inreallife írta:Cselszky írta:inreallife írta:pont ezt akartam linkelni en is, a papirforma az utolso helyezes. ez a fernando gyerek meg tunik egy akkora asznak, hogy papirformat borogasson, vagy adja meg azt a pluszt, ami a bennmaradashoz kell...
Ha nem is utolsók, de az utolsók között vannak, persze ez csak egy mutató, komplexebb a kérdés, látjuk, hogy pl. a Várda mire megy, hiába áll jól a listán. Fernando kapcsán szerintem még lehetne várni 2-3 fordulót, de jelezhetnék nekik, hogy ez eddig édeskevés. Aztán ha semmi javulás, akkor augusztus végén nyugodtan el lehet küldeni. De az valószínűnek tűnik, hogy ezzel a kerettel nem nagyon lehet hasítani, persze egy markánsabb játékot azért ki lehetne hozni belőlük, mondjuk időszakos fellángolások lehetnek, mint tavaly ősszel Bódoggal, hogy aztán a tavasz közepére újra kritikus helyzetbe kerüljenek.
a helyzet az, hogy a csapat erteke adott. abban a legkevesebbet koltik. ha az edzovalasztasnal is ezt a tancrendet kovetik, annak boritekolhato az eredmenye. most vagy egy nagyon jo edzore lesz szukseguk, vagy pedig venni par a kozepszerunel jobb es joval dragabb jatekost.
a vardanal megvan az a hatrany, hogy most vasaroltak ossze oket. mire csapatkent elkezdenek funkcionalni ahhoz ido kell, honapok. raadasul az ottani edzoi kvalitasokban sem vagyok atombiztos. ebbol a szempontbol a dvtk jobban all, csapatkent mar egyutt jatszanak joideje. de en azt latom, hogy kivereztetes minositett esete all fenn. mostmar ertem miert irta tavaly valamelyik dvtk szurker, hogy jobb lett volna, ha kiesnek... :(
Nem vagyok biztos benne, hogy a másodosztály érdemi változást hozott volna, legfeljebb nadrágszíjhúzást, így az sem lett volna garantált, hogy egyből visszajutnak, hosszú évekre is be lehet ragadni az nb2-be. Így aztán csak jobb ez, még ha idegőrlő is, de legalább van nb1-es csapat, van miért örülni vagy bosszankodni, inkább az utóbbi, de még az is jobb, mint a teljes érdektelenség, apátia, ami elég könnyen kialakulhat, lásd Egerszeg, Győr.