fogadtam be, de azt most is úgy gondolom (írtam is), hogy még ez a keret is alkalmas lenne egy jobb, eredményesebb játékra annál, mint amit pl. tegnap nyújtottatok.

ez leginkább a Lipták-Ugrai-Busai tengely műve
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.05. 20:57

Dzsotti írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:Tegnap is írtam, egy ennél alig jobb keret Bódoggal őszi 6. volt. Pedig ő aztán a szar edzők szar edzője a fórum szerint.

Kurva sokra mentünk azzal

Amíg hagyták 6. hely. Utána nem hagyták, eredmény ismert. De a Bódog qrva anyja. Rohadjak meg ha értem. Szerintem csordaszellem, mert ezt szajkózták.

Ezt már velejéig kibeszéltük Zsolti. Ami jót csinált és épített BT azt a hülyeségeivel utána szépen le is rombolta.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 20:59

SuperDepor írta:
Dzsotti írta:
SuperDepor írta:Kurva sokra mentünk azzal

Ezt már velejéig kibeszéltük Zsolti. Ami jót csinált és épített BT azt a hülyeségeivel utána szépen le is rombolta.

inkább hagyta, hogy a játékosai lerombolják
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.05. 20:59

ManBat írta:
Cselszky írta:
velasco írta:ManBat már megírta, hogy ez Bódognak sikerült is tavaly.

kizárólag, semmi más nem történt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.08.05. 21:03

SuperDepor írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Aztán vele is kipukkadtak.

A lipták-ugrai-busai banda hazaáruló és rendőrspicli. Tőlem kapták a fizetésüket.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.05. 21:05

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:ez leginkább a Lipták-Ugrai-Busai tengely műve

A lipták-ugrai-busai banda hazaáruló és rendőrspicli. Tőlem kapták a fizetésüket.

fognak maguk még sírni utánuk

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 21:07

SuperDepor írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Aztán vele is kipukkadtak.

nem kellett volna elvállalnia a kettős terhelést a szakmai igazgatói pozícióval és nem tudta lereagálni az öltözői gondokat tavasszal, ezek azok amiket a nyakába lehet varrni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.08.05. 21:11

ManBat írta:
SuperDepor írta:

nem kellett volna elvállalnia a kettős terhelést a szakmai igazgatói pozícióval és nem tudta lereagálni az öltözői gondokat tavasszal, ezek azok amiket a nyakába lehet varrni

Ez bőven elég.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.08.05. 21:14

Cselszky írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:kizárólag, semmi más nem történt

Ez bőven elég.

Fernando bűnlajstrománál rövidebb
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.08.05. 21:15

ManBat írta:
SuperDepor írta:

úgy nem is lehet fegyelmet tartani, h felbontja a szerződését egy játékosnak, mert edzés végén nem segít a többieknek az edzőkaput levinni a pályáról

Vissza: “www.nb1.hu”